24 / 06 / 2024

asansör anlaşma

asansör anlaşma

Posta Gazetesi yazarlarından Tamer Heper okuyucularından birinin "çalışmayan asansörü yapan firma yönetici ile anlaşma imzalamadan asansörü çalıştırmam dedi ne yapacağız?" sorusuna Posta Gazetesi'nin bugünkü sayısında yanıt verdi...

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

IMF'nin kredi kaynaklarının artırılması için anlaşma sağlandı!

IMF'ye üye ülkeler, yıl sonuna kadar fonun kredi kaynaklarında anlamlı bir artış yapılması konusunda anlaştı. İkinci adım olarak da IMF üyelerinin oy haklarının değiştirilmesi konusunda anlaşma yapıldı.

Kira anlaşmazlığı yüzde 133 zamla çözüldü: Arabulucuda anlaşma oranları artıyor!

Kira anlaşmazlıklarında arabuluculuk zorunluluğu geçen ay yürürlüğe alındı ve uygulama başladı. Taraflar artık dava açmadan önce arabulucuya gidiyor. Arabuluculukta anlaşma oranları artıyor. Avukat Umut Metin, bir ev sahibi ile kiracının yüzde 133 zamda anlaştığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Kriptolara bir darbede Avrupa'dan geldi! Yeni düzenleme için anlaşma yapıldı! Yatırımcılar dikkat! 

Avrupa Parlamentosu, Avrupa ve üye devletlerinin tüketicileri ve hizmet sağlayıcıları korumanın amaçlandığı yeni kripto düzenlemeleri üzerinde geçici olarak anlaşma sağladıklarını açıkladı. Peki kriptolar bu durumdan nasıl etkilenecek? İşte ayrıntılar...

Migros ve CarrefourSA 34 mağaza için anlaşma imzaladı!

Migros ve CarrefourSA çeşitli şehirlerdeki 34 CarrefourSA mağazasının, Migros’a dönüştürülmesi yönünde anlaşma imzaladı.

8 yıl sonra mutlu son! Tuzla Birlik Sitesi için dev anlaşma!

Tuzla ilçesi Postane Mahallesi’ndeki Yeni Birlik Site’sinde, Yeni Birlik Yapı Kooperatifi ile yapılan görüşmelerin sonucunda anlaşma sağlanıp mutlu sona  gelindi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Birlik Sitesi sakinleri ile bu zamana kadar yaklaşık 17 toplantı gerçekleştirdik'' dedi.

Cennet-Cehennem mağaralarına yapılan asansör ve seyir terasına tepki!

Mersin'in Silifke ilçesinde bulunan Cennet-Cehennem mağaraları için 2 yıl önce Kalkınma Bakanlığı tarafından hazırlanan 10 milyon TL'lik asansör projesi tartışmalara sebep oldu. Demir asansörün bölgenin doğal yapısına zarar verdiği belirtildi...

İran ile Çin arasında 400 milyar dolarlık anlaşma yapıldığı yönündeki iddialar doğru değil!

İran-Çin Ticaret Odası Başkanı Muhammed Rıza Hariri, İran ile Çin arasında 400 milyar dolarlık anlaşma yapıldığı yönündeki iddiaların doğru olmadığını söyledi.

Peker GYO, Güney Bağımsız Denetim Müşavirlik ile anlaşma yapıldı!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bugün yaptığı yazılı açıklamada Güney Bağımsız Denetim Müşavirlik ile anlaşma yapıldığını açıkladı. 

Halk Ofis Kuleleri için Buga Otis Asansör ile anlaşıldı!

Halk GYO'nun İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında inşa edeceği Halk Ofis Kuleleri için Buga Otis Asansör ile sözleşme imzalandı.

Çin'de 7 yıldır yıkılamayan bina için anlaşma sağlandı!

Çin’in Şenzen kentinde büyük bir ulaşım, konut ve ticari alan projesinin ortasındaki binasını yıllardır yıktırmayan Çinli kadın ile anlaşma sağlandı. 

TürkAkımı için 340 milyon avroluk anlaşma!

İngiliz enerji şirketi Petrofac ile Gazprom'un iştiraki South Stream Transport BV arasında TürkAkım doğalgaz boru hattının geliştirmesi ve Türkiye tarafına doğalgaz alım terminali inşa edilmesi amacıyla anlaşma imzalandı. Sözleşme 340 milyon avroluk yatırım bedeline sahip.

Çömlekçi 2. etapta 63.2 milyon TL’lik anlaşma sağlandı!

Çömlekçi II. etap kentsel dönüşüm alanında 435 hak sahibi ile anlaşma sağlanarak 697 hisse satın alınırken hak sahiplerine 63.2 milyon TL ödenmekte olduğunu ifade eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Alanının yüzde 30’unu aşkın kısmı satın alınmıştır." dedi

asansör anlaşma Haberi

asansör anlaşma

Yöneticiyi değiştirin

Yeni yapılan bir sitede beşinci kattan daire satın aldım. Ancak aldıktan sonra gördüm ki asansör çalışmıyor. Araştırdım, binada şantiye elektriği var. Bu mesele halledilecek, asansör çalışacak. Yöneticiye sordum, asansörü yapan firma 'Yönetici ile anlaşma imzalamadan asansörü çalıştırmam' demiş. 'Peki git anlaşma imzala' dedik, buna yanıt yok. Biz ise asansörsüz helak oluyoruz. Bunu nasıl halledeceğiz? • I.T. 


Mağduriyetiniz büyük. Elbette beşinci kata inip çıkmanın zorluğu ortada. Ayrıca bina asansörlü olduktan sonra bunun çalıştırılması lazım. Şimdi yönetici bu işi halletmesi lazım. Asansörü yapan firma da kendisine bir muhatap arıyor. Bunu da yadırgamamalı. Çünkü müteahhide birinin muhatap olması lazım, bu da yöneticidir. Ancak yöneticinin bu işi geciktirmesinde de geçerli bir neden olmalıdır. Kat maliklerine bilgi vermemek gibi bir tutum olamaz. Ancak bir...