13 / 05 / 2024

Asrın Şehir Planlama Yapı Endüstrisi

Asrın Şehir Planlama Yapı Endüstrisi

Asrın Şehir Planlama Yapı Endüstrisi ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Hakkı Yüksel, Cuma Yiğit, Hüseyin Kuran, Mahmut Nedim Şansal ve Mehmet Kayman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu

Bsn Harita Mühendislik Şehir Planlama Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsn Harita Mühendislik Şehir Planlama Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Uslu tarafından kuruldu.

Etap Şehir Planlama Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etap Şehir Planlama Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Koroma, Mehmet Bavunoğlu ve Tuncer Nuribeyoğlu tarafından kuruldu.

Megapol Proje Şehir Planlama İnşaat Gayrimenkul Enerji Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Megapol Proje Şehir Planlama İnşaat Gayrimenkul Enerji Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Büyükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Şen Şehir Planlama Mimarlık Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şen Şehir Planlama Mimarlık Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Merve Şen tarafından kuruldu. 

Hat Şehir Planlama ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hat Şehir Planlama ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 TL sermaye bedeli ile Jeyhun Guliyev tarafından kuruldu.

TMSF Erdoğan Şehir Planlama'nın Uşak'taki 6 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Erdoğan Şehir Planlama Mimarlık Gayrimenkul Değerleme İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin Uşak'taki 6 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

GTÜ öğrencilerine şehir planlama bilgilendirmesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Şehir Planlama Bölümü’nün ilk öğrencilerini misafir etti.

En iyi şehir planlama ödülü Kadıköy Belediyesi'nin!

Kadıköy Belediyesi, Sağlıklı Kentler Birliği’nin düzenlediği, Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’nda "Bisiklet Yolları" projesi ile 'En İyi Şehir Planlama Ödülü'nün sahibi oldu.

Kaplan Şehir Planlama Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaplan Şehir Planlama Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Eray Karabak tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Maltepe'de kuruldu.

Ahmet Edip Uğur: Rotterdam asrın projesi!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un Hollanda'nın Rotterdam şehrinde gerçekleştirdiği liman projesi ile ilgili iyi niyet anlaşması olumlu karşılandı, Başkan Uğur "Rotterdam asrın projesi" dedi.

Ökoplan Turkey Mimarlık Mühendislik Şehir Planlama ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ökoplan Turkey Mimarlık Mühendislik Şehir Planlama ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Gökhan Murat Kalsın, Said İhsan Deeb Sorour, Bülent Ferhat Kalsın, Kenan Serhat Kalsın, M.T.Z. Ibrahim Elkhorazaty tarafından kuruldu.

Asrın Konutları'nda son 37 daire! Metrekaresi 2 bin 100 TL!

Kuran İnşaat tarafından Beylikdüzü’nde inşa edilen Asrın Konutları, şehir hayatının tam ortasında huzur ve konforu bir arada sunan Asrın Konutları sizleri 365 gün otel konforunda eşsiz bir yaşama davet ediyor...

Aziz Kocaoğlu: İzmir’i gelecek asrın kent dönüşümüne kavuşturacağız!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Aziz Kocaoğlu, kentsel dönüşüme büyük önem verdiklerini ifade ederek, "İzmir’i, bu asrın değil, gelecek asrın kent dönüşümüne kavuşturacağız" dedi...

Asrın Şehir Planlama Yapı Endüstrisi Haberi

Asrın Şehir Planlama Yapı Endüstrisi

Asrın Şehir Planlama Yapı Endüstrisi ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Hakkı Yüksel, Cuma Yiğit, Hüseyin Kuran, Mahmut Nedim Şansal ve Mehmet Kayman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu. Asrın Şehir Planlama Yapı Endüstrisi ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Asrın Şehir Planlama Yapı Endüstrisi ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Beylikdüzü, Barış Mahallesi, Megakent Eğitim Vadisi Bulvarı Kuran 2 Apartmanı No:1...