19 / 05 / 2024

Aşkabat Hastanesi açıldı mı

Aşkabat Hastanesi açıldı mı

Aşkabat yönetimi, son yıllarda tıp sektörüne yaptığı yatırımlarla sağlıkta ciddi bir çağ atladı. Türk şirketlerinin katkısıyla özellikle başkent Aşkabat'ta çok sayıda ileri teknoloji ile donatılan sağlık tesisi inşa edildi.

2 bin 60 yatak kapasiteli İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi açıldı!

2 bin 60 yatak kapasitesi ile dikkat çeken İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi resmen açıldı. Merakla beklenen şehir hastanesinin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan gerçekleştirdi.

Etlik Şehir Hastanesi açıldı!

Başkentlilerin merakla beklediği Etlik Şehir Hastanesi hizmete açıldı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Kayseri'deki Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi açıldı!

Eğitim yatırımlarının hız kesmeden devam ettiği Kayseri'de, KANKA Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi açıldı.

Eskişehir Kumlubey tramvay hattı açıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ve Fatih, Zafer, Tunalı, Ömerağa Mahallelerini kent merkezi ve Şehir Hastanesi’ne bağlayan Kumlubel hattı hizmete açıldı. 

Türkiye'nin Arnavutluk'ta inşa ettiği hastane açıldı!

Türkiye-Arnavutluk Fier Dostluk Hastanesi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, törende önemli açıklamalarda bulundu.

Medicana Ataşehir Hastanesi hizmete açıldı!

Medicana Sağlık Grubu'nun 14'üncü hastanesi 95 milyon dolarlık yatırımla hizmete açıldı. Grup, İstanbul'da iki yeni hastane yatırımı daha planlıyor.

Isparta Eğirdir Rehabilitasyon Hastanesi açıldı!

Isparta Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi hizmete açıldı.

İdlib'de üniversite hastanesi açıldı!

İdlib'te tıp ve eczacılık fakültesi öğrencilerine eğitim vermek üzere üniversite hastanesi hizmete açıldı.

KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi açıldı!

KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi, önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı!

İstanbul'un dördüncü şehir hastanesi olarak şehrin sağlık sistemine büyük katkılar sunacak olan ve yüksek teknoloji ile donatılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı...

MÜ Prof. Dr. Asaf Ataseven Hastanesi tam kapasite açıldı!

Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi Prof. Dr. Asaf Ataseven Hastanesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen törenden sonra hizmete açıldı...

Yeşilköy ve Arnavutköy'deki salgın hastaneleri açıldı!

İstanbul'da hayata geçirilen Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle açıldı. Restorasyonu tamamlanan Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi de bugün itibariyle hizmete girdi.

Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi açıldı!

İnşaatı tamamlanan Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi açıldı.

Aşkabat Hastanesi açıldı mı Haberi

Aşkabat Hastanesi açıldı mı

Türkmenistan'da sağlık sektörü çalışanlarının günü ve sağlık programının kabulünün 20. yıl dönümü kutlanıyor. Bu çerçevede Aşkabat'ta Çalık Holding'e bağlı Gap İnşaat ve Efor İnşaat firmalarının inşa ettiği sağlık tesislerinin açılış töreni gerçekleştirildi. Başkent Aşkabat'ta inşa edüen onlarca sağlık tesisi, yerli halka ve bölge ülke vatandaşlarına şifa dağıtacak. Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov'un katılımıyla yapımı tamamlanan; Uluslararası Tıp Eğitim ve Araştırma Merkezi, Kardiyoloji Merkezi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ve Ecza Deposu törenle Dünyadaki ekonomik krize rağmen, istikrarlı bir şekilde büyüyen Türkmenistan, sağlık alanındaki ciddi yatırımları ile Orta Asya'nın cazibe merkezine dönüşüyor. Açılış törenlerine Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, Türk işadamları, yabancı misyon şefleri, yurtdışından davet edilen doktorlar ve çok sayıda davetli iştirak etti. Sabahın erken saatlerinde başlayan açılış...