25 / 07 / 2024

Aselsan radar sistemleri

Aselsan radar sistemleri

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aselsan radar sistemleri için 3 milyon 319 bin euroluk sipariş aldı.

ASELSAN ile TUSAŞ'dan Radar ve Elektronik Harp Sözleşmesi imzalandı! Proje Hava SOJ ile alakalı olacak!

ASELSAN-TUSAŞ ortaklığı ile Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı arasında bir iş anlaşması gerçekleşti. Anlaşmanın içeriği Radar ve Elektronik Harp Sistemleri tedariki, aviyonik yazılım geliştirilmesi ve entegrasyonuna yönelik olarak tasarlandı.

Aselsan Silah Fabrikası 17 Aralık'ta açılıyor!

Konya Teknoloji Endüstri Bölgesi'nde inşaatı süren Aselsan Silah Sistemleri Fabrikası'nın yüzde 80'i tamamlandı. Fabrika 17 Aralık tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle açılacak.

Aselsan Konya Silah Sistemleri Fabrikası 2020'de açılacak!

Aselsan Konya Silah Sistemleri Fabrikası'nın 2020 yılının Aralık ayında açılması planlanıyor. Konya Savunma Sanayi Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Koyuncu, fabrikanın Şeb-i Arus törenleri sırasında açılmasını planladıklarını söyledi.

Aselsan demiryolu alanında Indra ile işbirliği yapacak!

Türkiye'nin en büyük savunma sanayi şirketi Aselsan, demiryolu alanında planlama, trafik yönetimi, sinyalizasyon ve kontrol sistemleri projelerinde, yurtiçi ve dünya pazarlarında işbirliği yapılması için Indra şirketiyle anlaşma imzaladı.

Aselsan'dan 15 milyon dolarlık satış!

Aselsan, 23 Ekim'de toplam bedeli 14 milyon 536 bin 600 dolar olan Elektronik Harp Sistemleri satış sözleşmesini imzaladı.

EGO ile Aselsan arasında dev işbirliği!

Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü ile ASELSAN arasında imzalanan protokol çerçevesinde Milli Metro yapımının en önemli ayağı olan "Milli Ulaşım ve Güvenlik Sistemleri Projesi"nde işbirliği yapılacak.

EGO ve Aselsan arasında milli metro sistemleri için imzalar atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü ile ASELSAN arasında "Milli Metro" ve güvenlik sistemlerinin yapımı için imzalar atıldı.

Aselsan Elektronik Sözleşme Değişikliği'ni yayınladı!

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Sözleşme Değişikliği'ni yayınladı.

Opendoors Kapı Pencere Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Opendoors Kapı Pencere Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mesut Öztemel tarafından 70 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Eylül'de Ümraniye, Natoyolu Caddesi, Umre Sokak'ta kuruldu.

Akyerli Ofis Sistemleri Elektrik Metal İnşaat Nakliyat Oto Parçaları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyerli Ofis Sistemleri Elektrik Metal İnşaat Nakliyat Oto Parçaları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nazım Konak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Ağustos'ta kuruldu.

SmartBSOtomasyon ve Mühendislik Sistemleri akıllı yaşam alanları için seminer verecek!

999 yılından itibaren otomasyon ve mühendislik sistemleri üzerine çözümler üreten SmartBSOtomasyon ve Mühendislik Sistemleri yurt genelinde akıllı yaşam alanları için seminer ve panel hazırlığı içinde.

Aselsan Elektronik yönetim kurulu üyelerini yayınladı!

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. yönetim kurulu üyelerini yayınladı...

Fifa Seyahat Hizmetleri ve Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fifa Seyahat Hizmetleri ve Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fadime Çetin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta Perpa Ticaret Merkezi, B Blok'ta kuruldu.

Aselsan radar sistemleri Haberi

Aselsan radar sistemleri

Aselsan tarafından yapılan açıklama şöyle;


ASELSAN, bir yurtdışı müşteriden Radar Sistemi alt birimlerine yönelik olarak toplam 3.319.000,- EUR tutarında bir sipariş almıştır.


Söz konusu sipariş kapsamındaki teslimatların 2015 yılı içerisinde tamamlanması öngörülmektedir. Bu açıklama müşterimizin 11.07.2014 tarihinde Şirketimize ulaşan iznine istinaden...