18 / 07 / 2024

Astaşaries Yapı Mavi Mudanya

Astaşaries Yapı Mavi Mudanya

Bursa'da gerçekleştirdiği projelerden sonra Mudanya'da 'tatil köyü' konsepti ile 90 dairelik Mavi Mudanya'yı inşa eden Astaşaries Yapı, ayrıca kısa vadede kentsel dönüşüm projelerine yönelmeyi hedefliyor.

Eg Yeni Mavi Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Yeni Mavi Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Gök tarafından kuruldu.

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurhan Çetin tarafından kuruldu.

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi!

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, İstanbul’un en değerli ve prestijli projesi olarak dikkat çeken Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi...

Mavi Katre Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mavi Katre Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mavi Katre Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de Esen Erdoğan Karcıoğlu ve Müge Kaplan Cindemir ortaklığında kuruldu.

İstanbul Mavi Endüstriyel Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Mavi Endüstriyel Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Enver Kaya tarafından kuruldu.

Mavi Gökyüzü Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Gökyüzü Yapı Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Levent Yılmaz tarafından kuruldu.

Mavi Yıldız Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Mavi Yıldız Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bostancı Şubesi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mert Köybek tarafından açıldı.

Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Astaş Mavi Arya nerede? Konum ve lokasyon bilgisi!

Astaş Mavi Arya nerede sorusunun yanıtı, konum ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Astaş Mavi Arya nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Astaş Gayrimenkul Mavi Arya Villas Residences!

Astaş Gayrimenkul Mavi Arya Villas Residences ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mavi Blog Gazete Reklamcılık Ajans Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Blog Gazete Reklamcılık Ajans Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif Akardere tarafından kuruldu.

Konut fiyatları artacak mı? Faizler düşecek mi?

İnşaat sektöründe durgunluk bitiyor. Sektörün performansı ülke ekonomisi için de büyük öneme sahip. Sektördeki son durumu ve gelecek beklentileri Arteşaries Yapı Kurucu Ortağı Kubilay Kırçı anlattı.

Astaşaries Yapı Mavi Mudanya Haberi

Astaşaries Yapı Mavi Mudanya

Bursa'da gerçekleştirdiği projelerden sonra Mudanya'da 'tatil köyü' konsepti ile 90 dairelik Mavi Mudanya'yı inşa eden Astaşaries Yapı, ayrıca kısa vadede kentsel dönüşüm projelerine yönelmeyi hedefliyor. 


2017'de Bursa'da iki kentsel dönüşüm projelerinin bulunduğunu ifade eden Astaşaries Şirket Müdürü İsmet Kaan Asrak, 2018 yılında ise hedeflerinin yurtdışına açılmak ve yurtiçinde de endüstriyel yapılar inşa etmek olduğunu iletti. Yurtdışında da endüstriyel yapı ve konut projeleri planladıklarını ifade eden İsmet Kaan Asrak, hedeflerinin Rusya, Bulgaristan ve Romanya gibi ülkelerde projeler yapmak olduğunu bildirdi. 

"Projelerimizi dört mevsim yaşanacak standartlarda inşa ettik" 

Mudanya'da sekiz dönümlük alana inşa ettikleri 90 dairelik Mavi Mudanya projesini inşa ettiklerini dile getiren Astaşaries Şirket Müdürü İsmet Kaan Asrak, 450 bin TL ila 1.2 milyon TL fiyat aralığında satışa çıkarılan dairelerin yüzde 45'inin satıldığı...