29 / 04 / 2024

asan Noyan

asan Noyan

Agora AVM İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, "Balçova Agora'yı 13 yıldır 101 milyon 800 bin kişi ziyaret etti. Biz de İzmir Karşıyaka'ya Agora'yı getireceğiz" dedi.

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

Emeklilik hayali suya düşenlere müjde! Borçlu Bağ-Kur’lulara EYT’li olma yolu açıldı

Hürriyet gazetesi yazarı Noyan Doğan, 2 Şubat 2023 tarihli köşe yazısında EYT’den emekli olma hayali suya düşenlere müjde niteliğinde bir yazı paylaştı.

8 soruda sosyal güvenlik borç yapılandırması! İşte tüm merak edilenler...

Hürriyet gazetesi yazarı Noyan Doğan, 26 Ocak 2023 tarihli yazısında sosyal güvenlik borç yapılandırmasına ilişkin akıldaki soruları cevapladı. İşte detaylar...

EYT’liler düşük maaş mı alacak? EYT’lilerin maaşı ne kadar olacak? Kafalar neden karışık? İşte detaylar...

Hürriyet gazetesi yazarı Noyan Doğan, 25 Ocak 2023 tarihli yazısında gündemden düşmeyen EYT konusunu kaleme aldı. İşte detaylar...

2023 BES’te büyük değişiklikler yaşandı! İşte 7 soruda BES’teki değişiklikler

Hürriyet gazetesi yazarı Noyan Doğan, 23 Ocak 2023 tarihli yazışında BES’te yapılan değişiklikleri ele aldı. İşte detaylar...

Noyan Group Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Noyan Group Danışmanlık Limited Şirketi Bahçeşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Baran İnsel ve Seyedamnırhosseı Shahnematollahıferdo ortaklığında kuruldu.

Asöz Group Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asöz Group Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Asan ve Enes Öztaş ortaklığında kuruldu.

Trafik sigortasına rekor zam! Her ay düzenli artacak! İşte trafik sigortası fiyatları 2022...

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Noyan Doğan, bugünkü köşesinde trafik sigortasına gelen zammı kaleme aldı. İşte Noyan Doğan'ın o yazısı...

Safir Yapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Yapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Halil İbrahim Asan tarafından kuruldu.

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! Kıdem tazminatı oranı belli oldu!

Milyonlarca vatandaş erken emekli olabilmek için gün sayıyor. Hürriyet Gazetesi yazarı Noyan Doğan, emeklilikten tazminata kadar merak edilen birçok konuyu soru başlıklarıyla kaleme aldı. İşte milyonlarca vatandaşı ilgilendiren soru başlıkları...

Asan Group İnşaat Elektronik Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Asan Group İnşaat Elektronik Malzemeleri Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli ile  Ahmet Asan tarafından kuruldu.

Evlerdeki fırtına hasarını sigorta karşılar mı?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Noyan Doğan bugünkü yazısında lodoslar nedeniyle evlerde oluşan zararın sigorta tarafından karşılanıp karşılanmayacağını kaleme aldı. 

Kalkan Temizlik Yemek Gıda İnşaat Ve Tic Ltd Beyoğlu Şubesi açıldı!

Kalkan Temizlik Yemek Gıda İnşaat Ve Tic Ltd Beyoğlu Şubesi 600 bin TL sermaye bedeli ile Murat Noyan tarafından açıldı.

asan Noyan Haberi

asan Noyan

İzmir Balçova'daki Agora Alışveriş Merkezi'ni, açıldığı 2003'ten bu yana 101 milyon 800 bin kişi ziyaret etti. İzmirliler'in yoğun ilgisinden memnun olduklarını söyleyen Agora AVM İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, "Bizler de teşekkür etmek için Çiğli bölgesinde Karşıyaka Agora AVM açma kararı aldık. Proje detayları önümüzdeki günlerde açıklanacak" diye konuştu. 


Önümüzdeki dönemde bir çok yeni markanın da Agora Alışveriş merkezi bünyesine katılacağını kaydeden Başkan Noyan bu firmaların giyimden, sinema ve restorana kadar farklı sektörlerde yer aldığını açıkladı. Noyan, "Büyük mağazacılık kategorisinde yer alan markalar İzmir'e Agora ile merhaba demişti. 


Önümüzdeki dönemlerde de Victoria Secret, Mac gibi dünya devlerinin Agora Alışveriş Merkezi ailesine katılmasından onur duyacağız" dedi.

10 BİN TURİST 


Halen Agora'da 179 mağaza olduğunu kaydeden Noyan, "İzmir'in yazlık ilçelerine ve şehirlerarası otoyola yakınlığı dolayısıyla...