16 / 05 / 2024

Asır Yatırım Gayrimenkul adres

Asır Yatırım Gayrimenkul adres

Asır Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Ekşi tarafından kuruldu. 

Gayrimenkul Yatırım Fonu, yatırımcılara alternatif bir pencere açacak!

BYY Finans Kurucusu Bekir Yener Yıldırım Gayrimenkul Yatırım Fonu (GYF)’nun Türkiye’de uzun zamandır hem çok yüksek bir ilgi hem de alternatif araçlara göre ilk sırada olan bir yatırım aracı olduğunu belirtti.

Lagos Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Lagos Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Gedikli tarafından kuruldu.

Lagos Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Lagos Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Gedikli tarafından kuruldu.

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 60 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Akar Yatırım Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akar Yatırım Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Adem Altun tarafından kuruldu.

Dal Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Dal Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 40 milyon 461 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Dal tarafından kuruldu.

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 7 milyon 560 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Teddy Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teddy Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Altınsoy tarafından kuruldu.

Mega Yatırım Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Yatırım Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Toptaş tarafından kuruldu.

Asır Yatırım Gayrimenkul adres Haberi

Asır Yatırım Gayrimenkul adres

Asır Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Ekşi tarafından kuruldu. 
 

Asır Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi konusu:
1. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde , resmi veözel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf , açık arttırma , eksiltme , teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkartılacak her türlü küçük ve büyük yapıları , her türlü tesisat işleri , her türlü okul , hastahane , hava meydanları, limanlar , sulama kanalları , köprü , yol , sınai yapı ve fabrikaların her türlü proje çalışmalarını üslenmek , her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Asır Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi adres: Kısıklı Mahallesi Alemdağ Cad. No:53/1...