21 / 05 / 2024

aselsan sermayesi

aselsan sermayesi

Cengiz Ergeneman, şirketin hisselerinin halka arzı konusunda Garanti Yatırım-Goldman Sachs konsorsiyumu ile görüşeceklerini bildirdi. Ergeneman, bir soru üzerine, ASELSAN'ın hisselerinin halka arzı konusunda çalışmaların sürdüğünü belirtti...

ASELSAN açıkladı! KPSS’siz personel alımına başlandı...

ASELSAN, personel alımı gerçekleştireceğini ve adaylarda ise KPSS şarttı aramayacağını bildirdi. Farklı meslekler için yapılacak alımlarda çalışacaklara yüksek maaş verileceği de bildirildi. İşte haberin detayları...

İsrail-Filistin gerginliği ASELSAN dahil birçok hisseyi resmen uçurdu!

İsrail-Filistin çatışması küresel çapta savunma hisselerinde yükselişe sebep oldu oldu. ABD'de Lockheed Martin hisseleri yüzde 8, L3Harris Technologies hisseleri yüzde 10 artarken, yurt içinde ASELSAN hisseleri de 7.23 değer kazandı.

ASELSAN son 4 yılın zirvesine yerleşiyor!

ASELSAN, ABD merkezli dünyanın en prestijli savunma sanayi listesi olarak bilinen "Defense News Top 100"de 2022 verilerine göre 47’nci sıraya kadar yükseldi. Yeni sipariş konusunda başarılı bir ilk yarı performansı ortaya koyan ASELSAN, bu süreçte 1 milyar 159 milyon dolarlık yeni sipariş aldı.

Ozan Gürsoy kimdir? Nerede okudu? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda görev alıyor?

Ozan Gürsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İş Girişim Sermayesi’nde ne iş yapıyor? İşte Ozan Gürsoy ile ilgili tüm merak edilenler...

ASELSAN'dan 20,7 milyar lira ve 1,2 milyar dolarlık iki yeni sözleşme!

ASELSAN ile Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) uçak modernizasyonu ile ilgili 20,7 milyar lira ve 1,2 milyar dolarlık iki sözleşme imzalandı.

ASELSAN çok sayıda yüksek maaşlı personel alacak! KPSS şartı yok!

ASELSAN, bünyesindeki açığı kapatmak amacıyla personel alımı yapacağını açıkladı. Açık kadrolar belli olurken, KPSS şartının talep edilmediği öğrenildi.

ASELSAN, 21 farklı kadroda KPSS'siz personel alımı yapacak! Başvuru şartları açıklandı!

ASELSAN, KPSS şartı olmadan 21 farklı kadroda personel alımı yapacak! Adaylar, çeşitli mühendislik ve uzmanlık kadrolarında iş fırsatları için başvurularını ASELSAN'ın resmi internet sitesi üzerinden yapabilirler. Detaylı başvuru şartları ve kadrolar açıklandı.

ASELSAN yüksek maaşlı personel alımı yapacak! KPSS şartı yok!

ASELSAN, bünyesinde görevlendirilmek üzere yeni personel alımları yapacağını duyurdu. Alınacak personellerin yüksek maaşla istihdam edileceği aktaran ASELSAN, açık pozisyonları da tek tek duyurdu.

ASELSAN 9,5 milyon dolarlık sözleşmeyi imzaladı!

ASELSAN’dan yeni bir başarı örneği. ASELSAN, 9,5 milyon dolarlık sözleşme yaptı. İşte detaylar!

Borsa İstanbul'dan yeni adım: Girişim Sermayesi Pazarı oluşturuldu!

Yatırımcılar tarafından merakla takip edilen Borsa İstanbul, henüz halka arza hazır olmayan fakat ilerleyen dönemde halka arz yapmak isteyen şirketlerin finansman ihtiyacının karşılanması amacıyla  "Girişim Sermayesi Pazarı" oluşturdu.

ASELSAN ile TUSAŞ'dan Radar ve Elektronik Harp Sözleşmesi imzalandı! Proje Hava SOJ ile alakalı olacak!

ASELSAN-TUSAŞ ortaklığı ile Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı arasında bir iş anlaşması gerçekleşti. Anlaşmanın içeriği Radar ve Elektronik Harp Sistemleri tedariki, aviyonik yazılım geliştirilmesi ve entegrasyonuna yönelik olarak tasarlandı.

Aselsan'dan 5.6 milyar TL'lik imza!

Ülkenin savunma sistemlerinin güncellenmesi, modernizasyonu ve özgün ürünlerin geliştirilmesi yoluyla çalışma yapan ASELSAN'dan BMC Otomotiv ile 5.6 milyar TL'lik imza attığını ilan etti.

ASELSAN İlk Çeyrekte Ciro Rakamını Yüzde 90 Arttırdı!

ASELSAN, ilk çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı ve 3 aylık dönemdeki ciro rakamı geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 90 büyüyerek 8,3 milyar liraya yükseldi.

aselsan sermayesi Haberi

aselsan sermayesi

ASELSAN ile Kazakistan Engineering şirketinin ortaklaşa kurduğu ve Kazakistan Silahlı Kuvvetleri ile bölge ülkelerinin sınır güvenliği ekipmanlarının üretileceği fabrikanın açılışı için Kazakistan'ın Başkenti Astana'da  bulunan Ergeneman, gazetecilerin sorularını yanıtladı.


Ergeneman, bir soru üzerine, ASELSAN'ın hisselerinin ikincil halka arzı konusunda çalışmaların sürdüğünü belirtti.


Gölbaşı'nda 200 milyon dolar civarında büyük bir yatırımlarının olduğunu anımsatan Ergeneman, ayrıca Ankara'da Temelli civarında yeni bir yatırım için organize bölgelerinin birinde 400 dönümlük yeni bir arsa aldıklarını, alçak ve orta irtifa hava savunma sistemlerinin testlerini ve imalatını orada yapmayı düşündüklerini söyledi.


Son dönemde ihracatlarının arttığını, 200 milyon dolarlık dışarıya ürün satışı yaptıklarını anlatan Ergeneman, hedeflerinin 1 milyar dolarlık ciro elde etmek olduğunu kaydetti. Yurt dışına satışların artması ve yeni yatırımların hayata geçirilmesi için işletme sermayesi gerektiğini ifade eden Ergeneman,...