04 / 10 / 2024

WhatsApp'tan devrim gibi güncelleme! İşte yeni gelen özellikler

WhatsApp'tan devrim gibi güncelleme! İşte yeni gelen özellikler

WhatsApp, durumları için en büyük güncelleme paketlerinden birini ortaya çıkardı. Beş yeni özelliğin şu an itibariyle küresel olarak erişilebilir olduğu açıklandı. Aslında, popüler mesajlaşma uygulaması , önümüzdeki haftalarda Android ve iOS kullanıcılarının erişimine açılacak bir dizi yepyeni özell




Son olarak, WhatsApp durumlarında bağlantı paylaşımını biraz daha tolere edilebilir hale getirecek yeni bir özelliğimiz var. Yenilik gerçekten basittir: Bir web adresini bir durum metnine koyarsak, bağlantıyla ilgili bilgileri (web sitesinin adı, açıklaması ve resmi gibi) içeren bir kart görünür.

WhatsApp tan devrim gibi güncelleme! İşte yeni gelen özellikler
WhatsApp, kullanıcıların metin mesajları göndermesine, sesli ve görüntülü aramalar yapmasına ve fotoğraf, video ve diğer dosya türlerini paylaşmasına olanak tanıyan popüler bir çapraz platform anlık mesajlaşma uygulamasıdır. İlk olarak 2009'da piyasaya sürüldü ve o zamandan beri 2021 itibariyle 2 milyardan fazla kullanıcısı ile dünyanın en yaygın kullanılan iletişim araçlarından biri haline geldi. WhatsApp, mesaj göndermek ve arama yapmak için interneti kullanıyor, bu nedenle akıllı telefonlarda kullanılabiliyor. yanı sıra masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarda. Hem Android hem de iOS'ta ve ayrıca Windows ve Mac'te kullanılabilir.

Snapdragon 8 Gen 3 hakkında büyük iddia! Apple A16 Bionic'i geride bırakacak

Oppo Find N3 tanıtıldı! İşte Oppo Find N3 özellikleri

Bir deprem desteği de Disney'den geldi


Geri Dön