27 / 04 / 2024

Aşiyan Parkı ne olacak

Aşiyan Parkı ne olacak

800 metrelik Hisarüstü-Aşiyan füniküler hattı için Aşiyan Parkı’nın kapatılması ve ağaçların işaretlenmesi İstanbul gündeminde ilk sıraya oturdu. İBB, önceki gece sürpriz bir şekilde parkı çevreleyen bariyerleri kaldırdı.

Aşiyan Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta!

Aşiyan Evleri, Lizbon İnşaat imzasıyla Ankara Törekent'te yükseliyor. Aşiyan Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta. Aşiyan Evleri ne kadar? Ankara Aşiyan Evleri kaç lira? İşte Aşiyan Evleri ile ilgili detaylar...

Kırşehir'deki Aşıkpaşa Tabiat Parkı Belediyeye devredilecek mi?

31 Mart yerel seçimlerinden önce Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 10 Milyon TL'den fazla harcama yapılan ve belediyeye devredileceği açıklanan Aşıkpaşa Tabiat Parkı, seçimleri CHP kazanınca Kırşehir Belediyesi'ne devredilmedi. 10 milyonluk park ortada kaldı...

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nda son durum ne?

Rumeli Hisarüstü bölgesi ile Aşiyan Parkı arasında hayata geçirilen Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nda son durum ne? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açıklamalarda bulundu...

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı 2021'de açılıyor!

Rumeli Hisarüstü bölgesi ile Aşiyan Parkı arasında inşa edilen Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı 2021'de açılıyor. 

İBB'den Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı açıklaması!

İBB, Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı için Bebek Aşiyan Parkı kapatıldığı ve ağaçların kesileceği yönünde çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı için Bebek Aşiyan Parkı kapatıldı!

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı istasyon yapımı kapsamında Bebek Aşiyan Parkı kapatıldı. Park, istasyon yapımı için saç levhalarla çevrildi.

Essenora Gaziosmanpaşa daire fiyatları ne kadar?

Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Essenora projesinde 785 daire ve 12 ticari ünite yer alıyor. Peki Essenora Gaziosmanpaşa daire fiyatları ne kadar?

Bağcılar'a Çetsa Park projesi geliyor!

Kentsel dönüşüm projelerinin hız kesmeden arttığı Bağcılar'a Çetsa Park projesi geliyor. İstanbul Bağcılar'da Göztepe Mahallesi'nde yükselen Çetsa Park projesi, iki blok olarak yükseliyor.

Aşiyan Köprülü Kavşağı yükseliyor!

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in vizyon projeleri arasında yer alan Aşiyan Köprülü Kavşağı'nın inşaatı son sürat ilerliyor.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nın ihalesi bugün!

Rumeli Hisarüstü Aşiyan Füniküler Hattı'nın ihalesi bugün gerçekleştirilecek. Hisarüstü Aşiyan arasını 2,5 dakikaya indirecek olan hattın 720 günde tamamlanması planlanıyor.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı için Aşiyan Parkı’na istasyon!

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı projesi kapsamında Bebek Aşiyan Parkı’nda istasyon kurulması planlanıyor. İBB, proje dosyasını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na sundu.

Bebek Aşiyan Kazıklı Sahil Yolu projesinde çalışmalar başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Bebek Aşiyan Kazıklı Sahil Yolu doldurmada çalışmalara başladı. Proje kapsamında 143 araçlık otopark da yer alıyor.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı detayları belli oldu!

850 metre uzunlukta planlanan Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı, 2018 yılında işletmeye açılacak. İşte projenin tüm detayları...

Aşiyan Parkı ne olacak Haberi

Aşiyan Parkı ne olacak

800 metrelik Hisarüstü-Aşiyan füniküler hattı için Aşiyan Parkı’nın kapatılması ve ağaçların işaretlenmesi İstanbul gündeminde ilk sıraya oturdu. Parkın akıbeti tartışılırken İBB, önceki gece sürpriz bir şekilde parkı çevreleyen bariyerleri kaldırdı. Ancak Aşiyan Parkı, yalnız değil. Kent genelinde birçok park, çeşitli metro, tünel, kavşak ve yol çalışmaları nedeniyle şantiyeye dönmüş durumda. Uzmanlar, parkların büyük projelere feda edilmesinin nedenini ortaya çıkabilecek yüksek kamulaştırma bedeline bağlıyor


İSTANBUL’un birçok ilçesinde yeşil alan yoğunluğu son derece az. Megakente kuşbakışı bakıldığında görülen yeşil alanların yarısından fazlası ne park ne de rekreasyon alanı, sadece mezarlık ve çevresi. Bazı noktalarda da kamu sağlığı kuruluşlarının bahçeleri. Son dönemde hem Büyükşehir hem de ilçe belediyeleri bazı noktaları şehir parkları haline getirmek için projeler geliştirse de nüfusu her geçen gün artan...