20 / 05 / 2024

aslan çimento güney bağımsız denetim şirketi

aslan çimento güney bağımsız denetim şirketi

Aslan Çimento A.Ş., 2014 yılı hesaplarının denetimi için Denetim Komitesi tarafından önerilen Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile sözleşme imzalanmasına karar verdi...

Aslan Çimento fiyat hareketlerini yayınladı!

Aslan Çimento A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aslan Çimento A.Ş. olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin bildiri yayınladı.

Hüseyin Uysal Aslan Çimento Genel Müdürü oldu!

Aslan Çimento bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu 'na yaptığı açıklamada Hüseyin Uysal'ın genel müdürlük görevine getirildiğini açıkladı. Aslan Çimento tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

Aslan Çimento miktar ve fiyat hareketlerini yayınladı!

Aslan Çimento A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aslan Çimento miktar ve fiyat hareketlerini yayınladı.İşte Aslan Çimento miktar ve fiyat hareketleri...

Aslan Çimento basın toplantısı sunumunu yayınladı!

Aslan Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre OYAK Çimento Grubu Basın Toplantısı Sunumu ve Basın Bülteni yayınlandı.

Hüseyin Uysal Aslan Çimento Genel Müdürü oldu!

Hüseyin Uysal Aslan Çimento Genel Müdürü oldu. Aslan Çimento A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Hüseyin Uysal Aslan Çimento Genel Müdürü oldu.

Aslan Çimento yatırımcı bültenini yayınladı!

Aslan Çimento A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılıa çıklamaya göre Aslan Çimento Oyak Çimento Grubu yatırımcı bültenini yayınladı.İşte Aslan Çimento yatırımcı bülteni...

Sinop Güney Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Sinop Güney Arıtma Tesisi'nde sona gelindi. Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Sinop 'un Ordu köyü sahilinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek basın mensuplarına bilgi verdi.

Güney Kore şirketine Kanada'dan 3 milyar dolarlık proje!

Güney Kore'nin sekizinci büyük inşaat şirketi SK E&C'nin, Kanada'da yaklaşık 3 milyar dolar değerinde katranlı kum fabrikası inşası ihalesini kazandığı duyuruldu. Şirketin ana ofisinde basın toplantısı düzenlendi.

Mehmet Akkuş: Arap turistler Güney Marmara’ya büyük ilgi gösteriyor!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, Arap turistlerin Güney Marmara’ya son 3 yıldır büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

Çilek Mobilya Güney Kore pazarına girdi!

Çilek, Çin ve Tayvan'da açtığı konsept mağazalardan sonra Güney Kore pazarına da girdi. Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, Seul'deki tüketicilerin genel olarak ürünlerin kalitesine ve markanın bilinirliğine önem verdiğini belirtti.

Aslan Çimento yatırımcı bültenini yayınladı!

Aslan Çimento A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aslan Çimento A.Ş. Oyak Çimento A.Ş. tarafından hazırlanan yatırımcı bültenini yayınladı.

Aslan Çimento sorumluluk beyanını yayınladı!

Aslan Çimento A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aslan Çimento A.Ş. 1 Ocak 2014 ve 30 Haziran 2014 tarihleri için sorumluluk beyanını yayınladı.

Hüseyin Güney: Alanya'da su sorunu yaşanmayacak!

Alanya'nın, Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlanması ile birlikte ASAT Alanya Şube Müdürü Hüseyin Güney önce şehrin su konularındaki sorunlarını tespit edip, daha sonra çözümü noktasında çalışıyor.

aslan çimento güney bağımsız denetim şirketi Haberi

aslan çimento güney bağımsız denetim şirketi


Aslan Çimento tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizin 21 Mart 2014 tarihli Yönetim Kurulu Toplantısında; Sermaye Piyasası Kanunu uyarınca şirketimizin 2014 yılı hesaplarının denetimi için Denetim Komitesi tarafından önerilen Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. (A Member Firm of Ernst&Young Global Limited) ile sözleşme imzalanmasına ve Olağan Genel Kurul'da onaya sunulmasına karar verilmiştir.


Saygılarımızla.

ASLAN ÇİMENTO...