28 / 04 / 2024

Aslanlı Köşk\'ün satışı

Aslanlı Köşk\'ün satışı

TMSF tarafından Remzi Gür'e 23,8 milyon TL'ye ihale edilen Aslanlı Köşk ihalesinin feshi için açılan dava, mahkeme tarafından reddedildi

İzmir Kınık’ta bir adet arazi satılacak!

İzmir ili Kınık ilçesinde yer alan bir adet arazinin satışa çıkarıldığı öğrenildi. İhale tarihinin 14 Kasım olduğu arsa, açık teklif usulüyle satılacak.

Yapancıya konut satışı teşviki kiralık ve satılık konut piyasasını darmaduman etti!

Ülkeye taşınan yabancılara sağlanan devlet teşvikleri ve konut piyasasının serbestleşmesi ve turizm amaçlı kısa vadeli ev kiralama uygulamasının yaygın hale getirildiği Portekiz'de kiralık ve satılık konut piyasası darmaduman oldu.

Üsküdar Belediyesi Küçük Çamlıca'daki rekreasyon alanını satışa çıkardı! Fiyatı resmen dudak uçuklattı!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Küçük Çamlıca'da yer alan rekreasyon alanını satışa çıkardı. Söz konusu rekreasyon alanının fiyatı adeta dudak uçuklattı.

İl Özel İdare, Çanakkale Ayvacık'taki günübirlik tesis alanını satışa çıkardı!

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale Ayvacık'ta yer alan günübirlik tesis alanını satışa çıkardı. 

Koza Altın'dan 760 milyon liralık gayrimenkul satışı!

Koza Altın İşletmeleri A.Ş. (KOZAL) KAP'a yaptığı açıklamada şirkete ait toplam 48 gayrimenkulün satılmasına karar verildiğini duyurdu. Verilen detaylara göre, Duran varlık satışından kaynaklanan toplam gelir ise 760 milyon 10 bin 794 TL şeklinde hesaplandı.

Almanya’ya ihracatta rekor kırıldı, bakın en fazla hangi ürün satıldı!

Geçtiğimiz sene Türkiye’nin Almanya’ya yaptığı ihracatta tarihi rekor kırıldı. Peki 2022’de Türkiye’den Almanya’ya ne kadarlık ihracat yapıldı ve en çok hangi ürün satıldı?

Borsakule 2 projesi Aralık'ta ön satışta! Yeni proje! 

Borsakule Projesi, KUYAŞ güvencesi ile İstanbul Yenibosna'da inşa ediliyor. Borsakule 2 projesi Aralık ayında ön satışa sunulacak. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Altın almayı düşünenlere korkutan uyarı! Piyasada sahte ve düşük ayarlı altın satılıyor

Piyasada son dönemde altına olan talep ve yükselen fiyatlar nedeniyle kuyumcular alıcıları uyardı. Piyasada sahte ve düşük ayarlı altın satılıyor. Çeyrek, gram altın ve bilezikte ayar düşürülüyor. 8 ayarı 14 diye satan var. Pırlanta adı altında sentetik CVD satılıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi konut arsalarını satışa çıkardı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti kendilerine ait olan 6 adet konut arsasının satışı için ihale gerçekleştirecek.

TOKİ Erzincan Kemaliye 3. Etap projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzincan Kemaliye 3. Etap projesinde yer alan konutlar yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Kütahya Parmakören projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kütahya Parmakören projesinde yer alan 73 adet konutu yarın satışa çıkarıyor.

TOKİ Kırıkkale Keskin projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Keskin projesinde yer alan konutlar yarın satışa çıkıyor.

Aslanlı Köşk\'ün satışı Haberi

Aslanlı Köşk\'ün satışı

TASARRUF Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından işadamı Remzi Gür'e 23,8 milyon TL'ye ihale edilen Aslanlı Köşk ihalesinin feshi için açılan dava, mahkeme tarafından reddedildi.

Mahkeme Hakimi Abdurrahim Karabağ, şikayetçiler Toprak Seniteri, Halis Toprak ile oğulları Ahmet ve Mehmet Toprak tarafından 21 Nisan 2009 tarihinde yapılan Aslanlı Köşk'ün satışının iptali istemli davanın reddine hükmetti. Halis Toprak, temyize gideceklerini söyledi. Toprak basın mensuplarının özel yaşamıyla ilgili sorularına ise “O konularda hiçbir şey yok. Geçin onları. Boşanma iddiaları doğru değil” dedi.
Taner Yener / Hürriyet

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler

Aslanlı Köşk şikâyetine ret
TMSF'nin işadamı Remzi Gür'e 23. 8 milyon liraya sattığı Aslanlı Köşk'ün ihalesinin feshi davası reddedildi. Mahkeme Başkanı'nın "TMSF üç yerimizi bedavaya sattı" sözlerini ciddiye almadığı köşkün eski sahibi Halis...