28 / 04 / 2024

Aşıkpaşa Pazaryeri nerede

Aşıkpaşa Pazaryeri nerede

Çankaya Belediyesi, 21’inci pazar yerini açarak Çankayalıların hizmetine sunuyor. Mevcut pazar yerlerini tadilattan geçiren Çankaya Belediyesi, bu dönem içerisinde pazar yerlerinin üstünü kapatmayı da planlıyor.

KİPTAŞ Ayazağa projesi nerede? KİPTAŞ Ayazağa fiyat listesi!

KİPTAŞ Ayazağa projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Ayazağa fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Ayazağa KİPTAŞ projesinde 70704 konut 334 ofis bulunuyor.

Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede? Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022!

Ön talep sürecinin başladığı Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı ve Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022...

İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? Ulaşım bilgisi!

İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand projesinin ismi İsfanbul olarak değişti.  Peki İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? İsfanbul ulaşım bilgisi...

Newist Bayrampaşa Projesi nerede?

İstanbul Anıt Otelcilik A.Ş. tarafından hayata geçirilen Newist Bayrampaşa Projesi, otel ve ofisten meydana geliyor. Peki, Newist Bayrampaşa Projesi nerede?

Loca Şişli nerede? İşte açık adres!

Kütan Mühendislik imzası taşıyan Loca Şişli projesi E-5 metrobüs ve otobüs duraklarına yürüme mesafesinde yer alıyor. Peki Loca Şişli nerede? İşte açık adres!

Yeşilce Aydos nerede? İşte açık adres!

KİPTAŞ imzası taşıyan Yeşilce Aydos projesi 331 adet daireden meydana geliyor. Projede 36 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor. Peki Yeşilce Aydos nerede? İşte açık adres!

Abel Evleri nerede inşa ediliyor?

Abel İnşaat tarafından inşa edilen Abel Evleri nerede inşa ediliyor sorusuna, Çengelköy yanıtını verebiliriz. 

S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

Toplam 184 daireden meydana gelen S Life Ekspres Evleri Si Yapı ve Sak Group ortaklığında inşa ediliyor. S Life Ekspres fiyatları 451 bin TL ile 785 bin TL arasında değişiyor. Peki S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Toplam 586 adet daire ve 62 adet ticari üniteden meydana gelen Hittown Yenimahalle "Ankara'ya birde buradan bakın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Vogue Çağlayan nerede? İşte adres bilgisi!

Toplam 190 bağımsız bölümden oluşan Vogue Çağlayan projesi 15 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki Vogue Çağlayan nerede? İşte adres bilgisi!

Landor Gaziemir nerede? İşte açık adresi!

"Var böyle bir hayat!" sloganıyla basına tanıtılan Landor Gaziemir projesi 193 bağımsız bölümden meydana geliyor. Peki Landor Gaziemir nerede? İşte açık adresi!

Demirtaş Palas Pendik nerede? İşte açık adres!

Toplam 163 adet daireden oluşan Pendik Demirtaş Palas projesi tek blok şeklinde yükseliyor. Proje 11 bin 600 metrekare alana sahip. Peki Demirtaş Palas Pendik nerede? İşte açık adres!

Nidapark Bomonti nerede? İşte açık adresi!

36 ay sonra teslimlerin gerçekleşeceği Nidapark Bomonti projesinde 536 konut, 102 ofis ve 12 mağaza yer alıyor. Peki Nidapark Bomonti nerede? İşte açık adresi!

Aşıkpaşa Pazaryeri nerede Haberi

Aşıkpaşa Pazaryeri nerede


Çankaya Belediyesi ilçe genelinde var olan pazaryerlerini modern hale getirmek için kolları sıvarken 21’inci pazaryerini Aşıkpaşa Mahallesi’nde açmaya hazırlanıyor. Aşıkpaşa Mahallesi’nde açılacak ilk pazaryeri olma özelliği taşıyacak alan, bölgenin birden fazla ihtiyacına cevap verecek.


Şemsettin Günaltay Caddesi ile 244. Cadde arasında yer alacak semt pazarı, ayrıca spor alanı olarak da kullanılabilecek. Pazar günleri kurulacak pazaryerinde, 119 pazarcı esnafı kurdukları tezgahlarla vatandaşlara yiyecekten giyime hizmet sunacaklar.


Aşıkpaşa Mahallesi çevresinde yaşayan Boztepe, Bademlidere ve Türközü sakinlerinin de yararlanabileceği pazaryeri, ayrıca muhtarlık binası, zabıta noktası, yürüyüş ve koşu yolu, basketbol sahası, su havuzu, tuvaletlerin de bulunduğu 3 bin 800 metrekarelik alanda kuruldu.


PAZARYERLERİ KENT MEYDANI GÖREVİ DE YAPACAK


Çankayalılara daha iyi hizmet vermek için pazaryerlerini kent meydanı haline getireceklerini belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Pazaryerlerini...