23 / 07 / 2024

ASİAD çalışmaları

ASİAD çalışmaları

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği ( ASİAD ), Başkent'in en önemli ihtiyacı olan kentte birlik ve beraberlik duygusu ile ortak hareket yetisini geliştirmek için kolları sıvadı.

KİPTAŞ Kent Etiler'de son dakika! 1.361 konutluk dev projede imalat çalışmaları başladı! 

Kent Etiler adıyla yükselecek olan KİPTAŞ Karanfilköy projesinde imalar çalışmaları başladı. İstanbul'un kalbinde yükselen projede 1.361 yeni konut yer alıyor. 

Adıyaman'daki deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut GYO tarafından temeli atılan 26 bin 312 konuttan kaba inşaatı tamamlananlarda dış cephe çalışmalarına başlandı.

İstanbul'un raylı sistem çalışmalarında son durum ne?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul'da inşası süren raylı sistem çalışmalarıyla ilgili konuştu.

Giresun Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı!

Giresun şehri adına büyük önem arz eden Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı. Proje, Giresun için sevinç ve gurur kaynağı oldu.

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için ilk adım!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yetkilendirme işlemlerini tamamladı. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi raylı sistem hatlarında çalışmalarını hızlandırdı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentte inşası devam eden T2 hattında çalışmalarını hızlandırdı. Şehrin en önemli projelerinden biri olan T2 hattında test sürüşleri Mayıs 2022'de başlayacak.

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

İzmir Çiğli'de hayata geçecek kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı. Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde uzlaşma görüşmeleri 31 Ağustos'ta başlayacak. 

Beykoz'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

KİPTAŞ’tan Beykoz Belediyesi’ne devredilen arazilerde devam ettirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili adımlar atılıyor. Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Giresun Dereli'de konut inşası için temel kazı çalışmaları başladı!

Giresun Dereli'de sel felaketi sonrasında büyük zarar gören vatandaşlar için inşa edilecek iş yerleri ve konutların inşası için temel kazı çalışmaları başladı. 

Adıyaman'daki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

Adıyaman'da uygulanan kentsel dönüşüm çalışmaları ve bu nedenle yıkılmasına karar verilen yapılar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaat çalışmalarında son durum!

Çanakkale Boğazı'nda inşası devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nde inşaat çalışmaları devam ediyor. Köprü, bölgenin çehresini değiştirecek...

Manisa Akhisar'da hasar tespit çalışmaları başladı!

Sabah saat 05:43'te merkez üssü Akhisar olan 4,8 büyüklüğündeki depremden sonra bölgede hasar tespit çalışmaları başlatıldı. Depremin hissedildiği mahallelerde yaşayanlar, eğitim öğretimin çadır veya konteyner sınıflarda yapılmasını istediklerini ifade etti...

İnşasına başlanmamış yol yapım çalışmaları mecliste!

Projeleri bitirildiği halde inşasına başlanmamış veya tamamlanmamış yol yapım çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

ASİAD çalışmaları Haberi

ASİAD çalışmaları

ASİAD Başkanı Barış Aydın ile yönetim kurulu üyeleri, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel’i, Valilik’teki Atatürk Salonu’nda ziyaret etti. ASİAD’ın yeni yönetimine başarılar dileyen Vali Yüksel, Ankara’nın ekonomik, sosyal, kültürel, eğitim ve ziraat alanlarına ilişkin bilgileri paylaştığı ASİAD yönetiminden, Başkent’in EXPO 2025’e adaylığı için tam destek vermelerini istedi.


Akyurt’a yapılacak Uluslararası Kongre ve Kültür Merkezi’nin bilgilerini de aktaran Yüksel, “ortak aklın” oluşması için sıklıkla bir araya gelinmesi gerektiğini, en önemlisinin de “Ankaralılık bilincini oluşturmak" olduğunu dile getirdi.


Barış Aydın, ASİAD yönetimini devraldıkları andan itibaren, kentin her alanda gelişimi noktasında güç birliğine gittiklerini, burada asıl hedeflerinin "Ankaralı" olma ayrıcalığını tattırmak olduğunu kaydetti.


Ankara'nın sağlıktan, kültüre; eğitimden, ekonomiye kadar her alanda "özel bir kent" olduğunun altını çizen Başkan Barış Aydın, kentin gelişimine katkı sağlayacakları çalışmalarının tamamının...