19 / 05 / 2024

Asilhan Arslan kimdir

Asilhan Arslan kimdir

Yönetim Kurulu Üyesi Asilhan Arslan, "Hammaddeye yakın üretim tesisi veya mevcut tesisimize ikinci bir fırın ilavesi ile alçı üretimimizi 1000 ton/güne çıkarmak hedeflerimiz arasında" dedi

Emrah Arslan kimdir? Astor Enerji’de hangi alanlarda görev aldı?

Emrah Arslan hangi üniversiteden mezun oldu? İngilizce biliyor mu? Hangi alanlarda çalıştı? Astor Enerji’de hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte Emrah Arslan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Hüseyin Arslan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Arslan kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Arslan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Arslan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Osman Arslan kimdir?

Halkbank Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi Recep Osman Arslan kimdir? Osman Arslan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli?  İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.

Arslan Adnan Türkoğlu kimdir?

Mimar Arslan Adnan Türkoğlu kimdir? Arslan Adnan Türkoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Türkoğlu'nun biyografisi...

Şeref Malkoç: Elazığ yeniden imar edilecek!

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Elazığ deprem bölgesine giderek incelemeler yaptı. Malkoç, incelemelerin ardından beraberindeki heyetle Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan'ı ziyaret etti.

STK'lardan ortak çağrı: Elazığ afet bölgesi ilan edilsin!

TSO Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ'ın afet bölgesi olarak ilan edilmesini talep ettiklerini açıkladı. Arslan, afet bölgesi ilanı için, "Ağır felaketin yaralarının sarılması ve başta işletmelerimizin ve tüm halkımızın geleceğe güvenle bakabilmeleri açısından zorunlu hale gelmiştir" dedi...

Gökhan Arslan kimdir?

Gökhan Arslan, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Tunceli Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Gökhan Arslan kimdir? Gökhan Arslan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Asilhan Arslan: Entegre tesisi Elazığ'ın markası!

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Asilhan Arslan, '' Çok ortaklı bir kooperatif veya şirket ile bütün kesimleri bünyesinde barındıracak söz konusu entegre tesisi Elâzığ 'ın markası haline getirmek için gerekli altyapı çalışmalarını hızla devam ediyoruz.'' dedi.

Ahmet Arslan kimdir?

AKP’nin Genel Başkanlığına seçilen Binali Yıldırım'ın yeni hükümet kabinesinde Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olan Ahmet Arslan kimdir?

Asilhan Arslan: Merkez Bankası’nın faiz indirimi umut ışığı oldu!

Arslan, “Merkez Bankası faiz politikasında küçük de olsa bir değişikliğe gitmiş durumda. Biz Sanayiciler olarak, düşük faizin uygulamaya geçirilmesinin büyüme potansiyelini önemli ölçüde artırabileceğini düşünüyoruz” dedi.

Dicle Begüm Arslan kimdir?

Mimar Dicle Begüm Arslan kimdir? Dicle Begüm Arslan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Dicle Begüm Arslan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Dicle Begüm Arslan..

Ömer Kamil Arslan kimdir?

Mimar Ömer Kamil Arslan kimdir? Mimar Ömer Kamil Arslan, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Ömer Kamil Arslan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ömer Kamil Arslan..

Asilhan Arslan kimdir Haberi

Asilhan Arslan kimdir


Aralçı markası ile yedi çeşit ürünü, 500 ton/gün kapasite ile işlediklerini kaydeden Yönetim Kurulu Üyesi Asilhan Arslan, "Hammaddeye yakın üretim tesisi veya mevcut tesisimize ikinci bir fırın ilavesi ile alçı üretimimizi 1000 ton/güne çıkarmak hedeflerimiz arasında" dedi Yılı yüzde 20 büyüme ile tamamlayan Arslanlı Alçı ve Hammaddeleri Ticaret Sanayi, Aralçı markası ile gerçekleştirdiği alçı üretimini artırmak amacıyla tesis yatırımı planlıyor. Yedi çeşit ürününü 500 ton/gün kapasite ile işleyen firma, üretim tesisi ya da mevcut tesise ikinci fırın ilavesi ile üretimini 1000 ton/güne çıkarma hedefinde. 

Arslanlı Yönetim Kurulu Üyesi Asilhan Arslan, inşaat, madencilik, sanayi ve imalat sektörlerindeki faaliyetlerine 2005 yılında alçı, 2009 yılında da yapı kimyasalları üretimini ekleyen firmanın, 2011 yılında bir önceki yıla göre yüzde 40, 2012'de yüzde 20,2013'te de...