22 / 05 / 2024

Aslı Gökdere seminer

Aslı Gökdere seminer

Türkiye'nin ilk Ev, Dekorasyon ve Alışveriş Sitesi Evmanya.com'un kurucusu ve Ceo'su Aslı Gökdere, 15 Şubat 2014 Cumartesi günü Bilkent Üniversitesi ITT Girişimcilik Zirvesine konuşmacı olarak katılıyor.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan: 8 büyüklüğünde depreme işaret etti ve Gökdere, Ilıca, Karlıova'yı uyardı!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, X sosyal medya hesabından bir son dakika açıklaması yaptı ve Bingöl-Karlıova'ya işaret etti. İşte o açıklama...

Kasaplara göre et fiyatları fazla artmadı alım gücü düştü!

Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, üretici girdi fiyatları, enerji, işçilik ve kira maliyetlerinin arttığını belirterek, “Pandemiden bu yana et fiyatları yüzde 110 arttı. Diğer gıda maddelerine göre bu oran az. Aslında halkın satın alma gücü düştü” dedi.

1 dolar aslında tam bu kadar! Ekranlar bizi yanıltıyor mu? Dolarını kapan gelsin baksın!

Dolar/TL kurunda son  gelişmeler yakından takip ediliyor. Son zamanlarda rekor denemeleri yağan dolar kuru 21 TL seviyesine geldi. Ekranlarda 21 TL olarak gördüğümüz doların aslında ne kadar olduğu ortaya çıktı. 1 dolar aslında tam bu kadar! Ekranlar bizi yanıltıyor mu? Dolarını kapan gelsin baksın!

Asl Global Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asl Global Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aslan tarafından kuruldu.

WhatsApp'tan devrim gibi güncelleme! İşte yeni gelen özellikler

WhatsApp, durumları için en büyük güncelleme paketlerinden birini ortaya çıkardı. Beş yeni özelliğin şu an itibariyle küresel olarak erişilebilir olduğu açıklandı. Aslında, popüler mesajlaşma uygulaması , önümüzdeki haftalarda Android ve iOS kullanıcılarının erişimine açılacak bir dizi yepyeni özell

Altın Kahini İslam Memiş gram altın düşmedi dedi ve gerçek fiyatını açıkladı! Göründüğü gibi değil! Aslında gram altın..

Düşüşe geçen gram altına ilişkin Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten çok konuşulacak yorum. "Gram altın aslında düşmedi, düşüyormuş gibi görünüyor."

Asl İskele Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asl İskele Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Tuzla’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Güven Asit tarafından kuruldu.

Bursa Gökdere Millet Bahçesi'nde çalışmalar başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ortaklığı ile şehre kazandırılan Gökdere Millet Bahçesi'nde çalışmalar hızlandı.

Tgc Otelcilik Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Tgc Otelcilik Turizm Limited Şirketi Fatih’te  50 bin TL sermaye bedeli  ile Aslı Gür ve Timur Çakır tarafından kuruldu.

Konutta 13 yılın en yüksek günlük satış rakamlarına ulaşıldı!

Emlak uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, konut satışlarını değerlendirdi. "Konut satışlarında güçlü seyir sürüyor" diyen Büyükduman, “Kurban bayramı hariç tutulduğunda aslında son 12-13 yılın en yüksek günlük satışını gördük” ifadelerini kullandı.

Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağa yeni evlerine taşındı!

Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar ve iş insanı Kaan Demirağ, tam kapanma öncesinde yeni evlerine taşındı. Aslışah Alkoçlar yeni evini takipçileriyle paylaştı.

Bursa Osmangazi Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Zafer Mahallesi (Gökdere) Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait ile ilgili Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Osmangazi Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Zafer Mahallesi (Gökdere) Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait ile ilgili Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Aslı Gökdere seminer Haberi

Aslı Gökdere seminer

Bilkent Üniversitesi İnovatif İnternet Topluluğu'nun öncülüğünde gerçekleşecek olan Girişimcilik Zirvesinde konuşacak olan Aslı Gökdere, Evmanya.com'u hayata geçirme aşamasında yaşadığı olumlu ve olumsuz gelişmeleri, dikkat edilmesi gereken hususları ve de yapılan hataları anlatacak ve gençlerin konu hakkında merak ettikleri soruları cevaplandıracak. Geçen 1 yıl içinde hem Wired'ın "Avrupa'da en dikkat çeken 100 girişim" listesinde hem de Red Herring'in "Avrupa'nın en iyi 100 teknoloji şirketi" listesinde yer alan Türkiye'nin ilk Ev, Dekorasyon ve Alışveriş Sitesi Evmanya.com'u internette yıldızı parlayan bir e-ticaret yatırımı haline getiren Aslı Gökdere, Türkiye'nin dört bir yanını ev dekorasyon ürünleri ile buluşturuyor. Evmanya.com, Mart 2012 tarihinden itibaren de bir Doğan Online şirketi olarak yoluna devam ediyor. Evmanya.com Hakkında Sunduğu ürünlerle bir evin tüm dekorasyon ihtiyacını karşılayan, Türkiye'nin ilk...