30 / 04 / 2024

Asm Marine Gemi İnşaa İnşaat nerede

Asm Marine Gemi İnşaa İnşaat nerede

Asm Marine Gemi İnşaa İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Asim Aydoğdu tarafından kuruldu. 

Atabey Marine Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atabey Marine Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çağdaş tarafından kuruldu.

Theone Marine Yatçılık Limited Şirketi kuruldu!

Theone Marine Yatçılık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Erardağ tarafından kuruldu.

Astro Denizcilik Gemi İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Astro Denizcilik Gemi İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Emek tarafından kuruldu. 

Farbam Marine Kıyı Yapıları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Farbam Marine Kıyı Yapıları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehtap Uğurkan tarafından kuruldu.

Bursa Gemiç köyünde kurulan tesisin imar planı iptal edildi!

Bursa'nın Orhangazi ilçesi Gemiç köyünde tarım arazisi üzerine Cargill tarafından kurulan mısır işleme tesisinin küçük ölçekli imar planı 11 sene sonra iptal edildi

Alesta Gemi Kurtarma ve Dalgıçlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Alesta Gemi Kurtarma ve Dalgıçlık Hizmetleri Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çağlar ve Orhan Çalık tarafından kuruldu.

Galataport'ta ilk kruvaziyer gemi Mayıs 2020’de yanaşacak!

Yılda 25 milyon ziyaretçiyi ağırlaması beklenen Galataport projesinde ilk kruvaziyer gemi Mayıs 2020’de yanaşacak. Proje tamamlanınca 3 milyon ton hafriyat çıkarılması planlanıyor.

CZM Gemi Otomotiv İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

CZM Gemi Otomotiv İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli açıldı.

Tekhne Marine Mühendislik Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tekhne Marine Mühendislik Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Şal tarafından kuruldu.

Zonguldak'ta gemi söküm tesisine tepki!

Zonguldak'ta kurulması planlanan gemi söküm tesisine yöre halkı tepki gösterdi. Halk toplanarak Kilimli sahilinde eylem yaptı.

Yenikapı'ya yapılacak limana 8-9 gemi yanaşabilecek!

Cumhur İttifakı AK Parti İBB Başkan adayı Yıldırım, "İstanbul'da Yenikapı'ya yapacağımız turistlere hitap edecek limana 8-9 gemi birden yanaşabilecek" dedi...

İber İzolasyon Havalandırma Gemi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İber İzolasyon Havalandırma Gemi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulgafur Oral tarafından kuruldu.

Mhs Gemi İskele Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhs Gemi İskele Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali    Yıldırım tarafından kuruldu.

Asm Marine Gemi İnşaa İnşaat nerede Haberi

Asm Marine Gemi İnşaa İnşaat nerede

Asm Marine Gemi İnşaa İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Asim Aydoğdu tarafından kuruldu. 


Asm Marine Gemi İnşaa İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
GEMİ İNŞAA 1- Yerli ve yabancı gemilerin ve deniz nakil vasıtalarının, bakım onarımını yapmak, temizlik faaliyetlerini yapmak, yedekparça ve malzemelerinin alım satımını yapmak, gemi inşa etmek ve gemi işletmeciliği yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olana diğer işler,


Asm Marine Gemi İnşaa İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Cami Mahallesi Cumhuriyet Cad. Ekşioğlu Apt.No:123/7 Tuzla