27 / 07 / 2024

asfalt borcu

asfalt borcu

Dikkat, sizin de asfalt borcunuz çıkabilir. Bunu öğrenmek için e-Devlet’ten ya da belediyelerin web sitelerinden sorgulama yapmanız gerekiyor...

Emlak vergisi borcu yeniden yapılandırma!

Eylül 2014'te Resmi Gazete'de yayımlanan Torba yasası kapsamında birçok vergi borcu ve alacakların yapılandırılabileceğine dair esaslara yer verildi. Emlak vergisi borcu yeniden yapılandırma başvurusu nasıl yapılır?

Torba yasa ile emlak vergisi borcu taksitlendirme!

6552 sayılı torba yasası ile emlak vergisi ve çevre temizlik vergisi borçları yapılandırılabiliyor. Borç 36 ayda 18 taksit ile ödenebiliyor. İşte Torba yasa ile emlak vergisi borcu taksitlendirme işlemleri..

Emlak vergisi borcu affı 2014!

6552 sayılı Torba yasa gereğince, emlak vergisi ile çevre temizlik vergisi mükellefleri vergi borçlarını yapılandırarak ödeyebiliyor. İşte emlak vergisi borcu affı 2014 ile ilgili esaslar..

Emlak vergisi borcu nasıl yapılandırılır?

6552 sayılı Torba yasası gereğince Emlak vergisi ve Çevre Temizlik vergisi borcu olan mükellefler yapılandırma fırsatı ile borçlarını ödeyebiliyor. Peki, emlak vergisi borcu nasıl yapılandırılır?

Emlak vergisi borcu yapılandırma!

Taşınmaz sahibi olup da vergisini ödemeyen mükellefler 6552 sayılı kanun ile borcunu yapılandırılabiliyor. Peki, emlak vergisi borcu nasıl yapılandırılır? İşte Emlak vergisi borcu yapılandırma işlemleri..

Tonyukuk Anıtı'nın asfalt yolu açılıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçen yıl Tonyukuk Anıtı'nı ziyareti sonrası TİKA'ya verdiği talimat doğrultusunda yapımına başlanan asfalt yol tamamlandı. Orhun Anıtları'ndan ilki olan Bilge Tonyukuk'a giden yol bu ay açılacak...

Mersa Geri Dönüşüm Asfalt İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mersa Geri Dönüşüm Asfalt İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Geniş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de Çatalca, Yassıören Yolu Üzeri'nde kuruldu.

ERK Asfalt Makina Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ERK Asfalt Makina Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Köstereli tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de Çatalca, Yassıören Yolu Üzeri Dikilitaş Mevkii'nde kuruldu.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi asfalt çalışmalarına devam ediyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Yol İşleri Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçelerde yapılan çalışmalara paralel olarak kent merkezindeki cadde ve bulvarlarda asfalt yenileme ve bordür tretuvar yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Karapürçek’te asfalt çalışmaları devam ediyor!

Karapürçek’te devam eden asfalt çalışmalarını inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir hizmet sınırlarına yeni katılan mahallerimizin yol ve su gibi birincil ihtiyaçlarına çözüm getirmek için çalışıyoruz.

Elektrik faturası borcu sorgulaması nasıl yapılır?

Elektrik faturası, PTT Şubelerinden, anlaşmalı banka şubeleri ve anlaşmalı ödeme noklarında ödenebiliyor. İnternet üzerinden anlaşmalı bankaların hesap işlemleri ile de yapılabiliyor. Peki, elektrik faturası borcu sorgulaması nasıl yapılır?

Sakarya Karapürçek'te asfalt çalışmaları devam ediyor!

Karapürçek’te devam eden asfalt çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “Yazılıgürgen, Uludere ve Kanlıçay Mahallelerinde, yaklaşık 7 kilometrelik güzergahı asfaltlıyoruz” dedi.

Afyon Bolvadin'de asfalt çalışması başladı!

Afyon Bolvadin'de asfalt çalışması başladı. Bolvadin İkilerden TOKİ'ye giden yolda eski asfaltın kaldırılmasıyla başlayan çalışmanın kısa sürede tamamlanacağı ve hemen yeni asfalt serme çalışmasına geçileceği bildirildi

asfalt borcu Haberi

asfalt borcu

Sizin de geçmiş yıllara ait sfalt borcunuz çıkabilir. e-Devlet'ten ya da belediyelerin web sitelerinden "yol harcamalarına katılma payı" kontrolü yapın. 

Hürriyet Gazetesi'nden Fatih Tekeci'nin haberine göre, Batıkent Kardelen Mahallesi 2108. Cadde sakinlerinden Murat Okumuşoğlu mağduriyetini şu sözlerle anlatıyor; "Yenimahalle Belediyesi’nin internet sitesinden online işlemler sayfama girdiğimde ‘yol harcamalarına katılım payı’ adı altında toplam 1893 TL borç tahakkuk edildiğini gördüm. Bu arada siteye girmesem, böyle bir borcun olduğundan dahi haberim olmayacak. Ne tebligat var, ne başka bir şey" 

İlk kez karşılaştı

İnternetten, e-Devlet’e girdiğinde asfalt katılım bedeli borcu olduğunu öğrenen Yenimahalle Yakacık’tan A.T. durumu şu şeklilde özetliyor, "Yenimahalle Belediyesi’nden adıma 389 TL ‘yol harcamalarına katılım payı’ tahakkuk edilmiş. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım ve çok şaşırdım. Yol yapmak, park yapmak belediyenin görevi...