18 / 05 / 2024

Aska Fore Kazık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Aska Fore Kazık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Aska Fore Kazık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Aydın Kadı, Süleyman Bahat, Sungur Bahat tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu

Gür Fore Kazık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Fore Kazık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gürcüoğlu tarafından kuruldu.

Akaryakıtta kazık iddiası! 5 liralık fark araç sahiplerini çıldırttı

Brent petrolün 90 doların altına düşmesiyle araç sahiplerinde indirim beklentisi oluşmuş oldu. Ortaya atılan iddialara göre akaryakıt fiyatlarında 5 liranın üzerinde indirim geleceği iddia edildi.

İMO’dan Rize açıklaması: Kentsel dönüşüm acilen yapılmalı!

Rize'de 4 binin üzerindeki bağımsız yapıda kentsel dönüşüme start verildi. Dolgu zeminin fore kazık çakılarak güçlendirilmesi ile başlatılan projede, tahliyeleri devam eden riskli yapılar ise yıkılacak.

Avcılar’daki yer kayması böyle engellenecek!

İstanbul Avcılar'daki Ambarlı Mahallesi’nde yıllardan bu yana görülen yer kayması sorununun çözümü için fore kazıklı önlem projesi uygulanıyor.

Kocaeli Sanayi Odası'nın yeni tesisi yükseliyor!

Kocaeli Sanayi Odası binasının yanında yapımına başlanan sosyal tesisin inşaat çalışmaları devam ediyor. 40 metre derinliğe 59 adet kazık çakıldı daha sonra zemin betonu atıldı.

Topkapı Sarayı'na kazıklar çakıldı, kayma durduruldu!

Topkapı Sarayı Müzesi’nin Sarayburnu tarafına bakan ve denize doğru kaydığı tespit edilen yamacına istinat duvarı yapıldı. Ayrıca aynı yamaca 578 adet mini kazık çakıldı...

AKM'de kazık çakma ve hafriyat çalışmaları başladı!

Atatürk Kültür Merkezi Projesi kapsamında yeniden inşa edilmesi planlanan merkezde, kazık çakma ve hafriyat çalışmaları başladı...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün kazı ve kazık çalışmaları tamam!

1915 Çanakkale Köprüsü'nde incelemeler yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, köprünün deniz içerisinde yapılmış temel iyileştirme amaçlı kazı ve kazık çalışmalarının tamamlandığını açıkladı. .

Bursa Sky Tower herkese açık, kişiye özel!

Halen inşası süren Sky Tower, Bursa'nın hem en yüksek hem de baret kazık temel sistemiyle yapılan ilk binası olacak. İş ve sosyal yaşamı buluşturan bir merkez olarak tasarlanan 129 metre yüksekliğindeki iş kulesi, tümüyle doğa dostu.

Lacivert ve Uskumru restoranları kazık çakılarak büyütülmüş!

CHP’li İBB Meclis Üyeleri Hüseyin Sağ, Nadir Ataman ve Deniz Erzincan, İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı İstanbul 6 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge kurulu Müdürlüğü’ne  kaçak büyümeyi ihbar ettiler.

1915 Çanakkale Köprüsü 18 Mart 2022'de açılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü ve Malkara–Çanakkale Otoyolu Kule Temel Betonu ile Kule Kazık Çakım Töreni’nde önemli açıklamalarda bulundu.

Kuzey Marmara Otoyolu'na Sany imzası!

5 seneden kısa bir süre içerisinde Türkiye pazarında en çok tercih edilen markalardan biri haline gelen SANY, Kuzey Marmara Otoyolu (KMO) projesinde fore kazık makinaları ve paletli vinçleri ile boy gösteriyor.

Kartal Fore Kazık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kartal Fore Kazık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Selçuk Avcı tarafından Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Aska Fore Kazık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Aska Fore Kazık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Aska Fore Kazık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Aydın Kadı, Süleyman Bahat, Sungur Bahat tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu. Aska Fore Kazık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İnşaat ve tahhüt işleri yapmak yurt içinde ve yurt dışında her türlü gayrimenkul inşa etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Aska Fore Kazık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Halkalı, Atatürk Mahallesi, Aşina Sokak,...