05 / 05 / 2024

asos

asos

Assos ve Kadırga Koyu' nun dolması yazlıkçıları Sivriceye yönlendirdi. Küçük bir balıkçı kasabasını andıran Sivrice Koyu' nda denize sıfır arazilerin metrekare fiyatı 100 TL'den başlıyor...

Akfen GYO Loft Iasos projesi için düğmeye basıldı! Yapı ruhsatları alındı!

Akfen GYO Muğla Kıyıkışlacık'ta hayata geçirilecek Loft Iasos projesinin ruhsatı alındı. İşte ayrıntılar...

Loft İasos için onay çıktı! Akfen'den Muğla'ya 550 odalı yeni otel geliyor!

Loft İasos için projesi onay çıktı. Akfen tarafından Muğla Milas'ta hayata geçirilecek olan Loft İasos 547 milyon 785 bin TL'ye mal olacak.

Muğla Milas'a 547 milyon 785 bin liralık yeni otel! Loft İasos Turizm Konaklama tesisi içim start verildi!

Gökliman Yatırım İnşaat tarafından Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi, Zeytinlikuyu Mevkii sınırlarında içerisinde 52 bin 21 metrekarelik alanda “Loft İasos Turizm Konaklama Tesisi” projesi için start verildi.

Loft İasos için düğmeye basıldı! Muğla'ya 550 odalı yeni otel geliyor!

Loft İasos için projesi için start verildi. Muğla Milas'ta hayata geçirilecek olan Loft İasos projesinde 550 oda yer alacak.

İasos Marin Evleri'nde 24 vade 0 faiz fırsatı! Teslimler yıl sonunda! 

İasos Marin Evleri'nde yüzde 50 peşinat ödemesi ile 24 ay vade ve 0 faiz imkanı sunuluyor. Peki İasos Marin Evleri projesinde konut fiyatları kaç TL? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

İasos Marin Evleri'nde hemen tapu teslim fırsatı! 1 milyon 599 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İasos Marin Evleri'nde hemen tapu teslim fırsatı ve 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Peki İasos Marin Evleri nerede? İasos Marin Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ayışığı Asos Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ayışığı Asos Turizm Limited Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sayar , Ali Devrim Can, Dilaver Turgut Çıkış, Haluk Recai Ulusoy kuruldu.

Bodrum İasos Beach Clup'ta 2. etap satışları başlıyor!

60 milyon dolar yatırım bedelin ile hayata geçirilen Bodrum İasos Beach Clup'ta 2. etap satışları başlıyor. Projede dairelerin 2018'in Mart ayında teslim edilmesi planlanıyor..

Bodrum İasos Exclusive projesi satışa çıktı!

Bodrum’un en özel lokasyonlarından Yahşi Koyu’nda özel bir projeyi hayata geçiyor. 34 niş daireden oluşan İasos Exclusive projesi, lüks bir yaşamı uygun fiyata sahip olmak isteyenler için görülmemiş fırsatlar sunuyor. Projede daire fiyatları 899 bin TL’den başlıyor.

İasos Bodrum'da 1 milyon 100 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Bodrum Yahşi'de yer alan İasos Bodrum'da 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon villalar bulunuyor. Projenin teslimlerinin Temmuz 2017'de gerçekleşmesi planlanıyor.

Ayvalık Ayvacık hattında konut fiyatları arttı!

Asos kalesi, masmavi denizi ve yer yüzünün en bol oksijenli Kaz Dağları ile dünyaya ün salmış olan Ayvacık son yıllarda yatırımcıların gözde bölgelerinden birisi oldu.

Iasos Beach Club Bodrum'da 6 ay erken teslim sürprizi!

Meta Bilişim İnşaat tarafından Bodrum'da inşa edilen Iasos Beach Club Bodrum Projesi, Temmuz 2015'te, taahhüt edilen tarihten 6 ay önce daire sahiplerine teslim ediliyor.

Iasos Beach Club Bodrum'da teslimler Temmuz'da başlıyor!

Meta Bilişim İnşaat tarafından hayata geçirilen Iasos Beach Club Bodrum Projesi, taahhüt edilen tarihten 6 ay önce teslim edilecek. Projede 44 dairenin teslimi Temmuz ayında gerçekleşecek..

asos Haberi

asos

Assos ve Kadırga Koyu'nun dolması yazlıkçıları Sivriceye yönlendirdi. Küçük bir balıkçı kasabasını andıran Sivrice Koyu'nda denize sıfır arazilerin metrekare fiyatı 100 TL'den başlıyor.



ASSOS ve Kadırga Koyu, yaz tatillerini Çanakkale tarafında geçirenlerin en çok rağbet ettiği yerler arasındadır. Otantik otelleri ve balık restoranları ile ün yapan Assos, yaz sezonunda yazlıkçıların akınına uğrar. Bölgeye olan ilgi arttıkça Assos ve Kadırga Koyu'nda ev yapmak için arazi bulmak artık neredeyse imkansız hale geldi. Yazlık mekan arayanlar bu kez yönlerini bölgeye en yakın yer olan Sivrice Koyu'na çevirdi. Küçük bir balıkçı kasabasını andıran Sivrice Koyu'nda tatillerini geçirenler, arazi sahiplerinin ve emlakçıların kapılarını aşındırmaya başladı... 


DÖRT KÖYÜN ORTAK KOYU 


Hemen karşısındaki Midilli Adası ve doğal güzellikleri ile ön plana çıkan Sivrice Koyu'nda, şimdi herkes arsa ve arazi...