22 / 05 / 2024

asmalı evler teslimleri

asmalı evler teslimleri

“Her eve bir bahçe” anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen Asmalı Evler Projesi’nin 64 bahçeli evden oluşan 1. Etabı sahiplerine teslim edildi. Projenin 2. ve 3. etabında ise sınırlı sayıda bahçeli ev kaldı

KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslimleri için geri sayım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği Kırlangıç Evler projesinin teslimleri için geri sayım başladı.

KİPTAŞ Arkatlı Evler'in teslimleri için geri sayım başladı! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ imzası ile yükselen Pendik Arkatlı Evler projesinin teslimleri için geri sayım başladı. Paylaşılan detaylara göre dev proje Mart 2024'te sahiplerine teslim edilecek.

Asmalı Bahçeşehir'de 3. Etap teslimleri başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş’nin Demiröz Grup ortaklığı ile hayata geçirdiği ve bugüne kadar inşa ettiği en büyük bahçeli konut projesi olan “Asmalı Bahçe Şehir’de 3. etap teslimleri başladı. 

Asmalı Bahçe Şehir ilk etap teslimleri zamanında başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş.’nin Demiröz Grup ortaklığı ile inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir'de ilk etap teslimleri tam zamanında başladı. 

Dekar Asmalı Hayat'ta ilk etap teslimleri yapıldı!

Bahçeli eve sahip olmayı hayalden gerçeğe dönüştüren Dekar Yapı’nın Beylikdüzü’ndeki “Dekar Asmalı Hayat” projesinin ilk etabının teslimleri gerçekleşti.

Bizim Evler Büyükçekmece teslimleri ne zaman?

Bizim Evler Güzelce Rezidans 92 bin 393 metrekare arsa alanına sahip. İhlas Yapı imzası taşıyan projede konut ve ticari alanlar bulunuyor. Peki Bizim Evler Büyükçekmece teslimleri ne zaman?

Asmalı Hayat Dekar teslimleri ne zaman?

Dekar Asmalı Hayat projesinde fiyatlar 821 bin TL'den başlıyor.Toplam 244 adet bahçeli evden oluşan projede konut büyüklükleri 149 metrekareden başlangıç gösteriyor. Peki Asmalı Hayat Dekar teslimleri ne zaman?

Dekar Asmalı Hayat Evleri teslimleri ne zaman?

244 bahçeli evden meydana gelen Dekar Asmalı Hayat Evleri'nde fiyatlar 788 bin 810 TL'den başlıyor. Peki Dekar Asmalı Hayat Evleri teslimleri ne zaman?

Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat teslimleri!

Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat teslimleri ilk etapta 2016 yılı Kasım ayında gerçekleşecek. Toplamda 244 adet bahçeli evin yer aldığı projede fiyatlar 796 bin 890 TL'den başlıyor.

Dekar Asmalı Hayat'ta 2. Etap teslimleri Kasım 2017'de!

Dekar Yapı tarafından hayata geçirilen Dekar Asmalı Hayat projesi 78 bin arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projede ev fiyatları 796 bin 890 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dekar Asmalı Hayat Yakuplu teslimleri!

Dekar Asmalı Hayat Yakuplu teslimleri ilk etapta 2016 yılı Kasım ayında yapılacak. 78 bin metrekarelik alanda inşa edilen projede 244 adet bahçeli ev bulunuyor.

İzmir Şanslı Evler'de daire teslimleri bu ay yapılacak!

Türksat İnşaat'ın İzmir Çiğli'de projelendirdiği Şanslı Evler'de fiyatlar 1+1 konutlarda 139 bin liradan başlıyor. 6 katlı iki blokta toplam 96 daire yer alıyor. Teslimler bu ay gerçekleşecek.

Dekar Asmalı Hayat satış listesi fiyatları!

Dekar Asmalı Hayat satış listesi fiyatları 788 bin 810 TL'den başlıyor. Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü'nde evler Kasım 2016 tarihinde teslim ediliyor...

asmalı evler teslimleri Haberi

asmalı evler teslimleri

Dekar DK tarafından inşa edilen ve Bahçeşehir’e yeni bir soluk getiren Asmalı Evler projesinin 1. etabı tamamlandı. 64 bahçeli evden oluşan 1. etabın ev sahiplerine teslimi ile Asmalı Evler’de yaşam başlıyor. Projenin 2. ve 3. etaplarında sınırlı sayıda kalan evlerin satışları sürüyor.


Bahçeli bir hayata adım atmak isteyen aileler için Dekar DK tarafından tasarlanan Asmalı Evler projesi her evin 40 metrekare ile 300 metrekare arasında değişen bahçelere sahip olması ile dikkat çekiyor. Toplam 55 bin m2 arsa alanı içerisine inşa edilen Asmalı Evler, konutlara özel bahçeler, yarı olimpik yüzme havuzu, kafe ve fitness salonunun yer aldığı sosyal tesis, kapalı ve açık otoparklar, rekreasyon alanları, yürüyüş parkurları ile betonun değil yeşilin hakim olduğu bir hayat sunuyor.  


134 metrekare ile 180 metrekare...