28 / 04 / 2024

Aşıkpaşa Pazaryeri açıldı mı

Aşıkpaşa Pazaryeri açıldı mı

Çankaya Belediyesi, 21’inci pazar yerini açarak Çankayalıların hizmetine sunuyor. Mevcut pazar yerlerini tadilattan geçiren Çankaya Belediyesi, bu dönem içerisinde pazar yerlerinin üstünü kapatmayı da planlıyor.

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki kapalı otopark ve pazar yeri sorununu çözdü. Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bandırma Yaşam Alanı hizmete açıldı!

Balıkesir Bandırma Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı hizmete açıldı. proje, 450 araçlık otopark, 21 adet dükkan, lokantalar, kafeteryalar, 2 düğün salonu, 1 büyük mağazadan oluşuyor.

Akyaka Pazaryeri açıldı!

Ula Belediyesi’nin Akyaka Mahallesi’ne kazandırdığı Pazaryeri açıldı. Açılışa Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve 22-23. Dönem CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Gürol Ergin de katıldı...

Nazilli'de 3. büyük kapalı pazar yeri açıldı!

Nazilli Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Eşref Özel kapalı Pazaryeri, törenle hizmete açıldı.

Bilecik Pazaryeri'nde yeni sosyal tesis açıldı!

Bilecik'in Pazaryeri Belediyesince yaptırılan sosyal tesis hizmete açıldı. Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, 2015 yılı içinde başlanan sosyal tesis projesinin tamamlandığını belirterek, halka verdikleri sözü tutmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Nafiz Gürman pazaryeri açıldı!

Bayraklı Nafiz Gürman Mahallesi sakinlerinin isteği üzerine harekete geçen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ semtin merkezi sayılacak bir bölgeye kapalı pazaryeri projesini başlattı. Nafiz Gürman pazaryeri açıldı...

Kayseri'de Beyazşehir-İldem raylı sistem hattı törenle açıldı!

2009 yılında dünyanın en modern toplu taşıma sistemiyle Kayserilileri tanıştıran Büyükşehir Belediyesi, modern taşımacılığı yeni hatlarla yaygınlaştırıyor. Raylı Sistem Beyazşehir İldem Hattı, İldem Pazaryeri'nden düzenlenen törenle hizmete açıldı...

Mamak'taki Abidinpaşa Aile Merkezi törenle açıldı!

Ankara Mamak Belediyesi'nin yapımını tamamladığı Abidinpaşa Aile Merkezi, Kapalı Pazaryeri ve Spor Alanı törenle açıldı. Açılışta konuşan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, tesisin bölgeye ayrı bir değer katacağını belirtti..

Memorial Antalya Hastanesi açıldı!

Memorial Sağlık Grubu Hastanesi, Antalya'da açıldı

Sivas Belediyesi'nin sosyal tesisleri hizmete açıldı!

Sivas Belediyesi'nce yapılan Selçuklu Sosyal Tesisleri törenle hizmete açıldı

Ali Bey Resort Side hizmete açıldı!

Gürallar Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Ali Bey Hotels&Resorts'un üçüncü oteli Ali Bey Resort Side hizmete açıldı

Villeroy&Boch - Bulthaup, Nişantaşı'nda açıldı!

Villeroy & Boch - Bulthaup mağazasının dördüncüsü Nişantaşı'nda açıldı

Arthur&Miller Real Estate'in Bahçeşehir Ofisi açıldı!

Arthur & Miller Real Estate'in yeni franchise ofisi Bahçeşehir'de hizmete açıldı

Aşıkpaşa Pazaryeri açıldı mı Haberi

Aşıkpaşa Pazaryeri açıldı mı


Çankaya Belediyesi ilçe genelinde var olan pazaryerlerini modern hale getirmek için kolları sıvarken 21’inci pazaryerini Aşıkpaşa Mahallesi’nde açmaya hazırlanıyor. Aşıkpaşa Mahallesi’nde açılacak ilk pazaryeri olma özelliği taşıyacak alan, bölgenin birden fazla ihtiyacına cevap verecek.


Şemsettin Günaltay Caddesi ile 244. Cadde arasında yer alacak semt pazarı, ayrıca spor alanı olarak da kullanılabilecek. Pazar günleri kurulacak pazaryerinde, 119 pazarcı esnafı kurdukları tezgahlarla vatandaşlara yiyecekten giyime hizmet sunacaklar.


Aşıkpaşa Mahallesi çevresinde yaşayan Boztepe, Bademlidere ve Türközü sakinlerinin de yararlanabileceği pazaryeri, ayrıca muhtarlık binası, zabıta noktası, yürüyüş ve koşu yolu, basketbol sahası, su havuzu, tuvaletlerin de bulunduğu 3 bin 800 metrekarelik alanda kuruldu.


PAZARYERLERİ KENT MEYDANI GÖREVİ DE YAPACAK


Çankayalılara daha iyi hizmet vermek için pazaryerlerini kent meydanı haline getireceklerini belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Pazaryerlerini...