06 / 05 / 2024

Astaş Bodrum Turizm Gayrimenkul Anonim Şirketi

Astaş Bodrum Turizm Gayrimenkul Anonim Şirketi

Astaş Bodrum Turizm Gayrimenkul İşletmeciliği Anonim Şirketi, 1 Şubat 2013 tarihinde, 500 bin TL sermaye ile, Hasan Kaya Aşçı, Tuncay Aşçı ve Vedat Aşçı ortaklığıyla kuruldu...

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL Elif Burcu Turanlıgil tarafından kuruldu.

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Andrew Ronald Carnie ve David Sapir ortaklığında kuruldu.

Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Vedat Aşçı tarafından kuruldu.

Bodrum Petrium Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Petrium Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Bodrum Mediterra Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Mediterra Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Aliyev Ailesi Bodrum'daki yatırımlarını hızlandırdı! Mandarin Oriental'ın yüzde 50'si, Villa ve rezidans daireler...

Bodrum’un en değerli turizm tesislerinden Mandarin Oriental’in yüzde 50’sinin Aliyev Ailesi tarafından alındığı, bunun yanı sıra piyasa fiyatı 6-7 milyon euro arasında değişen 6 ila 9 villanın da aile tarafından alındığı gündeme geldi...

Dev kruvaziyer Bodrum'u yabancı turistle doldurdu

BM Dünya Turizm Örgütü'nün 2021 verilerine göre, dünyanın en çok turist alan ülkeleri sıralamasında Türkiye 4'üncülüğe yükseldi. Türkiye "fine dining" amacıyla seyahat edenlerin tercihi olma yolunda hızla ilerliyor. Son olarak Bodrum'a dev kruvaziyer yanaştı.

Astaş Emlak Alım-Satım İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Orhanlı Şubesi açıldı!

Astaş Emlak Alım-Satım İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Orhanlı Şubesi Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Demirtaş tarafından açıldı.

Akana Cennet Koyu, Bodrum'da kapılarını açtı!

Türkiye'deki önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum, çok özel bir projeyle bir araya geliyor. Bodrum'daki en özel koy olan Cennet Koyu'nda kapılarını açan Akana Cennet Koyu, Bodrum'daki önemli yatırımcılardan Çağdaş Holding tarafından inşa edildi.

MESA Bodrum Demirbükü, Global Turizm Forumu’na sponsor oldu!

MESA Bodrum Demirbükü, 10-12 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen Global Turizm Forumu’na sponsor oldu.

Bodrum Acg İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodrum Acg İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kandemir, Cenk Gökan ve Gökhan Ertem ortaklığında kuruldu.

Bodrum’da 1.1 milyon metrekarelik arazinin imara açılmasına tepki!

Gözde turizm kenti Bodrum'da 1,1 milyon metrekare büyüklüğündeki Hazine arazisinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla imara açıldığı açıklandı. İlçe sakinleri dahil olmak üzere, Belediye Başkanı Ahmet Aras ve STK'lar duruma tepki gösterdi.

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum'a açılıyor!

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Bodrum'a açılıyor.

Astaş Bodrum Turizm Gayrimenkul Anonim Şirketi Haberi

Astaş Bodrum Turizm Gayrimenkul Anonim Şirketi

500 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, alışveriş merkezi projelerinin geliştirilmesi genel planlarının gerçekleştirilmesi kiralama kiraya vermek ve işletilmesine ve buna yönelik faaliyetlerde bulunulması ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Şişli Büyükdere Caddesi NO:127 Astoria B Blok Kat:25 adresinde faaliyete geçirildi. 1 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Hasan Kaya Aşçı, Tuncay Aşçı ve Vedat Aşçı ortaklığıyla...