18 / 05 / 2024

Aspen 37. Yapı Fuarı

Aspen 37. Yapı Fuarı

6 – 10 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan 37. Yapı Fuarı, Aralarında Aspen’in de bulunduğu Türk yapı sektörünün devlerini bir araya getiriyor...

Yap-işlet-devret projelerine bütçeden en az 37 milyar lira ödenecek!

Açıklanan rakamlara göre yap-işlet-devret projelerindeki işletmeci firmaların garanti gelirleri 2024 yılının Ocak ayında yıllık yüzde 86 yükseliş gösterdi. Söz konusu projeler için bütçeden bu sene en az 37 milyar TL ödeme yapılacak.

Migros yine yaptı yapacağını! 8'li tuvalet kağıdı 37 TL'den satışta! yetişen alır

Tuvalet kağıdında büyük indirim Migros'tan geldi. 8'li tuvalet kağıdının 37 TL'ye kadar gerilediği ilanı yapıldı. İşte tuvalet kağıdı indirimine ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Darüşşafaka Eğitim Kurumları sınavı ne zaman? Son başvuru tarihi? Sınavlar hangi illerde yapılacak? Başvuru kriterleri?

Darüşşafaka Eğitim Kurumları giriş sınavı 21 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de yapılacak. Depremden etkilenen 11 ili de kapsayan ve toplam 37 ilde gerçekleştirilecek sınavda başarılı olanlar 8 yıllık tam burslu eğitim imkanına kavuşacak.

37 Yapı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

37 Yapı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Turğut tarafından kuruldu.

İhtiyaç kredisi için flaş adım! Aylık faiz yüzde 1.37

İhtiyaç kredisi faizleri için Merkez Bankası’ndan dikkat çeken bir hamle yapıldı. TCMB tarafından bankalara gönderilen yazıda tüketici kredisi faizleri için üst sınırın aylık yüzde 1,37 seviyesinde olması gerektiği açıklandı. İşte tüm detaylar...

Özelleştirme İdaresi 13 ildeki 37 taşınmazı satıyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 13 şehirde yer alan 37 ayrı taşınmazın özelleştirilmesi yapılacak. İdare tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan ilan kapsamında, söz konusu özelleştirme işleminin "satış" yöntemi kullanılarak gerçekleştirileceği belirtildi. 

Aydın'da 156 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Aydın İli Efeler Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler'de 156 milyon 37 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor.

Kayseri'de 37.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Pınarbaşı Belediye Başkanlığı, Kayseri Yeni Ocak Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor. İhale 25 Ekim 2021 tarihinde yapılacak.

Yapı Kredi GYO'dan yüzde 25 kira indirimi!

Yapı Kredi GYO, mevcut haliyle KDV hariç 70 bin 603,37 TL tutarındaki kiranın, 1 Mart 2021-31 Mayıs 2021 tarihleri arasında geçerli olmak üzere yüzde 25 oranında indirilmesine karar verdi.

2020'de deprem ve sellerde 37 bin 549 bina hasar gördü!

Her yıl yaşanan deprem ve sel felaketlerinde şehirleşme ile yapı tasarım, üretim ve denetim süreçlerinde yaşanan sorunlar sebebiyle yüz binlerce insanın yaşadığı on binlerce bina hasar görüyor. 2020'de yaşanan deprem ve sel gibi afetlerde toplam 37 bin 549 bina hasar gördü.

Kmc 37 Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kmc 37 Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Mertoğlu ve Celal Kaymakcı tarafından kuruldu.

Esenyurt'taki 37 katlı gökdelen için kaçak iddiası!

İçişleri Bakanlığı harekete geçti. Esenyurt'ta 37 katlı gökdelenin 17 katının kaçak olarak inşa edilmesi nedeniyle harekete geçti. Yapılan çalışmalarda Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt hakkında soruşturma izni verildi.

Şeker Finansal Kiralama'dan 37 milyon TL'lik bono ihracı!

Şeker Finansal Kiralama'nın 54 gün vadeli iskontolu 37 milyon TL nominal tutarlı nitelikli yatırımcıya satışı yapılan finansman bonosu ihracı tamam...

Aspen 37. Yapı Fuarı Haberi

Aspen 37. Yapı Fuarı

6 – 10 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan 37. Yapı Fuarı, Aralarında Aspen’in de bulunduğu Türk yapı sektörünün devlerini bir araya getiriyor. Balkanlar, Rusya ve BDT Ülkeleri ile Ortadoğu ve Kuzey Afrika'yı kapsayan bölgedeki en büyük fuar olma özelliğini taşıyan Yapı Fuarı’nda Aspen, sektöre yön verecek yenilikçi ürünlerini sergileyecek.


Türk yapı sektörünün öncü firmalarından Aspen Yapı ve Zemin A.Ş., bölgenin en büyük sektör organizasyonu olan 37. Yapı Fuarı’nda en yeni ürünleriyle çıkarma yapıyor. 1150 katılımcının 81.000 metrekarelik alanda ürünlerini sergileyeceği fuarda Aspen, doğa dostu ürünlerini de vitrine çıkarıyor.


2014 yılı içinde ahşap asma tavan üretimine başlayan ve bu sistemleri ilk kez 37. Yapı Fuarı’nda sergileyecek olan Aspen, 7. salonda 361 numaralı stant alanında yer...