04 / 05 / 2024

aşkale çimento Lütfü Yücelik

aşkale çimento Lütfü Yücelik

Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi' sıralamasında basamakları emin adımlarla çıkan Aşkale Çimento, 2012 rakamlarına göre Anadolu’nun en büyük 56’ıncı şirketi, sektörel bazda ise listede birinci sırada yer aldı.

Lütfü Türkkan’a ait kaçak çiftlik tahliye ediliyor!

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’un olan Kocaeli'ndeki 15 kaçak yapıya ilişkin verilen yıkım kararının kesinleşmesinden sonra çiftliğin tahliyesi başlatıldı. 

Lütfü Türkkan: Sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarını almayın!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TESK Başkanı Bendevi Palandöken'e çağrı yaptı. Lütfü Türkkan, sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarının alınmamasını istedi.

Lütfü Türkkan'dan Kanal İstanbul eleştirisi!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan yaptığı açıklamada, Kanal İstanbul'un bir devlet projesi değil gayrimenkul projesi olduğunu iddia etti.

Radiye Sezer Katırcıoğlu'ndan Lütfü Türkkan'a arazi sorusu!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a, sahibi olduğu yağ fabrikası ve çiftliğinin devlet arazisi üzerinde olup olmadığı sorusunu sordu...

Lütfü Bakırcı tahliye oldu!

Ağustos 2015'te tutuklanan Makrom Yapı'nın sahibi Lütfü Bakırcı tahliye oldu. Makrom Yapı yöneticilerinden 6'sı projede olmayan konutları satmakla suçlanmışlardı...

Erzurum Aşkale TOKİ sözleşmeleri imzalanıyor!

Erzurum Aşkale Projesi kapsamında TOKİ stoklarında yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün başlıyor.

Erzurum Aşkale TOKİ sözleşme tarihi!

Erzurum Aşkale TOKİ sözleşme tarihi 26 Eylül – 07 Ekim 2016 2016 olarak belirlendi. Projede 138 adet konut bulunuyor.

AŞKALE Çimento iş kazası davasında örnek karar!

AŞKALE Çimento’da, 4 yıl önce iki işçinin ölümü, birinin yaralandığı iş kazasına ilişkin verilen ceza, Yargıtay tarafından bu fabrikada geçmişte de iş kazası yaşandığı gerekçesiyle bozuldu. Ve mahkeme verilen cezayı arttırdı.

TOKİ Erzurum Aşkale kura sonuçları açıklandı!

138 adet daireden oluşan projenin kura çekilişi 7 Eylül 2016 Çarşamba gününde yapıldı. TOKİ Erzurum Aşkale kura sonuçları açıklandı...

TOKİ Erzurum Aşkale kurası çekildi!

Erzurum Aşkale Projesi kapsamında 12 Ağustos-02 Eylül 2016 tarihleri arasında kura yöntemi ile satışa sunulan 138 adet konutun “Hak Sahipliği ve Konut Belirleme Kurası” çekildi.

Erzurum Aşkale’de 138 konutun hak sahipleri belirlendi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Erzurum Aşkale İlçesi’nde inşaatı tamamlanmış konut projesinde 138 hak sahibi kura ile belirlendi.

Erzurum Aşkale TOKİ kura çekiliş sonuçları!

TOKİ'nin 138 konut olarak inşa ettiği Erzurum Aşkale projesinde başvurular 22 Ağustos – 02 Eylül 2016 tarihleri arasında toplanmıştı. İşte, Erzurum Aşkale TOKİ kura çekiliş sonuçları...

2016 TOKİ Aşkale Evleri kura çekimi ne zaman?

Başvuruların bugün sona ereceği projede başvuru bedeli 4 bin TL'den başlıyor. Peki 2016 TOKİ Aşkale Evleri kura çekimi ne zaman?

aşkale çimento Lütfü Yücelik Haberi

aşkale çimento Lütfü Yücelik


İstanbul, Ankara ve İzmir’de bulunan şirketler, İstanbul merkezli büyük holdinglerin Anadolu’daki şirketlerin, çoğunluk hissesi yabancı sermaye olan şirketlerin katılmadığı ve 'Anadolu Kaplanları' olarak bilinen şirketler baz alınarak yapılan 'Anadolu 500' araştırmasının sonuçları açıklandı. Türk Ekonomi Bankası (TEB) ve Ekonomist Dergisi tarafından hazırlanan araştırma sonuçlarına göre Aşkale Çimento Fabrikası, Anadolu’nun ilk 500 şirketi içinde 56’ıncı sırada yer aldığını açıklayan Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, "Çimento sektöründe birincilik kürsüsüne oturmuş olmamız da bizim için çok önemli. 20 yıl önce özelleştirme yoluyla satın alınan bir şirketin bu başarısı özellikle bölge insanını, ortaklarımızı ve çalışanlarımızı gururlandırıyor. Hayal gibi görünse de baştan beri ortaya koyduğumuz büyüme rakamlarını ve hedeflediğimiz konumu yakaladık." dedi.,


SEKTÖRÜNDE BİRİNCİ SIRADA YER ALDI

2011 rakamları ile Anadolu Kaplanları sıralamasında 62’inci sırada bulunan...