04 / 05 / 2024

ASKİ yatırımları

ASKİ yatırımları

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yaptığı açıklamada ASKİ'nin 3 yılda 1,1 milyar TL'lik altyapı ve üstyapı yatırımı yaptığını belirtti.

ASKİ'den Ankara'ya 1 milyar liralık yatırım!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ASKİ Genel Müdürlüğü’nün 2014 yılı yerel seçimlerinin ardından, 562 milyon lirası çevre ilçelerde olmak üzere Ankara genelinde yaklaşık 1 milyar liralık altyapı ve üstyapı yatırımı gerçekleştirdiğini bildirdi.

ASKİ'den çevre ilçelere yatırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, hizmet sınırlarına geçen yıl dahil olan ilçelerdeki mahalle statüsüne kavuşan köylerin içme suyu ve kanalizasyon sıkıntılarını çözüme kavuşturuyor.

ASKİ'den çevre ilçelere 250 milyon TL'lik yatırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, hizmet sınırlarına geçen yıl dahil olan ilçelerdeki mahalle statüsüne kavuşan köylerin içme suyu ve kanalizasyon sıkıntılarını çözüme kavuşturuyor.

Ulaşımda askıya alınan ve öncelik verilen yatırımlar mecliste!

Ulaştırma Bakanlığı'nın askıya aldığı ve öncelik verdiği yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Gurbetçiler emlak yatırımlarını askıya aldı!

Gurbetçiler önceki yıllarda emlak alanında ciddi bir yatırım yaparken bu yıl ülkede yaşanan 15 Temmuz darbe girişiminden dolayı yatırımlarını askıya aldı.

Devletin altyapı, üstyapı yatırımlarına asla ara vermeyeceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yatırımcılarımız, sakın yatırımlarınızı askıya almayın, aynı kararlılıkla yolunuza devam edin. Devlet olarak biz de devletin altyapı, üstyapı yatırımlarında asla ara vermeyeceğiz." şeklinde konuştu.

Doğu'da yarım kalan yatırımların devam etmesi bekleniyor!

Terör ve belirsizlik ortamı ile yatırımların askıya alındığı Doğu’ya 1 Kasım sonuçları umut oldu. Bölgede yarım kalan yatırımların devam etmesi, istihdamın artması ve ekonomik kalkınmanın hızlanması bekleniyor.

Mesa Bahçeşehir yatırımlarını askıya aldı!

İstanbul’da gayrimenkul piyasanın nabzının en hızlı attığı bölgelerden biri olan Bahçeşehir’de “yoğunluk” tartışması başladı. Erhan Boysanoğlu, KİPTAŞ’ın bölgede 4 bin konutluk Vaditepe projesi nedeniyle yatırımları askıya aldıklarını söyledi..

Mardin'de 6-7 Ekim olayları turizmi vurdu, yatırımlar askıda!

Uzun yıllardır ilk kez şehir merkezinin çatışmalara sahne olması Mardinlileri ürkütmüş. Sokaklar son dönemde erkenden boşalıyor. Dev otel, tatil köyü ve hastane yatırımları askıya alınmış.

BBMRED Türkiye'deki yatırımlarını askıya aldı!

Türkiye’de gayrimenkul projeleri ve öğrenci yurtları yapmak için 175 milyon dolarlık yatırım yapmayı hedefleyen Katarlı Al Hassan Group'un ortaklığında kurulan BBMRED, bu yatırımlarını askıya aldı

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

ASKİ yatırımları Haberi

ASKİ yatırımları


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ASKİ Genel Müdürlüğü’nün 2014 yılı yerel seçimlerinin ardından son 3 yılda Ankara geneline 1,1 milyar TL'lik altyapı ve üstyapı yatırımı gerçekleştirdiğini bildirdi.


Başkan Gökçek, “Merkeze ne yapılıyorsa, kırsalda mahallelerimize de onu yapıyoruz. 2014 yerel seçimleriyle hizmet alanına dahil olan ilçeler başta olmak üzere, Ankara’nın tamamında, tam da söz verdiğimiz gibi yatırımlarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz” dedi.


İlçelerin ve mahalle statüsüne dönüşen köylerin öncelikle acil altyapı ve üstyapı ihtiyaçlarının karşılandığını belirten Başkan Gökçek, ASKİ'nin çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi:


“Çevre ilçelerin, 2014 yılında hizmet alanına dahil olmasıyla birlikte, hızlı şekilde projelerimize başladık. Yerel seçimden bugüne kadar son 3 yılda, Ankara geneline toplam 1868 kilometre altyapı şebekesi döşedik. Bu çalışmalara 295 milyon 795 bin TL harcama yaptık. Ankara...