04 / 05 / 2024

Astaldi otoyol proje imzası

Astaldi otoyol proje imzası

ASTALDİ Gebze-İzmir otoyol projesi için 5 milyar dolar tutarında finansman sağladı. İtalyan inşaat şirketi Astaldi Gebze-Orhangazi-izmir otoyolunun inşası için 5 milyar dolar tutarında finansman anlaşması imzaladı.

ENKA’dan Sırbistan'a 745 milyon euroluk otoyol projesi!

ENKA, Sırbistan'da 745 milyon euroluk proje hayata geçiriyor. ENKA-Bechtel konsorsiyumunca inşa edilecek otoyol sözleşmesi Sırbistan Cumhurbaşkanı’nın katıldığı törenle imza atıldı.

Kuzey Marmara 398 kilometrelik modern otoyol ağına kavuşacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan "Proje tamamlandığında İstanbulumuz, dolayısıyla Kuzey Marmara bölgesi 398 kilometrelik modern bir otoyol ağına kavuşmuş olacak" diye konuştu. 

Otoyol projeleri, proje finansmanında büyüdü!

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ebru Dildar Edin, proje finansmanında gelinen son noktayı anlattı. Proje finansmanında, bu yıl büyümenin motoru alt yapı ve otoyol projeleri olarak açıklandığını belirtti.

Karayolları Genel Müdürlüğü bu yıl 390 proje yapacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) 2017'de 170 milyar liralık 390 proje yapacak. Projeler arasında 14 otoyol projesi, 11 turizm projesi, 12 enerji projesi ve 4 tarım sektörü projesi yer alıyor.

Ankara-Niğde Otoyol projesinin ihalesi 14 Nisan'da!

Ankara-Niğde Otoyol Projesi için ihale tarihi açıklandı. Proje tamamlandığında Edirne'den Urfa'ya kesintisiz ulaşım sağlanması hedefleniyor.

İstanbul-Çanakkale-Balıkesir Otoyol Projesi 15 milyara mâl olacak!

İstanbul’u Çanakkale üzerinden Balıkesir’e bağlayan otoyol projesi görüşe açıldı. Otoyol bölümü 9 milyar 843 milyon liraya köprüsü ise yaklaşık 15 milyar liraya mal olması beklenen proje için 6.3 milyar metrekare arazi kamulaştırılacak.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün ön proje çalışmalarında sona gelindi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 1915 Çanakkale Köprüsü ve otoyol kesimine ilişkin ön proje çalışmalarında son aşamaya gelindiğini söyledi.

Astaldi'den Gebze-İzmir otoyol projesine 5 milyar dolar!

ASTALDİ Gebze-İzmir otoyol projesi için 5 milyar dolar tutarında finansman sağladı. İtalyan inşaat şirketi Astaldi Gebze-Orhangazi-izmir otoyolunun inşası için 5 milyar dolar tutarında finansman anlaşması imzaladı.

Astaldi Gebze-İzmir otoyol projesi için finansman sağladı!

İtalyan inşaat şirketi Astaldi Gebze - Orhangazi - İzmir otoyolunun inşası için 5 milyar dolar tutarında finansman anlaşması imzaladı.

Aselsan İstanbul-İzmir otoyol proje sözleşmesini imzaladı!

Aselsan İstanbul - İzmir otoyol projesinin ücret toplama sistemi kurulumu için 11.2 milyon dolar tutarlı sözleşme imzaladı.

Kocaeli otoyol bağlantı yolu ile ulaşım sorunu çözülecek!

Derince genelinde yapılan çalışmaları ve proje alanlarını yerinde inceleyen Başkanlar Karaosmanoğlu ve Bulut, kamulaştırma çalışmalarının devam ettiği otoyol bağlantı yolu projesinin tamamlanmasıyla birlikte trafik sorununun çözüleceğini ifade etti.

İstanbul-İzmir otoyol projesinde kamulaştırma için eylem düzenlendi!

İstanbul - İzmir Otoyol projesinde, imar planı ve proje bağlamında teknik hataların bulunduğunu öne süren Bornovalılar, kamulaştırmada belirlenen değerlerin de düşük olduğunu belirterek eylem düzenledi.

Ahmet Vefik Alp: İstanbul'da doğru proje doğru yerde yapılsın!

Yüksek Mühendis Mimar Kentbilimci Ahmet Vefik Alp yaptığı açıklamada 'Köprü, Otoyol, Havalimanı, Kanal, Yeni bir Istanbul yapılsın, hepsi yapılsın, ancak doğru proje doğru yerde yapılsın' dedi...

Astaldi otoyol proje imzası Haberi

Astaldi otoyol proje imzası

Astaldi tarafından yapılan yazılı açıklamada finansmanın Akbank, Deutsche Bank AG Londra Şubesi, Finansbank, Garanti Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Yapı Kredi ve Ziraat Bankası'ndan sağlandığı belirtildi. Açıklamaya göre bu anlaşmayla birlikte toplam uzunluğu 400 kilometrenin üzerinde olan otoyolun tüm finansmanı sağlanmış oldu. 



Ticari...