02 / 05 / 2024

Asrın Projesinde uzay kafes modelindeki çatı montajı başladı

Asrın Projesinde uzay kafes modelindeki çatı montajı başladı

İstanbul'u dünyanın en önemli havacılık merkezlerinden biri haline getirecek olan yeni havalimanının inşaatında önemli bir aşama daha geride bırakıldı.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan asrın felaketinin yıl dönümünde çarpıcı uyarı!

Ülkemizi depreme karşı uyaran isimlerden Prof. Dr. Ahmet Ercan, asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümünde dikkat çeken bir mesaj paylaştı. Prof. Övgün Ahmet Ercan Türkiye tarihine damga vuran depremleri anımsatarak "Geçmiş olsun" yazdı.

Asrın felaketinin ardından gayrimenkul piyasasında neler değişti?

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinin üzerinden tam bir sene geçti. Yaşanan depremle beraber vatandaşlar, fay hattına uzak, nüfus yoğunluğunun az olduğu, az katlı ve yeni binaları tercih etmeye başladı.

Bursa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm için start verildi! Asrın projesi geliyor!

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ''Asrın projesi'' olarak adlandırdığı kentsel dönüşüm projesini başlattıklarını açıkladı.

TOKİ Aydın projesinde tarih resmen belli oldu! 322 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Aydın projesinde tarih resmen belli oldu... 322 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ Aydın 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Asrın Grup Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Asrın Grup Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ersin Durmuş tarafınan kuruldu!

Asrın İşadamları Derneği'nden 103 emekli amiralin açıklamasına tepki!

Asrın İşadamları Derneği, 103 emekli amiralin açıklamasına tepki gösterdi. ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman, 103 emekli amiralin açıklamasıyla ilgili "Bu çağda hala darbe düşüncesi ile iktidarları hizaya çekmek ya da değişimini hayal etmek tam anlamıyla ilkelliktir" dedi.

Hüseyin Keskin: İstanbul Havalimanı asrın projesi!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin, İstanbul Havalimanı'nın "asrın projesi" olduğunu söyledi.

Asrın Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Asrın Travel Turizm Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Şule Biçer tarafından kuruldu.

Asrın Konakları Marina'da indirim kampanyası!

Beylikdüzü Yakuplu bölgesinde yükselen Asrın Konakları Marina satışta. Asrın Konakları Marina projesinin ikiz villalarında 250 bin TL indirim fırsatı bulunuyor.

Yakuplu Asrın Konakları Marina lokasyon!

Toplam 57 adet lüks villadan oluşan Asrın Konakları Marina İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Yakuplu'da inşa ediliyor. Yakuplu Asrın Konakları Marina lokasyon bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Asrın Konakları Marina satışta!

Beylikdüzü Yakuplu bölgesinde yükselen Asrın Konakları Marina satışta. Asrın Konakları Marina projesinde lansmana özel indirimler uygulanacak.

Yeni Alsancak Stadı’nın projesinde tadilat yapılacak!

Yeni Alsancak Stadı’nın projesinde tadilat yapılacak, üstü tamamen kapanırken, kuzey kale arkasına tribün yapılacak.

KKTC su temin projesinde şok iddia!

MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak, 'Asrın projesi' olarak nitelendirilen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne su temin projesinde, suyun alındığı Anamur İlçesi'ndeki Alaköprü Barajı'na atık su karıştığını söyledi.

Asrın Projesinde uzay kafes modelindeki çatı montajı başladı Haberi

Asrın Projesinde uzay kafes modelindeki çatı montajı başladı

İlk etabı 2018'in ilk çeyreğinde açılacak olan havalimanı terminal binasının "uzay kafes" modelindeki çatı montajının ilk bölümüne geçtiğimiz günlerde başlandı. 


4 ETAPTAN OLUŞACAK 

Yıllık 200 milyon yolcu kapasitesine sahip üç terminal ve altı pistten oluşacak yeni havalimanı dört fazda tamamlanacak. İlk yolcu terminal binası 1.3 milyon metrekarelik büyüklüğüyle, tek çatı altında dünyadaki örnekleri arasında ilk sıraya girecek. Bu terminalde ilk etapta yılda 90 milyon yolcuya hizmet verilecek. Projenin ilerleyen fazlarında ek terminal binaları ve pistlerle bu kapasitenin 150 milyona çıkarılması hedefleniyor. 




YÜZDE 15'İ TAMAMLANDI 

Yeni havalimanının inşaat şirketi İstanbul Grand Airpot (İGA) Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Özdemir, geçtiğimiz günlerde yaptığı...