09 / 05 / 2024

astay etiler projesi

astay etiler projesi

Akmerkez'in arka tarafında, Papermoon'un karşısındaki araziyi satın alan Astay Gayrimenkul bu arazide Private Residences İstanbul at Etiler projesini hayata geçirecek.

Kent Etiler satışa çıktı! Yeni proje!

MESA ASL ADİ Ortaklığı imzasıyla İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Akat Mahallesi'nde yükselen Kent Etiler projesi satışa çıktı. Peki Kent Etiler'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kent Etiler: KİPTAŞ Karanfilköy projesinin adı belli oldu!

KİPTAŞ Karanfilköy projesinin adı belli oldu. Kent Etiler projesi, İstanbul Beşiktaş'ta MESA ASL ADİ Ortaklığı tarafından inşa edilecek. Peki Kent Etiler'de hangi konut tipleri var? İşte detaylar... 

Beyaz İnşaat Etiler konut projesi satışta! Yeni Proje!

Beyaz İnşaat tarafından Etiler'de inşa edilen "Etiler" konut projesi satışa çıktı. Projede 4 adet konut bulunuyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

KİPTAŞ Etiler'deki 1361 konutluk dev projeye resmen başlıyor! KİPTAŞ Karanfilköy Projesi'ni Mesa İnşaat yapacak!

KİPTAŞ Etiler Karanfilköy projesinin inşaatı resmen başlıyor. KİPTAŞ Karanfilköy projesinde 1.361 adet konut, 112 adet ticari ünite ve 20 ofisin yanı sıra cami ve okula da yer veriliyor.

Four Seasons Etiler projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Tay Group'un Etiler’deki lüks konut projesi Four Seasons Etiler'deki inşaat çalışmaları başladı. Peki Tay Group'un Etiler’deki konut fiyatları ne kadar? İşte Four Seasons Etiler projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Four Seasons Etiler projesinde düğmeye basıldı! İşte Four Seasons Etiler projesiyle ilgili tüm ayrıntılar! 

Tay Group'un Etiler’deki lüks konut projesi Four Seasons Etiler'de inşaat başladı. Projede yer alan konutların fiyatları 2 milyon 600 bin dolardan başlıyor...

Tay Gruop'un Etiler'deki projesinin imar planı mı değiştirildi?

Mesut Toprak’ın Etiler’deki lüks projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı imar planınında değişiklik yapıldı. Konut alanına ticari ünitelerin yapılmasının önü açılırken, bina yükseklik sınırı da artırıldı...

Maanaa 47 Etiler ne zaman teslim?

Maanaa 47 Etiler projesi RAM GMY tarafından İstanbul Etiler'de hayata geçiriliyor. Peki Maanaa 47 Etiler ne zaman teslim edilecek?

Etiler MaaNaa 30 projesi 2019'da teslim!

Etiler MaaNaa 30 projesi 2019'da teslim edilecek. Etiler’de yeni bir yaşam vaat eden MaaNaa 30 ve Maanaa 47 lansmanına Ali Poyrazoğlu da katıldı.

MaaNaa Etiler basın lansmanı 16 Mart'ta!

RAM GMY imzası taşıyan Etiler MaaNaa 30 projesi basına lanse edilecek. Etiler MaaNaa basın lansmanı 16 Mart'ta gerçekleştirilecek. 

Etiler MaaNaa 30 nerede?

Etiler MaaNaa 30 projesi RAM GMY tarafından hayata geçiriliyor. Toplamda 32 daireden meydana gelen proje kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor.

Etiler Maanaa 47 nerede?

Etiler Maanaa 47 projesi 3 blokta 38 daireden meydana geliyor.  RAM GMY tarafından inşa edilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Etiler Private Residences teslim tarihi!

Private Residences İstanbul at Etiler projesi İstanbul Etiler'de Astay Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Etiler Private Residences teslim tarihi ne zaman?

astay etiler projesi Haberi

astay etiler projesi

Astay Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Toprak, aslen Malatya Darende kökenli. Lise yıllarında okulu ve ticaret hayatını birlikte yürütemeyince tahsil hayatını yarım bırakmış. ilk olarak 1972 yılında İstanbul Sultanhamam'da çalışmaya başlayan Toprak, bugün tekstil sanayiciliğinde 40 yılı geride bırakan Tay Grup'un sahibi. Hazır giyim ve konfeksiyon işleri devam ederken, 2004 yılında Astay'ı kurarak gayrimenkul ve turizm alanında yatırım yapmaya karar veren Toprak, 2005 yılında dünyanın en prestijli otel markalarından Four Seasons işbirliği ile turizm sektörüne girdi. 

Para Dergisi'nde yer alan habere göre, grup, bugün gayrimenkul, turizm ve tekstil sektöründe önemli projelere imza atmaya devam ediyor. Four Seasons dünyanın en prestijli otel markalarından biri. Dünyanın hiçbir şehrinde iki tane Four Seasons bulmanız mümkün değil. Bu kural İstanbul'u kapsamıyor. Şu anda İstanbul'da...