16 / 05 / 2024

Astay Gayrimenkul nerede

Astay Gayrimenkul nerede

İstanbul’un siluetini bozan 16/9 kulelerini yapan şirket, bu kez Etiler’de tartışılıyor. Yıkılacak 36 binadan 28’ini alan şirketin başvurusuyla tüm binaların elektrik, su ve gazı kesildi.

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede? Assan Gayrimenkul Tuzla projesi fiyat listesi!

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede sorusunun yanıtı ve fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Assan Gayrimenkul Tuzla projesi ile ilgili detaylar...

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Tay Group’tan Bodrum'a 1 milyar dolarlık yeni yatırım!

Tay Group’un Yalıçiftlik’te 1 milyon metrekarelik alana kuracağı Four Seasons Bodrum Resort, 1 milyar dolarlık bir proje olacak. Astay Gayrimenkul CEO’su Enes Berse, “Proje, bölgenin en uzun sahil şeridine sahip olacak” dedi. 

Astay Gayrimenkul'den OnaltıDokuz İstanbul açıklaması!

Astay Gayrimenkul, OnaltıDokuz İstanbul projes ile ilgili açılan davalara ilişkin açıklama yaptı. 

Çalık Gayrimenkul Taksim 360 nerede?

Karma konseptte dizayn edilen Taksim 360 projesi 952 bağımsız birimden meydana geliyor.  Peki Çalık Gayrimenkul Taksim 360 nerede?

Mensa Gayrimenkul nerede proje yapacak?

Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar A.Ş. bağlı ortaklığı Mensa Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş faaliyet planlarını açıkladı. 

Etiler Private Residences teslim tarihi!

Private Residences İstanbul at Etiler projesi İstanbul Etiler'de Astay Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Etiler Private Residences teslim tarihi ne zaman?

Private Residences İstanbul at Etiler nerede?

12 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Private Residences İstanbul at Etiler projesi Astay Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Peki Private Residences İstanbul at Etiler nerede?

Private Residences İstanbul at Etiler projesi geliyor! Yeni proje!

Akmerkez'in arka tarafında, Papermoon'un karşısındaki araziyi satın alan Astay Gayrimenkul bu arazide Private Residences İstanbul at Etiler projesini hayata geçirecek.

Rönesans Gayrimenkul Konak projesi nerede?

36 ay sonra inşaat çalışmaların tamamlanacağı Rönesans Gayrimenkul Konak projesi 625 milyon 174 bin 183 TL yatırımla hayata geçiriliyor. Peki Rönesans Gayrimenkul Konak projesi nerede?

Alsar Gayrimenkul Levent No 5 Offices nerede?

Mayıs 2018'de tamamlanması öngörülen Levent No 5 Offices projesi 46 ofis ve 12 dükkandan meydana geliyor. Peki Alsar Gayrimenkul Levent No 5 Offices nerede?

Enes Berse iddialı projeleri yönetecek!

Astay Gayrimenkul'de genel müdürlük koltuğuna bir atama gerçekleştirildi. Yönetim kurulu başkanlığını Mesut Toprak'ın yürüttüğü Astay'da kuruluşundan bu yana sorumluluk alan Enes Berse, şirketin yeni genel müdürü oldu.

Enes Berse, Astay Gayrimenkul’un Genel Müdürü oldu!

Astay Gayrimenkul İnşaat Yatırım ve Turizm Genel Müdürlüğü’ne, şirketin kuruluş döneminden itibaren çeşitli pozisyonlarında önemli görevler üstlenen Enes Berse atandı.

Astay Gayrimenkul nerede Haberi

Astay Gayrimenkul nerede

İstanbul’un siluetini bozan 16/9 kulelerini yapan şirket, bu kez Etiler’de tartışılıyor. Yıkılacak 36 binadan 28’ini alan şirketin başvurusuyla tüm binaların elektrik, su ve gazı kesildi. Şirketin teklifine yanıt vermeyen 8 mülk sahibi 2015’e karanlık ve soğukta girdi.


ZEYTİNBURNU’nda İstanbul’un siluetini bozan ve kısmen yıkım kararı alınan 16/9 kulelerinin sahibi Astay Gayrimenkul, bu kez Etiler Belediye Sitesi’ndeki alımlarla gündeme geldi.

Astay’ın iştiraki Etiler Gayrimenkul Yatırım AŞ, Akmerkez karşısında “deprem riski” raporu ile yıkım kararı alınan 36 daireden 28’ini alıp, başka şirketle anlaşmalarına rağmen çoğunluğu gerekçe gösterip kalan hissedarlara da teklif götürdü. Aksi halde Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun gereği Çevre Bakanlığı’nın kamulaştırma yapabileceğini ihtar eden şirketin başvurusu üzerine tüm dairelerin elektrik, su ve gazı kesildi.


‘SANKİ BİNAMIZ KAÇAK’

Kesintiler yüzünden taşınmak zorunda...