24 / 05 / 2024

Assos iskele projesi

Assos iskele projesi

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi sınırları içinde bulunan Assos Antik Kenti, projesi tamamlanan ve 2018 yılına kadar yapılması hedeflenen iskele ile yeniden liman kenti haline gelecek.

Arriva Assos Terra Silva'da arsa payı peşin kalanı 17 ay vade fırsatıyla satışta!

Dört mevsim yaşam için tasarlanan  Arriva Assos Terra Silva'da arsa payı peşin kalanı 17 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Arriva Assos Terra Silva projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte Arriva Assos Terra Silva projesi ile ilgili detaylar...

Tuşba İskele Sahil Rekreasyon 2. Etap Projesi tamam!

Van'ın Tuşba İlçesi Belediyesi’nin, mega projelerinden biri arasında yer alan Sahil Rekreasyon 2. Etap Projesi tamamlandı.

İstanbul katı atık yakma tesisine Doka'dan iskele ve kalıp sistemi! 

İBB'nin Katı Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi Projesi'yle inşa edilen tesis Avrupa'nın en büyük katı atık bertaraf ve enerji üretim tesisi olacak. Kalıp ve iskele sistemlerinin projelendirmesini ve teminin yapan Doka Kalıp Türkiye Genel Müdürü tesisin 2020 Mart ayında tamamlanacağını söyledi.

Kabataş Martı Projesi'nde planlar değişti!

Kabataş Meydan Düzenlemesi ve Transfer Merkezi Projesi, İBB tarafından revize edildi. Buna göre projede martı formunda tasarlanan iskele kaldırılmasına, klasik terminal binalar inşa edilmesine karar verildi.

Başiskele 15 Temmuz Parkı açılıyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatıyla Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yeşilyurt Mahallesi’nde eşi benzeri olmayan bir park projesi için kolları sıvadı.

Assos, yeniden liman kenti olacak!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi sınırları içinde bulunan Assos Antik Kenti, projesi tamamlanan ve 2018 yılına kadar yapılması hedeflenen iskele ile yeniden liman kenti haline gelecek.

Sayfiye Assos Evleri Küçükkuyu fiyat!

Sayfiye Assos Evleri Küçükkuyu fiyat listesi 415 bin liradan başlayarak değişiyor. Sayfiye Assos Evleri projesi denize sıfır konumda yer alıyor...

Nef Bodrum Yalıkavak Projesi!

Nef Bodrum Yalıkavak Projesi için ön talep süreci başladı. Timur Gayrimenkul imzasını taşıyan NEF Bodrum projesine özel iskele ve plaj yapılması planlanıyor...

Kocaeli Sanberk Teras projesi satışa sunuldu!

Sanberk İnşaat tarafından yapımına başlanan Sanberk Teras Projesi Başiskele merkezde toplam otuz daireden oluşacak. Başiskele'de birçok konut projesine imza atan Sanberk İnşaat yeni projesini Sanberk Teras'ı satışa sundu.

Şile Liman Yenileme ve Rekreasyon Projesi ne zaman tamamlanacak?

Şile Liman Yenileme ve Rekreasyon Projesi kapsamında 100'er metrelik 6 adet iskele ile liman içi güçlendirilecek. Ayrıca misafir teknelerin de rahatlıkla barınabileceği 250 teknelik bir liman kullanımına sunulacak.

Şile Liman Yenileme ve Rekreasyon projesi 2016'da bitecek!

Şile Liman Yenileme ve Rekreasyon Projesi kapsamında 100'er metrelik 6 adet iskele ile liman içi güçlendirilecek. Projenin 2016 yılının ikinci yarısında bitmesi hedefleniyor.

TSE'den güvenli iskele projesi!

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) 2015 itibarıyla inşaat sektöründe iş kazalarının önüne geçilmesinde kritik önem taşıyan iş sağlığı ve güvenliği ekipmanlarının belgelendirmesi faaliyetlerine başladı. İşte ayrıntılar...

İş kazalarını azaltacak tedbir: Güvenli İskele Projesi!

Metin Güler, 2013 yılında 191 bin 389 iş kazası meydana geldiğini, yaşanan kazaların önüne geçebilmek için tedbir alınmasının şart olduğunu söyledi ve ekledi: "Güvenli İskele Projesi sayesinde inşaatlarda yüksekten düşme nedeniyle ölümler azalacak."

Assos iskele projesi Haberi

Assos iskele projesi

Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçenin güzelliklerini paylaşmak ve dünyaya tanıtmak için Assos bölgesine bir iskele yapmayı hedeflediklerini belirtti.


Ayvacık altı mevkisindeki Büyük Husun köyü sahiline yapılacak olan iskele için belediyenin fizibilite yaptırarak, projeyi hazırladığını anlatan Şahin, proje maliyeti yaklaşık 4 milyon lira olan iskelenin ihalesinin, Kalkınma Bakanlığının onayı halinde gelecek yıl gerçekleştirileceğini, tamamen turizm amaçlı kullanılacak iskelenin ise 2018 yılında hizmete gireceğini ifade etti.


Şahin, bölgede kara ve hava yolu ulaşımında bir sıkıntı bulunmadığını ancak Ayvacık bölgesinin köyleriyle bir bütün olarak güzelliklerini tanıtmak için deniz yolu ulaşımının da şart olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:


"Ayvacık’ta 80 kilometreye yakın kıyı şeridi var ancak bir iskele bulunmuyor. Gülpınar, Küçükkuyu, Babakale balıkçı barınakları ile iskele karıştırılıyor. Biz iskeleyi deniz yolu ulaşımı...