15 / 05 / 2024

Asmalı Bahçeler bahçeli ev

Asmalı Bahçeler bahçeli ev

Asmalı Bahçeler Evleri projesi Dekar DK imzası ile hayata geçiriliyor. İstanbul Bahçeşehir 'de yükselen Asmalı Bahçeler projesi daire teslimlerinin 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Asmalı Bahçe Şehir'deki tüm konutlar sahiplerine teslim edildi!

Hayata geçirdiği bahçeli ev projeleriyle dikkat çeken, Dekar Yapı ve Demiröz Grup tarafından inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir projesindeki tüm etaplar sahiplerine teslim edildi.

Asmalı Bahçeşehir'de son etap satışları başladı!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markası olan Dekar Yapı, Bahçeşehir’deki projesi Asmalı Bahçe Şehir’in son etap satışlarını gerçekleştiriyor. 

Asmalı Bahçeşehir'de 3. Etap teslimleri başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş’nin Demiröz Grup ortaklığı ile hayata geçirdiği ve bugüne kadar inşa ettiği en büyük bahçeli konut projesi olan “Asmalı Bahçe Şehir’de 3. etap teslimleri başladı. 

Asmalı Bahçe Şehir'de yüzde 0,89 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Asmalı Bahçe Şehir projesi,  en büyük bahçeli konut projesi olarak sektörde yerini aldı. Projenin, Halkbank, Yapı Kredi ve İş Bankası ile gerçekleştirdiği anlaşma sonucu faiz oranları yüzde 0,89’a indirildi…

Asmalı Bahçe Şehir’de fiyatlar 690 bin TL'den başlıyor!

Dekar Gayrimenkul’un Demiröz grup ortaklığı ile hayata geçirdiği en büyük bahçeli konut projesi “Asmalı Bahçe Şehir ’de, 690 bin TL’den başlayan fiyatlarla hemen teslim bahçeli evlere kira öder gibi sahip olunabiliyor. 

Asmalı Bahçe Şehir'de 36 ay vade farksız kampanya!

Dekar Gayrimenkul’un Demiröz grup ortaklığı ile inşa ettiği ve bugüne kadar hayata geçirdiği en büyük bahçeli konut projesi “Asmalı Bahçe Şehir”de, 36 ay sıfır faiz kampanyası başladı.  

Asmalı Bahçe Şehir liste fiyatları yüzde 15 indirimli! 

Bahçeli yaşam alanları sunan Asmalı Bahçe Şehir projesinde peşin ödemelerde liste fiyatları üzerinden yüzde 15 indirim sağlanıyor. İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen projede fiyatlar minimum 614 bin TL'den başlıyor...

Dekar Asmalı Bahçe Şehir basın toplantısı 27 Eylül'de!

Bahçeli ev konusunda akla ilk gelen isimlerden biri olan Dekar Gayrimenkul A.Ş., Demiröz Grup ortaklığı ile Bahçeşehir’de hayata geçireceği yeni projesi “Asmalı Bahçe Şehir”i tanıtıyor.

Dekar Asmalı Bahçe Şehir ödeme planı!

Başakşehir Asmalı Bahçeler projesinin hemen yanında inşa edilen Dekar Asmalı Bahçe Şehir projesi 6 etapta toplamda 499 adet daireden meydana geliyor. İşte Dekar Asmalı Bahçe Şehir ödeme planı...

Dekar Asmalı Bahçeler 2016 satış fiyatları!

50 bin 125 metrekarelik alan üzerinde Dekar Yapı tarafından hayata geçirilen Dekar Asmalı Bahçeler'de avantajlı satışlar devam ediyor. İşte, Dekar Asmalı Bahçeler 2016 satış fiyatları...

Dekar Asmalı Bahçeler ev fiyatları!

Dekar Asmalı Bahçeler ev fiyatları 649 bin 430 TL'den başlayarak değişiyor. Asmalı Bahçeler'de teslimler hemen yapılıyor...

Dekar Asmalı Bahçeler’in son etabı teslim edildi!

“Her eve bir bahçe” anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de 50 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler’in son etabıda zamanında teslim edildi.

Dekar Asmalı Bahçeler’in 2. etabı tam zamanında teslim edildi!

“Her eve bir bahçe” anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de 50 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler’in ikinci etabı da tam zamanında teslim edildi.

Asmalı Bahçeler bahçeli ev Haberi

Asmalı Bahçeler bahçeli ev

Asmalı Bahçeler daire tipleri 2+1 bahçe katı, 3+1 dubleks, 4+1 dubleks, 4+2 dubleks, 4+1 bahçe katı ve 5+1 bahçe katı seçeneklerinden oluşuyor. 


Projede 2+1 bahçe katı daire alanları 119 metrekare,  3+1 dubleks dairelerde 141 metrekare ile 173 metrekare arası,  4+1 bahçe katı dairelerde 171 metrekare ile 188 metrekare arası,  4+2 dubleks daireler 187 metrekare, 5+1 bahçe katı dairelerde ise 169 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Dekar Yapı tarafından inşa edilen İstanbul  Bahçeşehir'de yükselen Asmalı Bahçeler projesi basketbol sahası, tenis kortları, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları, futbol sahası, seyir terası, bisiklet yolları gibi sosyal alanlardan oluşuyor.  


Bahçeşehir Asmalı Bahçeler 50 bin metrekare alan üzerinde 288 konuttan meydana geliyor. 1 KDV oranı bulunan projenin daire fiyatları 


2+1 bahçe katı  520 bin 150 TL ile 586...