27 / 04 / 2024

Aşıkpaşa Pazaryeri hizmete açıldı mı

Aşıkpaşa Pazaryeri hizmete açıldı mı

Çankaya Belediyesi, 21’inci pazar yerini açarak Çankayalıların hizmetine sunuyor. Mevcut pazar yerlerini tadilattan geçiren Çankaya Belediyesi, bu dönem içerisinde pazar yerlerinin üstünü kapatmayı da planlıyor.

Yap İşlet Devret modeliyle yapılan Osmangazi Köprüsü 6 ayda araç geçiş rekoru kırdı

Osmangazi Köprüsü inşa edilip hizmete açıldığı 1 Temmuz 2016 yılından bu yana ilk kez taahhüt edilen araç geçiş sınırını aştı. 15 yıl 9 ay 24 gün boyunca özel sektör tarafından işletilecek köprü işletmesi için devlet araç geçiş taahhüdü vermişti.

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki kapalı otopark ve pazar yeri sorununu çözdü. Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Kovid-19 mücadelesi için 17 dev hastane inşa edildi!

Son bir yıl içerisinde koronavirüsle mücadele kapsamında Türkiye'nin çeşitli illerinde 17 hastane inşa edilerek hizmete açıldı. 

Kocaeli Topluca Köy Konağı hizmete açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Topluca Köy Konağını baştan aşağı yenileyerek hizmete açtı.

Tekirdağ Rüstem Paşa Cami açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restore edilen Rüstem Paşa Cami hizmete açıldı.

İstanbul'da 12 butik aile sağlığı merkezi daha açılacak!

İstanbul'un farklı bölgelerine 2018 yılında 20 yeni butik aile sağlık merkezi açılarak hizmete sunuldu. Bu rakamın 2019 yılı içinde 32'ye çıkarılması bekleniyor.

Bursa Osmangazi'deki tarihi yapı restore edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın en eski yerleşim yerleri arasında yer alan Kayhan Mahallesi’nde, 20’nci yüzyıl başlarından kalma sivil mimarlık örneği yapıyı aslına uygun şekilde yeniden inşa ederek, hizmete açtı.

Hezarfen Anaokulları’nın 15’incisi Kasımpaşa’da açıldı!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beyoğlu Belediyesi Hezarfen Anaokulları’nın 15’incisi Kasımpaşa’da hizmete açıldı. 

Bandırma Yaşam Alanı hizmete açıldı!

Balıkesir Bandırma Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı hizmete açıldı. proje, 450 araçlık otopark, 21 adet dükkan, lokantalar, kafeteryalar, 2 düğün salonu, 1 büyük mağazadan oluşuyor.

Afyon Sandıklı'daki tarihi konaklar hizmete açıldı!

Çalışmalarına devam eden Sandıklı Belediyesi, ilçede yer alan tarihi konakları baştan aşağı yenileyerek hizmete açtı.

Terörden yıkılan 120 camii yeniden açıldı!

PKK'lı teröristler nedeniyle Diyarbakır, Şırnak ve Mardin’de yıkılan 151 camiden 120'si yeniden inşa edilip hizmete açıldı.

Diyarbakır Kadın Yaşam Merkezi açıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla ve eşi Hanımefendi Lütfiye Atilla, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Eski Mardin Yolu üzerinde inşa edilen Kadın Yaşam Merkezi’ni açarak hizmete sundu.

Aşıkpaşa Pazaryeri hizmete açıldı mı Haberi

Aşıkpaşa Pazaryeri hizmete açıldı mı


Çankaya Belediyesi ilçe genelinde var olan pazaryerlerini modern hale getirmek için kolları sıvarken 21’inci pazaryerini Aşıkpaşa Mahallesi’nde açmaya hazırlanıyor. Aşıkpaşa Mahallesi’nde açılacak ilk pazaryeri olma özelliği taşıyacak alan, bölgenin birden fazla ihtiyacına cevap verecek.


Şemsettin Günaltay Caddesi ile 244. Cadde arasında yer alacak semt pazarı, ayrıca spor alanı olarak da kullanılabilecek. Pazar günleri kurulacak pazaryerinde, 119 pazarcı esnafı kurdukları tezgahlarla vatandaşlara yiyecekten giyime hizmet sunacaklar.


Aşıkpaşa Mahallesi çevresinde yaşayan Boztepe, Bademlidere ve Türközü sakinlerinin de yararlanabileceği pazaryeri, ayrıca muhtarlık binası, zabıta noktası, yürüyüş ve koşu yolu, basketbol sahası, su havuzu, tuvaletlerin de bulunduğu 3 bin 800 metrekarelik alanda kuruldu.


PAZARYERLERİ KENT MEYDANI GÖREVİ DE YAPACAK


Çankayalılara daha iyi hizmet vermek için pazaryerlerini kent meydanı haline getireceklerini belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Pazaryerlerini...