13 / 05 / 2024

Aşçıoğluna dubaili ortaklık

Aşçıoğluna dubaili ortaklık

Aşçıoğlu Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Dubai merkezli Deyaar ile ortaklık anlaşması imzaladı.

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

Ortaklık davası açılan evden tahliye etmek zorunda mıyız?

Posta yazarı Tamer Heper, okuyucusunun 'Ortaklık davası açılan evden tahliye etmek zorunda mıyız?' sorusunu yanıtladı.

Deniz GYO'dan ortaklık yapısındaki değişiklik açıklaması!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ortaklık yapısında dolaylı olarak oluşan değişiklik hakkında açıklama yaptı.

TMSF, Yapı Azim Ortaklık Girişim'in 7 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Yapı Azim Ortaklık Girişim A.Ş.’ye ait 7 gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Yeşil GYO'nun ortaklık aleyhine açılan davası 11 Temmuz'a bırakıldı!

Yeşil GYO ortaklık aleyhine açılan davasının 9 Mayıs 2019 tarihinde yapılan duruşmasında, yargılamanın 11 Temmuz 2019 tarihine bırakılmasına karar verildi...

Aşçıoğlu Grubu, Kültür Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzaladı!

İstanbul Kültür Üniversitesi ve Aşçıoğlu Grubu arasında imzalanan protokol kapsamında üniversite, yeni nesil yaşam alanlarını sanatla buluşacak.

Başboğa Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başboğa Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Başboğa ve Velat   Başboğa ortaklığında kuruldu. 

Çağel Emlak Danışmanlık Müşavirlik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Çağel Emlak Danışmanlık Müşavirlik İnşaat Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akbıyık, Fikret Akbıyık, Ali İhsan Akbıyık, Zeki Akbıyık ve Sedat Akbıyık ortaklığında kuruldu. 

THY Havaalanı Gayrimenkul'den ortaklık açıklaması!

THY Havaalanı Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi KAP'ta havalimanlarında yatırım amaçlı ortaklık için araştırmalar yapıldığını açıkladı.

Akiş GYO ortaklık aleyhine açılan dava ile ilgili bilgi güncellendi!

Akiş GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda ortaklık aleyhine açılan dava ile ilgili bilgi güncellemesinde bulundu...

Aşçıoğlu–Yılsan Ortaklığı Seyrantepe'de proje yapacak!

OYAK'ın 22 bin 444 metrekarelik konut ve ticaret imarlı arsasının ihalesini Aşçıoğlu–Yılsan Ortaklığı kazandı...

OYAK Seyrantepe ihalesini Aşçıoğlu–Yılsan Ortaklığı kazandı!

OYAK İnşaat’ın Seyrantepe’de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu yakınındaki arsa ihalesini 825 milyon TL bedelle Aşçıoğlu – Yılsan Holding kazandı...

Aşçıoğlu İnşaat'tan tam gaz yatırım!

Ataköy merkezli yatırımlarıyla bölgede büyük değer oluşturan Aşçıoğlu, yeni yatırımlarına da hız verdi. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Aşçıoğluna dubaili ortaklık Haberi

Aşçıoğluna dubaili ortaklık

Aşçıoğlu Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Dubai merkezli Deyaar ile ortaklık anlaşması imzaladı.  Dubai İslamic Bank'ın da ortaklarının arasında bulunduğu halka açık bir firma olan Deyaar Grubu'nun CEO'su Saeed Mohammed Al Qatami ve Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkam Yaşar Aşçıoğlu tarafından imzalanan anlaşma, ortakların Türkiye'de ve Dubai'de ortak gayrimenkul projeleri geliştimeleri anlamına geliyor. Anlaşma ile ilgili konuşan Saeed Mohammed Al Qatami, "Gelişmekte olan bölgesel pazarlardan Türkiye, kilit yatırım  odağı ülkelerden biri olarak girişimcilere büyük fırsatlar sunan bir cazibe merkezi" dedi.Yüzde 50-50 ortaklıkla gayrimenkul yatırımı yapacaklarım belirten Yaşar Aşçıoğlu, büyük kentsel dönüşüm projeleri ve ihaleleri takip edeceklerini ifade...