17 / 05 / 2024

Asil Çelik sorumluluk beyanı

Asil Çelik sorumluluk beyanı

Asil Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Asil Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. sorumluluk beyanını yayınladı.

Osmangazi Asilçelik Meslek Yüksek Okulu'nun açılışı ertelendi!

BURSA’nın Orhangazi İlçesi’nde geçtiğimiz yıl kasım ayında Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un açılışını yaptığı Uludağ Üniversitesi Orhangazi Asilçelik Meslek Yüksek Okulu, kantin tartışmaları yüzünden açılamadı.

Kardemir Karabük sorumluluk beyanını yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş sorumluluk beyanını yayınladı.

Kardemir'den sosyal sorumluluk ilanı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kardemir Karabük Demir sosyal sorumluluk ilanı yayınladı.

Burçelik Bursa Çelik Döküm sorumluluk beyanını yayınladı!

Burçelik Bursa Çelik Döküm Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Bursa Çelik Döküm A.Ş. sorumluluk beyanını yayınladı.

İzmir Demir Çelik Sanayi A.Ş sorumluluk beyanını yayınladı!

İzmir Demir Çelik Sanayi A.Ş'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptğı açıklamada İzmir Demir Çelik Sanayi A.Ş'nin 1 Ocak ile 30 Haziran 2014 tarihleri arasındaki sorumluluk beyanını yayınladı.

Ereğli Demir Çelik sorumluluk beyanını yayınladı!

Ereğli Demir Çelik Fabrikaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan ayzılı açıklamaya göre Ereğli Demir Çelik sorumluluk beyanını yayınladı. İşte Ereğli Demir Çelik sorumluluk beyanı...

Asil Çelik sorumluluk beyanını yayınladı!

Asil Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Asil Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. sorumluluk beyanını yayınladı.

Özbal Çelik Boru sorumluluk beyanını yayınladı!

Özbal Çelik Boru Sanayi Ticaret ve Taahhüt A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özbal Çelik Boru Sanayi sorumluluk beyanını yayınladı.

Asil Çelik finansal tabloları bağımsız denetimden geçirilecek!

Asil Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Asil Çelik Sanayi finansal tabloları bağımsız denetimden geçirilecek.

Asil Çelik gelir tablosunu yayınladı!

Asil Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Asil Çelik gelir tablosunu yayınladı. Asil Çelik gelir tablosu haberimizde bulunuyor.

Asil Çelik genel kurul tescil bildirimi yaptı!

Asil Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklama ya göre Asil Çelik genel kurul tescil bildirimi yaptı.

Hüseyin Keçeci ve Metin Demirbaş Asil Çelik Sanayi Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Asil Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Hüseyin Keçeci ve Metin Demirbaş Asil Çelik Sanayi Genel Müdür Yardımcısı oldu...

Asil Çelik toplu iş sözleşmesi imzaladı!

Asil Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin üyesi olduğu Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) ile Birleşik Metal-İş Sendikası arasında Toplu İs Sözleşmesi Anlaşma Tutanağı imzalandı...

Asil Çelik sorumluluk beyanı Haberi

Asil Çelik sorumluluk beyanı

Asil Çelik tarafından yapılan açıklama şöyle;


FİNANSAL TABLO VE FAALİYET RAPORLARININ KABULÜNE İLİŞKİN YÖNETİM KURULU'NUN

KARAR TARİHİ:23

KARAR SAYISI :12.08.2014





SERMAYE PİYASASI KURULU'NUN "SERMAYE PİYASASINDA FİNANSAL RAPORLAMAYA İLİŞKİN ESASLAR TEBLİĞİ"NİN İKİNCİ BÖLÜMÜNÜN 9. MADDESİ GEREĞİNCE SORUMLULUK BEYANI



Asil Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin, 01.01.2014-30.06.2014  hesap dönemine ait , SPK'nın II-14.1 Tebliği doğrultusunda hazırlanan sınırlı bağımsız denetimden geçmiş konsolide finansal tablolarımız ekte sunulmuştur.


Şirketimizce hazırlanan dipnotları ile birlikte Konsolide Bilanço, Gelir Tablosu, Nakit Akım Tablosu ve Öz Sermaye Değişim Tablosu  SPK düzenlemeleri doğrultusunda;


a) Tarafımızca incelendiğini,


b) Şirketimizdeki görev ve sorumluluk alanımızda sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, önemli konularda gerçeğe aykırı bir açıklama ya da açıklamanın yapıldığı tarih itibariyle yanıltıcı olması sonucunu doğurabilecek herhangi bir eksiklik içermediğini,


c) Şirketimizdeki görev ve sorumluluk alanlarımızda sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, yürürlükteki finansal raporlama...