13 / 05 / 2024

Aslıhan İnşaat adres

Aslıhan İnşaat adres

Aslıhan İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Aslıhan İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Çekmeköy'e yapıldı. 

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Eds Han İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eds Han İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdoğan Han tarafından kuruldu.

Aslı Mekan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslı Mekan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda İmam Muhammed Atuş ve Yusuf Akyol ortaklığında kuruldu.

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Orhan Şimşek tarafından kuruldu.

Kastamonu Hanönü için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ili Hanönü ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aslıhan Doğan Turan: Aile restoranı açacağım!

Annesinin ve kardeşinin mutfağa meraklı olduğunu söyleyen Aslıhan Doğan Turan, hayalinin küçük bir aile restoranı açmak olduğunu ifade etti.

İmge-Han İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmge-Han İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Yılmaz ve Cüneyt Kılıç ortaklığında kuruldu.

Kandıra'da iş hanının çatı katındaki kaçak yapı mecliste!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde bir iş hanının çatı katındaki kaçak yapı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mahmutpaşa'daki tarihi hanın değeri hiçe sayılıyor!

Tarihi Kapalıçarşı’nın Fesciler Kapısı’ndaki kitabeye güvenlik kamerası takılmasına benzer bir duruma Mahmutpaşa’daki hanın girişinde yer alan tarihi kitabede rastlanıyor. Kitabenin önü  han girişinde bulunan dükkanın tabelası ile kapatılmış vaziyette...

Bayburt Kültür Han'ın inşaatı durduruldu!

Bayburt’ta en önemli kamu yatırımlarından olan ve 2018'de inşaatına başlanan Kültür Han'ın yapımı durduruldu.

Aslıhan Güner dizi için Ordu’ya yerleşiyor!

Süreç Film’in yeni sezon için Ordu’da çekeceği “Kuzey Yıldızı” adlı dizinin başrol oyuncusu Aslıhan Güner, Ordu'ya yerleşmek için ev arayışına girdi.

Aslıhan İnşaat adres Haberi

Aslıhan İnşaat adres

Aslıhan İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Uğur Kopuz tarafından 1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile kurulan Aslıhan İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Çekmeköy'e yapıldı. 

Aslıhan İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
yurt içinde ve dışında resmi ve hususi her çeşit inşaat işlerine girmek taahhüt ve ikmal etmek, kendi namı ve hesabına her çeşit inşaat yapmak yaptırarak satmak, kiralamak, kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler

Aslıhan İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ekşioğlu Mah.Mevlana Cad.No:5a...