29 / 04 / 2024

asansörlü evler sitesi icradan

asansörlü evler sitesi icradan

Urla İcra Müdürlüğü, Denizli mahallesinde yer alan Asansörlü Evler Sitesi içindeki 3 konutu 1 milyon 395 bin TL'ye satacak. Satışlar, 3 Ağustos Cuma günü 14:00-14:50 saatleri arasında yapılacak

İzmir Narlıdere'deki Folkart Sitesi'nde büyük yangın: 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde yer alan Folkart Sitesi'nde dün akşam saat 22:00 sıralarında yangın çıktı. Yangın 8 saat sonra kontrol altına alındı. 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi. 

10 yıl motor garantili Profilo solo bulaşık makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 19 Mart 2023 fiyat listesi 

Profilo BMS662V5 Solo Bulaşık Makinesi 60 cm Siyah; 3 kademeli asansörlü üst sepeti, akıllı deterjan dozaj sistemi ve 10 yıl motor garantisi ile dikkat çekiyor. 

Deprem bölgesinde akılalmaz fırsatçılık! Fiyatları resmen 10’a katlandı!

Depremzedelerin çevre şehirlere göç etmesiyle kira fiyatlarında yaşanan artışlardan sonra şimdi de hasarlı binalarından eşya çıkarmak isteyen depremzedelerin ihtiyaç duyduğu asansörlü vinç fiyatlarında ciddi artışlar yaşandığı belirtildi.

Salda Gölü çevresine çivi dahi çakılmayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından , bazı basın organlarında yer alan "Salda Gölü çevresinde bungalov evler, betonarme, asansörlü ve klimalı yapıların inşa edileceği"ne dair iddiaların gerçeği yansıtmadığı ifade edildi...

Asansörlü binada oturanlar dikkat!

Asansörlerin işletme ve bakım yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yönetmeliğe göre; asansörü monte eden, yetkili servis ve bina yöneticilerinin bazı sorumlulukları alması gerekiyor.

Başakşehir Deprem Konutları'na 2 firma talip!

Başakşehir Deprem Konutları olarak bilinen yeni ismiyle Bayındırlık Sitesi'ne 2 dev inşaat firması talip oldu. Peki Başakşehir Deprem Konutları ne zaman yıkılacak? İşte yanıtı...

Nida Life Beylik Evler Sitesi'ndeki 204 daire icradan satılıyor!

Esenyurt Piri Resi Mahallesindeki Nida Life Beylik Evler Sitesi'nde yer alan 204 adet konut icradan satışa çıkarıldı.

Mersin'e yeni üst geçit!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin’de ilk defa hayata geçirilen bat-çık projeleri dışında şehirde bir ilki daha gerçekleştirerek asansörlü, yürüyen merdivenli üst geçidi yakın zamanda Mersinlilerin hizmetine sunacak.

Bağcılar Pınarkent Sitesi'ndeki 172 daire yıkıldı!

Bağcılar’da, Kentsel Dönüşüm Projesi ilçe sakinlerinin desteğiyle devam ediyor. Bu kapsamda depreme dayanıklı, otoparklı ve asansörlü konutlar inşa etmek için Pınarkent Sitesi’ndeki 172 daireli 6 bloğun yıkımı ilçe sakinlerinin katılımıyla yapıldı.

Şanlıurfa Tugay Yaya Geçidi inşaatında sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa-Diyarbakır yolunda bulunan Tugay Komutanlığı önünde yapımına başladığı 50 metre uzunluğunda ve 3 metre genişliğindeki çift asansörlü üst geçidin yapımında sona geldi.

Bursa Beşevler Küçük Sanayi Sitesi Camii yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, esnafın talepleri doğrultusunda tüm eksiklikleri giderilen ve daha önce açık olan orta avlusunun üzeri tamamen kapatılan Beşevler Küçük Sanayi Sitesi Camii’nde incelemelerde bulundu.

KOÜ Umuttepe Kampüsü'ne yaya köprüsü yapılıyor!

KOÜ Umuttepe Kampüsü B kapısı girişinde inşa edilen yaya köprüsünün çalışmaları devam ediyor. Modern yaya köprüsü yürüyen merdivenli ve engelli asansörlü olacak.

Antakya-İskenderun yoluna üst geçit geliyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nce yapımı süren Antakya-İskenderun yolu 2. km'sindeki üst geçit tamamlanmak üzere. Üst geçidin çift asansörlü olduğu ve oldukça modern bir görüntü içerdiği gözleniyor.

asansörlü evler sitesi icradan Haberi

asansörlü evler sitesi icradan




İzmir Urla Asansörlü Evler Sitesi içinde yer alan 3 adet dubleks konut 1 milyon 395 bin TL'ye 3 Ağustos cuma günü 14:00-14:50 saatleri arasında satılacak.


Açık artırma usulü yapılacak satışta konutların ortak özellikleri şu şekilde belirtilmiştir:


-Şömineli

-3 odalı

-Ebeveyn banyolu

-lüks malzemeli


İhalenin 1. satışında alıcı bulunmazsa aynı yer ve saatlerde 13 Ağustos Pazartesi günü ikinci satışı...