02 / 05 / 2024

Asilhan Arslan

Asilhan Arslan

Arslan, “Merkez Bankası faiz politikasında küçük de olsa bir değişikliğe gitmiş durumda. Biz Sanayiciler olarak, düşük faizin uygulamaya geçirilmesinin büyüme potansiyelini önemli ölçüde artırabileceğini düşünüyoruz” dedi.

Arslanlı, alçı üretimini iki katına çıkarma hedefinde!

Yönetim Kurulu Üyesi Asilhan Arslan, "Hammaddeye yakın üretim tesisi veya mevcut tesisimize ikinci bir fırın ilavesi ile alçı üretimimizi 1000 ton/güne çıkarmak hedeflerimiz arasında" dedi

Şeref Malkoç: Elazığ yeniden imar edilecek!

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Elazığ deprem bölgesine giderek incelemeler yaptı. Malkoç, incelemelerin ardından beraberindeki heyetle Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan'ı ziyaret etti.

STK'lardan ortak çağrı: Elazığ afet bölgesi ilan edilsin!

TSO Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ'ın afet bölgesi olarak ilan edilmesini talep ettiklerini açıkladı. Arslan, afet bölgesi ilanı için, "Ağır felaketin yaralarının sarılması ve başta işletmelerimizin ve tüm halkımızın geleceğe güvenle bakabilmeleri açısından zorunlu hale gelmiştir" dedi...

Hakan Arslan: Eğitimli emlakçılarla alan da mutlu satan da!

Denizli Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Arslan, sektörde ‘Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesi’ uygulamasının hizmet kalitesini yükselttiğini açıkladı. Eğitime büyük önem verdiklerinden bahseden Arslan “Bu sayede sektörümüzün başarısı ve güvenilirliği her geçen gün artıyor' şeklinde konuştu.

Gençarslan Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençarslan Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Varilci tarafından kuruldu.

Osman Arslan: Konut kredilerinde aşağı yönlü düzenlemeler yapıldı!

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, Halkbank'ın, Merkez Bankasının Temmuz ve Eylül aylarındaki indirim kararlarının hemen ardından kredi faiz oranlarında güncellemelere giden ilk bankalar arasında yer aldığını, konut kredilerinde aşağı yönlü düzenlemeler gerçekleştirildiğini söyledi.

Selçuk Arslan'ın kızına miras kumpası!

İngiltere’de mağaza zinciri olan Selçuk Arslan, beyin tümöründen yaşamını yitirdi. Çinli sevgilisi hasta yatağında iş adamına kağıt imzalatıp kızını tüm mirastan devre dışı bıraktı.

Kılıçarslan Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçarslan Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Kılıçarslan ve Necmiye Kılıçarslan ortaklığında kuruldu. 

Barış Kılıçarslan'dan Gayrimenkul Satışında İkna Yolları eğitimi!

Endeksa'nın sektörün gelişimine katkı sağlamayı hedefleyen eğitim serisi sektörün önde gelen isimlerinden Barış Kılıçarslan ile Ankara'da sürüyor...

Gülcan Arslan ormana taşındı!

Uzun zamandır ekranlardan uzak duran oyuncu Gülcan Arslan, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. 

Haluk Arslan: Elazığ'ın imar sorunu çözülecek!

Elazığ’ın sorunları ve çözüm yolları ile ilgili açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan, ''31 Mart Elazığ için mevcut gidişatın son bulacağı bir milat olacak'' diye konuştu.

Barış Kılıçarslan, gayrimenkul sektörüne ilişkin önemli ipuçları verecek!

RE/MAX Türkiye, gayrimenkul sektöründe çalışan ya da çalışmayı planlayan girişimci adayları için ücretsiz kariyer seminer düzenliyor. Etkinlikte, çok kazananların eğitmeni olarak tanınan Barış Kılıçarslan söz alarak başarı için ipuçları verecek....

Murat Arslan: Avcılar'daki riskli binaları yenileyeceğiz!

CHP Avcılar Belediyesi başkan aday adayı olan Murat Arslan, yaşanabilir Avcılar için hedeflerini ve planlarını anlattı.

Hasan Arslan: Çiğli'yi denizle buluşturacağız!

Çiğli Belediye Başkanı Arslan, "Yeni gelişen bir bölge olarak birçok farklı sektördeki yatırımcıyı Çiğli'ye bekliyoruz. SİT alanı olduğu için 8 yıldır imara kapalı olan Şaşalı ile Mavişehir'in devamı olan bölge de imara açıldı. Çiğli'yi denizle buluşturmuş olacağız" diyor.

Asilhan Arslan Haberi

Asilhan Arslan

Fırat Meclisi Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve ETSO Başkan Adayı Asilhan Arslan’ın Merkez Bankası faiz indirimi ve yeni teşvik sistemi ile ilgili bir basın açıklaması yayınladı.


Fırat Meclisi Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve ETSO Başkan Adayı Arslan, Merkez Bankası’nın faiz indiriminin hem tüketicinin hem de iş dünyasının beklentilerine umut ışığı olduğunu söyledi.


Arslan, yaptığı açıklamada, Merkez Bankası yeni Başkanı Murat Çetinkaya’nın  faiz koridorunun üst bandında 50 baz puan indirim yapmasını olumlu bulduklarını belirtti.


Faiz indiriminin olması gereken bir gelişme olduğunu, ancak ilerleyen zamanda daha yüksek düşüş beklediklerini belirten Arslan, “Faiz indirim kararı hem sanayici hem ticaretin lokomotifi olan İnşaat sektöründe hem de kamuoyu tarafından olumlu karşılandı. Sayın Murat Çetinkaya’nın faiz kararını olumlu bulup destekliyoruz. Çünkü sıkı para politikası duruşunun ve alınan makro...