08 / 05 / 2024

Aşkale altgelir toki

Aşkale altgelir toki

TOKİ Erzurum Aşkale Evleri başvurusu işlemleri başladı ve 30 Eylül 2016 Cuma gününe kadar devam edecek. Projede kurasız 17 adet daire satışta.

Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ne zaman? TOKİ Aşkale 3+1 kura sonuçları açıklandı mı? 

Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Aşkale 3+1 kura sonuçları açıklandı mı sorularının yanıtları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşet Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ile ilgili detaylar...

TOKİ Erzurum Aşkale kura sonuçları 3+1 isim listesi 14.09.2023!

TOKİ Erzurum Aşkale kura sonuçları 3+1 isim listesi 14.09.2023 haberimizde yer alıyor. TOKİ'nin resmi web sitesinde paylaşılan bilgiye göre projede 4 bin 54 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

İzmir TOKİ kura sonuçları ve isim listesi açıklandı mı? TOKİ İlk Evim İzmir kuraları çekiliyor! Hemen bakın!

İzmir TOKİ kura çekilişi çerçevesinde 12 bin 400 konut hak sahiplerini bulacak. İzmir TOKİ kura sonuçları ve isim listesi açıklandı mı? TOKİ İlk Evim İzmir kuraları çekiliyor! Hemen bakın!

TOKİ kura tarihleri açıklandı mı? TOKİ yeni etap kura çekimi ne zaman? Başvuranlar hemen bakın!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği TOKİ kura tarihleri açıklandı mı? TOKİ yeni etap kura çekimi ne zaman? Başvuranlar hemen bakın!

Prof. Dr. Bektaş: Kuzey Anadolu Fayı tetiklenmiş olabilir! Deprem uzmanından ürküten açıklama!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Osman Bektaş, dün yaşanan 4,5 büyüklüğündeki Erzurum-Aşkale depreminin altını çizdi ve korkutan bir uyarı da bulundu. Bektaş, Kuzey Anadolu Fayı'nın tetiklenmiş olabileceğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? Ertelenen tarihler açıklandı mı? TOKİ 2023 yeni kura takvimi...

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim projesine başvuran vatandaşlar son dakika gelişmelerini merakla araştırıyor. Peki TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? Ertelenen tarihler açıklandı mı? TOKİ yeni kura takvimi...

2023 TOKİ arsa kura çekim tarihleri açıklandı mı? TOKİ arsa başvuru sonuçları ne zaman belli olacak?

TOKİ arsa projesine dahil olan vatandaşlar 2023 TOKİ arsa kura çekim tarihleri açıklandı mı? TOKİ arsa başvuru sonuçları ne zaman belli olacak? sorularına yanıt arıyor. İşte soruların yanıtı...

2023 TOKİ arsa başvuru sonuçları il il açıklandı mı? TOKİ arsa çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ arsa kura başvuru sonuçlarının ne zaman yapılacağı merakla sorgulanıyor. Peki, 2023 TOKİ arsa başvuru sonuçları il il açıklandı mı? TOKİ arsa çekimi ne zaman yapılacak? İşte detaylar... 

TOKİ arsa kura çekiliş takvimi açıklandı mı? TOKİ arsa kuraları ne zaman çekilecek? 

TOKİ sosyal konut projesi kura çekimi devam ederken, TOKİ arsaya başvuru yapanlar, tarih araştırmalarına başladı. Peki, 81 ilde yapılacak olan TOKİ arsa kura çekiliş tarihi açıklandı mı? TOKİ arsa kuraları ne zaman çekilecek? 

TOKİ 2022 İstanbul, Ankara, İzmir kura tarihleri açıklandı mı? TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ kura çekimi tarihleri binlerce kişi tarafından merakla araştırılıyor. Peki TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir kura takvimi açıklandı mı? TOKİ 2022 İstanbul, Ankara, İzmir kuraları ne zaman çekilecek? İşte ayrıntılar...

TOKİ sonuçları Konya açıklandı mı? TOKİ kura sonuçları Konya belli oldu mu?

Konya TOKİ kura sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı merak ediliyor. Kura sonuçları il il açıklanmaya başladı. Konya’da yaşayan vatandaşlar, TOKİ sonuçları Konya açıklandı mı? sorusuna yanıt arıyor.

TOKİ kura sonuçları 3+1 2022 isim listesi açıklandı mı? TOKİ kura çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ kura sonuçları, başvuru yapan kişilerin gündeminde yer alıyor. TOKİ’den konut almak isteyenler, kura sonuçlarının açıklanmasını dört gözle bekliyor.

TOKİ Şırnak kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Şırnak kura sonucu 7 Kasım 2022!

TOKİ Şırnak kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı ve TOKİ Şırnak kura sonucu 7 Kasım 2022 detayları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Şırnak kura sonuçları 7 Kasım ile ilgili detaylar...

Aşkale altgelir toki Haberi

Aşkale altgelir toki

TOKİ Aşkale Alt Gelir ödeme planı kapsamında 180 aydan 240 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor. Projedeki 17 konut, kurasız olarak satışa sunuluyor.


Konutların açık satış yöntemiyle satışa çıkarıldığı TOKİ Aşkale altgelir projesinde ev fiyatları 96 bin 650 TL ile 115 bin 203 TL arasında değişiyor.


TOKİ Erzurum Aşkale Evleri başvurusu!

Başvuru işlemlerinin başladığı projede başvurular 30 Eylül 2016 Cuma gününe kadar devam ediyor. Projede satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş’nin Erzurum ili şubeleri aracılığıyla yürütülecek.


Satış duyurusu için