29 / 04 / 2024

asansör bakımları ne kadar süreyle yapılmalı

asansör bakımları ne kadar süreyle yapılmalı

TMMOB Makina Mühendisleri Odası (MMO) 'Asansör ve İnşaat Vinçlerinde Güvenlik ve Kamusal Denetim' konulu panel düzenlendi. Panele Çevre ve Şehircilik Bakanlığı(ÇBSB) İş Müfettiş Kurulu İstanbul Grup Başkan Vekili Lütfi Alpsoy katıldı...

Dolar mı, altın mı, borsa mı? Bakın bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırmış! 

Altın, dolar ve borsa yatırımcıları bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor. Bakın bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırmış...

Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları, son zamanlarda fahiş zam artışları ile gündemden düşmüyor. Peki bugün hurda fiyatlarına zam mı geldi? Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

Tarlasına bahçesine traktör alacak çiftçiler hemen bakın! Erkunt Traktör Nisan fiyatları ne kadar? Peş peşe açıklandı! 

Erkunt Traktör fiyatları tarlasına bahçesine traktör alacak çiftçiler tarafından merakla araştırılıyor. Peki Erkunt Traktör Nisan fiyatları ne kadar? İşte 3 Nisan 2023 fiyat listesi...

Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar? Hurdaya zam geldi mi? 14 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyat listesi hurda sektörü ile ilgilenenler ve hurda işi yapan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Peki Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar? Hurdaya zam geldi mi? 14 Mart 2023 hurda fiyat listesi.

Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç TL? 21 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Demir fiyatlarına gelen zamdan sonra gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Hurda fiyatlarına zam geldi mi? Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç TL? 21 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 14 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Geçtiğimiz hafta bakır ve demir hurda fiyatlarına indirimlerin gelmesi ile düşüşe geçen hurda fiyatlarının bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 14 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

Bekçi alımları için son dakika 2023 müjdesi geldi! 2023 Bekçi alımları ne zaman yapılacak? Hemen bakın!

Bekçi alımları için son dakika 2023 müjdesi geldi... 2023 Bekçi alımları ne zaman yapılacak? Hemen bakın...

Hurda fiyatları resmen fırladı! Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 7 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Son zamanlarda hurda fiyatlarına peş peşe zam gelmeye başladı. Gelen zamlarla birlikte hurda fiyatları resmen fırladı. Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 7 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam! Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına haftanın son günü büyük zam geldi. Gelen zamlar bakır ve demir hurdanın fiyatlarını uçururken vatandaşlar güncel hurda fiyatlarını araştırıyor. Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Aralık 2022 Hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları resmen dibe vurdu! Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 28 Kasım 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bugün indirim geldi. Gelen indirimle birlikte bakır hurda fiyatları resmen dibe vurdu. Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel 28 Kasım 2022 hurda fiyat listesi.

Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatları kaç lira oldu? 3 Kasım 2022 hurda fiyat listesi

Güncel hurda fiyatları merak ediliyor. Dün hurda fiyatlarına 0,90 kuruş zam gelirken hurda fiyatları yükselişe geçti. Peki bugün demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? İşte 3 Kasım 2022 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 18 Ekim 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları 18 Ekim 2022 Salı gününde indirim geldi. Geçtiğimiz hafta peş peşe zam gelen hurda fiyatları bu hafta düşmeye başladı. Peki demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar? İşte 18 Ekim 2022 hurda fiyat listesi.

3D Pişirme Teknolojisi ile karşınızda Arçelik ocaklı fırınlar! Arçelik ocaklı fırın fiyatları ne kadar?

Arçelik şık tasarımları, gelişmiş teknolojisi ve uygun fiyatlarıyla her zaman en çok tercih edilenler arasında. Arçelik'ten 3D pişirme teknolojisi ile karşımıza çıkan ocaklı fırınlar her evin olmazsa olmazı arasında yer alıyor. Peki, Arçelik Ocaklı Fırın fiyatları ne kadar?

asansör bakımları ne kadar süreyle yapılmalı Haberi

asansör bakımları ne kadar süreyle yapılmalı

TMMOB Makina Mühendisleri Odası (MMO) 'Asansör ve İnşaat Vinçlerinde Güvenlik ve Kamusal Denetim' konulu panel düzenlendi. Panele Çevre ve Şehircilik Bakanlığı(ÇBSB) İş Müfettiş Kurulu İstanbul Grup Başkan Vekili Lütfi Alpsoy, MMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu Sekreteri Cenk Cihangir, Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Günalp katıldı.


ASANSÖRLER İÇİN UYARI: AYDA 1 KEZ BAKIM YAPTIRIN


Panel öncesinde Makina Mühendisi Fatih Aydınlı yaptığı sunumda, 2004 yılından sonra alınmış asansörlerde, asansör yönetmeliğine göre kabin içinde 'CE' işareti ve 4 haneli onaylanmış kuruluş numarasının olması gerektiğini ifade etti. Asansörlerin rutin bakımı için bakımcı bir firma ile anlaşılması gerektiğini belirten Aydınlı, "Asansörünüze en az ayda 1 kere bakım yaptırın' uyarısında bulundu.


MESLEKİ DENETİMİN TİCARİLEŞTİRİLMEMESİ GEREKİYOR


MMO İstanbul Şube Başkanı Zeki Arslan, iş güvenliği alanının ticarileştirilmemesi uyarısında bulunarak, "Bu iş...