23 / 05 / 2024

Ascendum Makine sermaye

Ascendum Makine sermaye

İş makinaları sektörü büyüme trendinin devam ettiği bir yılı daha geride bıraktı. Sektör 2013’ü bir önceki yıla göre yüzde 3,5 düzeyinde büyüme ile kapattı.

Srl Saral Çelik Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Srl Saral Çelik Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Sarıalioğlu tarafından kuruldu.

Save İnşaat Taahhüt Makine Temizlik Gıda Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Save İnşaat Taahhüt Makine Temizlik Gıda Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Serdal Adalı tarafından kuruldu.

Mrtdgr Makine Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Mrtdgr Makine Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Atmaca tarafından kuruldu.

Anerson Entegre Makine Servis Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Anerson Entegre Makine Servis Çözümleri Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Kırbaş tarafından kuruldu.

Ekmen Yapı Makine İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ekmen Yapı Makine İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Ekmen tarafından kuruldu.

Modern Kodlama Sistemleri Makine Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Modern Kodlama Sistemleri Makine Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Göktepe Usta tarafından kuruldu.

Şahanlar Makine Vinç Kiralama Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahanlar Makine Vinç Kiralama Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Şüsesa Turizm Tarım Enerji İnşaat Makine Limited Şirketi kuruldu!

Şüsesa Turizm Tarım Enerji İnşaat Makine Limited Şirketi Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Akkaş tarafından kuruldu.

Aydınlar1 Makine Denizcilik Gemi Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlar1 Makine Denizcilik Gemi Malzemeleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Olgun Aydın tarafından kuruldu.

Etiler Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etiler Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Eti tarafından kuruldu.

Enram Enerji İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Enram Enerji İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Ceyda Koç ve Nevzat Koç ortaklığında kuruldu.

Befa Crane Endüstriyel Makine Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Befa Crane Endüstriyel Makine Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Durmuş, Bünyamin Çelikkol, Emin Reçber ve Faruk Koçak ortaklığıyla kuruldu.

Komm Yazılım Gayrimenkul Makine Anonim Şirketi kuruldu!

Komm Yazılım Gayrimenkul Makine Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Düzova tarafından kuruldu.

Ascendum Makine sermaye Haberi

Ascendum Makine sermaye

Sektörün lider iş makinası firmalarından ASCENDUM Makina’da yılı hedeflerini yakalayarak tamamladı. 2014 hedeflerinin yine müşteri odaklı olacağına işaret eden ASCENDUM Makina Satış ve Pazarlama Direktörü Tolga Polat “yatırımlara devam” mesajı veriyor.


Kentsel dönüşüm projelerinden büyük yol yapımlarına, mermerden hafriyat sektörüne kadar uzanan geniş bir alanda müşterilerinin çözüm ortağı olan ASCENDUM Makina, amiral gemisi Volvo İş Makinaları’nın yanı sıra distribütörlüğünü yaptığı Sandvik ve Sany Paletli Vinç ürün grubunun gücünü sahaya yansıtıyor. Geniş ürün gamı ile iş makinalarının çalıştığı her alanda fark yaratan projelere imza atan ASCENDUM Makina 2013 yılını hedeflerine ulaştığı bir yıl olarak sonlandırdı.


Büyük projeler büyümenin anahtarı


ASCENDUM Makina’nın 2013 yılı performansını ve yeni yıla ilişkin hedeflerini değerlendiren ASCENDUM Makina Satış ve Pazarlama Direktörü Tolga Polat: “Hem genel pazar durumumuz hem...