02 / 05 / 2024

aspen lansman tarihi

aspen lansman tarihi

Yapı sektörünün lider şirketi Aspen Yapı ve Zemin A.Ş. olarak 25. yaşımızı kutlarken, sürdürülebilir yenilikçilik anlayışımız odağındaki son ürünlerimizi bir lansmanla 2 Eylül 2014 tarihinde tanıtacağız...

Amiral gemilerine kafa tutan Vivo x90S lansman tarihi belli oldu

Vivo hayranları sabırsızlıkla bu günü beklerken müjdeli haber geldi. Vivo X90s Resmi Lansman Tarihi Onaylandı. Fiyat performans ürünü olan ''Vivo x90S'' için detaylı bilgi haberimizde. İşte detaylar.

Merakla bekleniyordu! İşte Redmi Note 12T Pro lansman tarihi ve Türkiye satış fiyatı

''Hayattaki her değerli an, en iyi çekimi halleder'' sloganıyla piyasaya sürülen Redmi Note 12T Pro'nun merakla beklenen lansman tarihi ve fiyatı açıklandı. Redmi Note hayranlarının sabırsızlıkla beklediği telefonun detayları haberimizde.

Realme 11 Pro lansman tarihi belli oldu

Realme 11 Pro ve Realme 11 Pro+'nın Realme Buds Air 5 Pro gerçek kablosuz kulaklıklarla birlikte Haziran ayının ikinci haftasında resmiyet kazanacağını iddia ediyor.

Tecno Camon 20 serisi lansman tarihi onaylandı! İşte teknik Özellikleri

Tecno Camon 20 serisinin 64 megapiksel RGBW ana sensörle geleceği söyleniyor. Ayrıca Tecno Camon 20 Pro 5G, MediaTek'in yeni Dimensity 8050 SoC'sine sahipken Tecno Camon 20 Pro, 6nm Helio G99 SoC'ye sahip. Her üç telefonda da 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı bulunuyor.

İqoo pad 23 Mayıs'ta piyasa çıkıyor! İşte özellikleri

iQOO, Çin'de iQOO Neo 8 serisini piyasaya sürmek için hazırlanıyor . Bu cihazların zaten 23 Mayıs olarak belirlenmiş bir lansman tarihi var. Ancak, şirket aynı zamanda ilk tableti olan iQOO Pad'in yan yana etiketleneceğini doğruladığı için yalnız olmayacaklar.

Motorola Razr 40 Ultra tanıtım resimleri ve lansman tarihi açıklandı

Motorola Razr 40 Ultra veya Razr Pro, pek çok donanım yükseltmesiyle kesinlikle çok ilginç bir katlanabilir telefon haline geliyor. Peki  heyecanla beklenen Motorola Razr 40 Ultra ne zaman tanıtılacak? İşte detaylar

PlayStation 5'i sabırsızlıkla bekleyenlere müjde! İşte Lansman tarihi, fiyatı ve teknik özellikleri

Oyun tutkunlarının heyecanla beklediği PlayStation 5 (PS) için artık her şey netleşti. Bu haberimizde PlayStation 5 için  Lansman tarihi, fiyatı ve teknik özellikleri ile ilgili detataylı bilgiye sahip olacaksınız

Vivo V27 Pro'nun lansman tarihi belli oldu! 19 Şubat 2023 fiyat listesi...

Vivo'nun yeni V27 serisi, 1 Mart'ta küresel pazarda satışa sunulacak. Vivo V27 ve V27 Pro'dan oluşması beklenen seri, MediaTek Dimensity yonga setinde piyasaya çıkacak.

Oppo Find N2 Flip'in küresel lansman tarihi öğrenildi! 11 Şubat 2023 fiyat listesi...

Uzun zamandır beklenen Oppo Find N2 Flip'in dünya çapındaki çıkış tarihi belli oldu. Telefon, Galaxy Z Flip 4 ile rekabet edebilmek için neler sunuyor? Daha fazlasını öğrenin...

Piyalepaşa'da basın toplantısının günü değişti!

Polat Holding imzası taşıyan Piyalepaşa İstanbul'da basın toplantısının günü değişti. 25 Ekim 2018 günü olarak belirtilen lansman tarihi 24 Ekim 2018 gününe çekildi. 

Mesa Çubuklu 28 basın lansmanı 17 Ekim'e alındı!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz ilçesinde hayata geçirilen Mesa Çubuklu 28 projesi basına lanse edilmeye hazırlanıyor. Mesa Çubuklu 28 projesinin basın lansmanı tarihi öne alındı. 

Demir Country basın lansmanı 3 Mayıs'a ertelendi!

Demir İnşaat'ın Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirdiği  Demir Country projesi tanıtmak adına düzenleyeceği basın lansmanının tarihi ertelendi. 

Çengelköy Kasr-ı Ala lansman tarihi!

Kasr-ı Ala Çengelköy lansman tarihi haberimizde yer alıyor. Omran İnşaat A.Ş ilk konut projesi Kasr-ı Ala'yı İstanbul'un gözde semtlerinden Çengelköy'de hayata geçirmeye hazırlanıyor.

aspen lansman tarihi Haberi

aspen lansman tarihi

Yapı sektörünün lider şirketi Aspen Yapı ve Zemin A.Ş. olarak 25. yaşımızı kutlarken, sürdürülebilir yenilikçilik anlayışımız odağındaki son ürünlerimizi bir lansmanla 2 Eylül 2014 tarihinde tanıtacağız. 


Uzun yıllardır lider konumumuzla gerçekleştirdiğimiz AR-GE yatırımları ve global önemli iş ortaklıkları ile sektörümüze kazandırdığımız yenilikçi ürünlere, Led Aydınlatma ve Ahşap Tavan sistemleri alanında yenilerini eklemeye...