01 / 05 / 2024

Aşiyanda 450 bin liraya mezar

Aşiyanda 450 bin liraya mezar

Ünlülerin mezarlığı olarak bilinen Aşiyan Mezarlığı'nda gazete ilanıyla satışa çıkarılan 9 metrekarelik boş mezar yeri için 450 bin TL istendi. Metrekaresi 50 bin TL'ye gelen mezarın ücretinin devir işlemlerinin ardından tahsil edileceği garantisi verildi

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri Arnavutköy projesine başvuran 450 bin kişi 9 aydır kura çekilişi bekliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları tarafından inşa edilecek olan Yenişehir Evleri Arnavutköy Arnavutköy projesine başvuran 450 bin kişi 9 aydır kura çekilişi bekliyor...

TMO açıkladı: 4 milyon 450 bin ton ürün depolara girdi! Alım kapasitesi artacak mı?

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal, 4 milyon 450 bin ton ürün depolara girdiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

İdatiny Geyikli'de 450 bin TL'ye Tiny House arazisi! Ağustos'ta teslim!

İdatiny Geyikli projesinde yer alan arazilerin fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan arazilerin teslimlerinin Ağustos ayında yapılması planlanıyor...

TÜBİTAK’tan girişimcilere 450 bin TL hibe desteği! Son başvuru tarihi 29 Temmuz

Teknopark İstanbul kuluçka merkezi Cube Incubation, BİGG Cube Incubation Programı kapsamında yeşil dönüşüm fikri olan girişimci adaylarına başvuru çağrısı yaptı. 450 bin TL hibe desteği sağlanacak projeler için ön başvurular 29 Temmuz 2022 Cuma gününe kadar alınacak.

Cennet Koyu Evleri'nde fiyatlar 450 bin Euro'dan başlıyor! Yeni Proje!

2 ay içerisinde inşaat çalışmaların başlayacağı Cennet Koyu Evleri, Çağdaş İnşaat imzasıyla Bodrum'da inşa ediliyor. Cennet Koyu Evleri'nde fiyatlar 450 bin Euro'dan başlıyor.

TEM Avrasya Konutları 12 Mayıs'ta satışta! 450 bin TL'ye!

Fuzul Yapı'nın Gaziosmanpaşa’da hayata geçirdiği TEM Avrasya Konutları projesi 12 Mayıs'ta satışa çıkacak. Projedeki dairelerin fiyatları 450 bin TL ile 1 milyon 20 bin TL arasında değişiyor.

Hükümet 2B'li 450 bin arsayı sattı!

Bakan Ağbal, "2B konusunda hiçbir hükümetin yapmadığı bir işi yaptık. Şu ana kadar yaklaşık 450 bin arsayı sattık, Maliye tarihinde böyle bir şey yok. Yaklaşık 8,5 milyar lira civarında bir satış, 5,5 milyar lira civarında bir tahsilat yaptık" dedi.

Pendik Okyanus Park Evleri 450 bin TL'ye!

Toplam 108 daire ve 5 dükkandan meydana gelen Okyanus Park projesi Pendik Güllü bağlar bölgesinde inşa ediliyor. Projede 2+1 daireler 450 bin TL'den satılıyor.

Piazza Maltepe projesi satışa çıktı! 450 bin TL'ye!

Yaklaşık 42 bin metrekare alan üzerinde yükselen Piazza, adalar manzaralı 29 kattan oluşan 230 dairelik konut bloğu, 21 katlı ofis bloğu ve açık alanların yer aldığı alışveriş merkezinden oluşuyor. Projedeki konutlar lansmana özel 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Kağıthane Has Bahçe Evleri satışa çıktı! 450 bin TL'ye!

Genyap- Bau Tim- Özma İnşaat iş birliği Kağıthane'de yeni bir projeye başlıyor. 138 konuttan oluşan Has Bahçe Evleri'nde fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor.

Bornova Villanova'da satışlar başladı! 1 milyon 450 bin Dolar'a!

Gültekin İnşaat ve İmge Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen proje toplamda 22 adet villadan oluşuyor. Bornova Villanova'da satışlar başladı, fiyatlar 1 milyon 450 bin Dolar'dan başlıyor.

Vista Hill Bodrum Evleri'nde 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

GBC İnşaat tarafından Bodrum'un Gündoğan beldesinde inşa edilen Vista Hill Bodrum Evleri'nde, fiyatlar 450 bin liradan başlıyor. Projede konutlar 15 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor.

VistaHill Bodrum Evleri’nin satışları başladı! 450 bin TL'ye!

GBC İnşaat tarafından Bodrum’un gözdesi Yalıkavak ve Türkbükü arasında,Gündoğan’da inşa edilen VistaHill Bodrum Evleri’nin satışları başladı. Fiyatları 450 bin TL'den başlıyor.

Aşiyanda 450 bin liraya mezar Haberi

Aşiyanda 450 bin liraya mezar

Ünlülerin mezarlığı olarak bilinen Aşiyan Mezarlığı'nda gazete ilanıyla satışa çıkarılan 9 metrekarelik boş mezar yeri için 450 bin TL istendi. Metrekaresi 50 bin TL'ye gelen mezarın ücretinin devir işlemlerinin ardından tahsil edileceği garantisi verildi.


BIR gazetenin seri ilanlar sayfasına "Aşiyan Mezarlığı'nda 9 metrekare boş kabir. Takas yapılır" yazılı ilan verildi. İlandaki numaradan görüştüğümüz kişi, mezar yerinin kendisine ait olduğunu, daha önce hiçbir defin yapılmadığını belirterek, mezar yerinin satış fiyatını 450 bin TL olarak açıkladı. Aynı şahıs istenirse ücretin bir miktarının nakit, kalan kısmının da arsa, daire, bina gibi gayrimenkullerle takas yapılabileceğini belirtti. Ücretin, kullanım hakkı devir işlemlerinin tamamlanmasının ardından tahsil edileceğinin garantisini de veren şahıs, devir işlemlerinin 1.5-2 ay sürebileceğini ifade etti.


'DEVRETMEK MÜMKÜN DEĞİL AMA...' 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Mezarlıklar Müdürlüğü...