16 / 05 / 2024

WhatsApp'tan devrim gibi güncelleme! İşte yeni gelen özellikler

WhatsApp'tan devrim gibi güncelleme! İşte yeni gelen özellikler

WhatsApp, durumları için en büyük güncelleme paketlerinden birini ortaya çıkardı. Beş yeni özelliğin şu an itibariyle küresel olarak erişilebilir olduğu açıklandı. Aslında, popüler mesajlaşma uygulaması , önümüzdeki haftalarda Android ve iOS kullanıcılarının erişimine açılacak bir dizi yepyeni özell



 Whatsapp tarafından yapılan yenilikler özellikle durum güncellemelerini etkileyecektir. Haberlere dalmadan önce, bu özelliklerin sohbetler ve çağrılarla aynı uçtan uca şifrelemeyi kullanacağından, geliştiricilerin kullanıcılara güvende olduklarına dair güvence verdiklerine dikkat etmek önemlidir.

Her şeyden önce, durum güncellemelerimize kimlerin erişebileceğini seçmek daha basit olacaktır (özel izleyici seçici). Ek olarak, kullanıcılar mevcut bir emojiyi seçerek durum güncellemelerine yanıt verebilecek. Kalp gözlü neşeli yüz ya da mutlu gözyaşları olan biri gibi. Ve durumla ilgili 30 saniyeye kadar sesli notlar gönderin. Bir diğer yenilik ise “Yeni Güncellemeler İçin Durum Profili Halkaları”. Doğrudan konuşma listesinden durum güncellemelerini kontrol etmeyi kolaylaştıran bir özelliktir. Bir bağlantıyı metin durumu güncellemesi olarak paylaştığınızda, artık gelişmiş bağlantıların önizlemesini sağlayabilirsiniz.

WhatsApp tan devrim gibi güncelleme! İşte yeni gelen özellikler

Daha önce belirtildiği gibi, Android, iOS ve masaüstü cihaz kullanıcılarının tümü bu yeni işlevlere erişebilecek. Önümüzdeki haftalarda, uygulamanın yeni sürümü kullanıma sunulacak. Kısaca, WhatsApp geliştiricileri her zaman , çoğunlukla en sık kullanılan uygulamalardan biriyle kullanıcı deneyimini geliştirmeye yardımcı olan yeni özellikler üzerinde çalışıyorlar.


Geri Dön