01 / 05 / 2024

astay gayrimenkul konut projeleri

astay gayrimenkul konut projeleri

Onaltı Dokuz Evleri'nin havadan görüntülerini www.havadanemlakvideo.com ekibi 20 Eylül 2012 tarihinde görüntüledi

Onaltı Dokuz Evleri Zeytinburnu havadan video!

Astay Gayrimenkul tarafından Zeytinburnu'nda yapılan Onaltı Dokuz Evlerini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Onaltı Dokuz Evleri'nden yeni görüntüler!

Astay Gayrimenkul tarafından Zeytinburnu'nda yapılan Onaltı Dokuz Evleri'ni www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

İngiltere'den konut alan Türk sayısı 180 bini aştı: Konut alana vatandaşlık veriliyor mu?

Türk yatırımcıların İngiltere emlak piyasasına olan ilgisi gün geçtikçe katlanıyor. Başkent Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin İngiltere’ye yaptıkları gayrimenkul, konut ve arazi yatırımlarının deprem felaketinden sonra arttığına dikkat çekti. 

VakıfBank banka gayrimenkulü konut kredisi fırsatı!

VakıfBank ipotek yolu ile bankaya geçen ikinci el konutların satışında yüzde 0.70 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor.

VakıfBank banka gayrimenkulü konut kredisi kampanyası!

VakıfBank, banka gayrimenkulü konut kredisi ürünü için yüzde 0.99 faiz oranı ile 15 yıla kadar vade ve konutun liste fiyatı üzerinden yüzde 20 indirim ile yüzlerce konutu satışa sunuyor...

Ziraat Bankası 2019 konut kredisi faiz oranları ne kadar?

Ziraat Bankası konut kredisi ürünleri kapsamında maaş müşterilerinden, OYAK mensuplarına, banka gayrimenkulü konut kredisi ve inşaat tamamlama konut kredisine kadar pek çok farklı ihtiyaç ve bütçeye yönelik uygun faiz oranları ile kredi fırsatları sunuyor.

VakıfBank konut kredisi kampanyası!

VakıfBank Banka Gayrimenkulü Konut Kredisi kampanyası dahilinde bankadan satışa çıkan yüzlerce konut için indirimler ve düşük faiz oranları ile cazip konut fırsatları sunuyor.

VakıfBank'tan Mülkü Konut Kredisi Kampanyası!

VakıfBank ipotek yoluyla kendine geçen konutların satışında özel faiz oranları ve cazip kampanyalarla banka gayrimenkulü konut kredisi kullandırıyor.

Ziraat Bankası'ndan banka gayrimenkulü konut kredisi avantajları!

Ziraat Bankası satışı banka tarafından gerçekleştirilen konutlar için cazip avantajlar sunuyor. Ayrıca banka söz konusu konutların satışında yüzde 0.99 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor.

Türkiye Finans Bankası'ndan banka gayrimenkulü konut finansmanı!

Türkiye Finans Bankası Banka Gayrimenkulü Konut Finansmanı kampanyası kapsamında yüzde 0.99 kar payı oranı kullandırıyor...

VakıfBank banka gayrimenkulü konut kredisi fırsatı!

Konut kredisi faiz oranlarını yüzde 2’nin üzerinde seyrederken VakıfBank banka gayrimenkulü konutlar için yüzde 1.30 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor.

VakıfBank kampanyalı konut kredisi faizlerini arttırdı!

VakıfBank banka gayrimenkulü konut kredisi kampanyasında sunduğu yüzde 0.98 faiz oranlarına son verdi. Banka konut kredisi faiz oranlarını 32 puan yükseltti.

Ziraat Bankası banka gayrimenkulü konut kredisi fırsatı!

Ziraat Bankası bankanın kendi mülkü konutlar için Banka Gayrimenkulü Konut Kredisi ürünü kapsamında avantajlı konut kredisi fırsatları sunuyor...

VakıfBank yüzde 0.98 faizli konut kredisi kampanyası!

VakıfBank yükselen konut kredisi faiz oranlarına rağmen yüzde 0.98 faiz oranı ile konut kredisi kampanyası sürdürmeye devam ediyor. VakıfBank yüzde 0.98 faizli banka gayrimenkulü konut kredisi detayları nedir?

Bankalardan yüzde 0.98 faiz oranı ile konut kredisi fırsatı!

Artan konut kredisi faiz oranlarına rağmen birçok banka kendi gayrimenkulü konut satışlarında yüzde 0.98’den başlayan konut kredisi faiz oranları sunuyor...

astay gayrimenkul konut projeleri Haberi

astay gayrimenkul konut projeleri


Onaltı Dokuz Evleri'nin havadan görüntüleri için...