18 / 05 / 2024

astay inşaat etiler belediye sitesi yıkımı

astay inşaat etiler belediye sitesi yıkımı

Etiler Akmerkez karşısındaki Belediye Sitesi’nde zorla tahliyenin ardından yıkım dün başladı. Aynı gün yapılan başvuruyla mahkemeden çıkan yürütmeyi durdurma kararının tebliğinin ardından yıkım durdu.

Beyaz İnşaat Etiler konut projesi satışta! Yeni Proje!

Beyaz İnşaat tarafından Etiler'de inşa edilen "Etiler" konut projesi satışa çıktı. Projede 4 adet konut bulunuyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

KİPTAŞ Etiler'deki 1361 konutluk dev projeye resmen başlıyor! KİPTAŞ Karanfilköy Projesi'ni Mesa İnşaat yapacak!

KİPTAŞ Etiler Karanfilköy projesinin inşaatı resmen başlıyor. KİPTAŞ Karanfilköy projesinde 1.361 adet konut, 112 adet ticari ünite ve 20 ofisin yanı sıra cami ve okula da yer veriliyor.

İstanbul'un en değerli arazilerinden Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde flaş gelişme! İnşaat tam gaz!

Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde inşa edilecek lüks projenin imar planları Danıştay tarafından iptal edildi ancak inşaat sürüyor. İşte Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisindeki son durum...

İstanbul'un en değerli arazilerinden Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde inşaat başladı!

İstanbul'un en değerli ve en tartışmalı arazilerinden olan Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde inşaat başladı. Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi hukuksuz inşaatın durdurulmasını istedi...

Etiler polis okulu arazisinde inşaat çalışmaları başladı!

İstanbul’un kupon arazileri arasında yer alan Etiler Polis Okulu’nun 30 bin metrekarelik arsasında inşaat çalışmaları başladı.

Seba İnşaat Etiler ve Ulus'ta yeni proje inşa edecek!

Ulus ve İstinye bölgesinde birçok projeye imza atan Seba İnşaat, kentsel dönüşüme odaklandı. Seba İnşaat Etiler ve Ulus'ta yeni proje inşa edecek.

RAM Gayrimenkul'ün 5 projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor!

İstanbul Etiler’de gerçekleştirdiği MaaNaa inşaat projelerine devam eden RAM Gayrimenkul, Etiler, Kalamış ve Bostancı’daki 5 yeni projesinin yapımına devam ediyor.

Ataman inşaat, Bağdat Caddesi'nde 5 kentsel dönüşüm projesi yapacak!

BAĞDAT Caddesinde 5, Nişantaşı ve Etiler'de ise 2 kentsel dönüşüm projesi bulunan Ataman inşaat'ın 60 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösterdiğini ifade eden şirket yetkilileri gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgi verdi.

1991 yılında Akmerkez'in inşaatı sürüyormuş!

1991 yılında Etiler'de, İstanbul'un en büyük ticaret merkezi olarak inşa edilen Akmerkez'in inşaatı sürüyormuş. Üç ayrı bloktan oluşan Akmerkez'in toplam 150 bin metrekare inşaat alanı varmış.

Astay İnşaat Etiler Belediye Sitesi'nde yıkım başladı!

ETİLER'de Astay İnşaat'ın Belediye Sitesi'ndeki 36 daireden 28'ini almasıyla başlayan mobbing tartışmaları, zorla tahliyenin ve önceki gün başlanan yıkımla zirve yaptı.

Astay İnşaat Etiler Belediye Sitesi'nde tahliye başlattı!

Zeytinburnu 'nda İstanbul'un silüetini bozan 16/9 kulelerinin sahibi Astay İnşaat 'ın Akmerkez karşısındaki Belediye Sitesi'nde 36 daireden 28'ini almasıyla başlayan mobbing tartışmaları tahliyelerle zirve yaptı.

Keten İnşaat iki yıl içinde toplam 300 milyon dolar yatırıma imza atacak!

Nişantaşı, Etiler, Boğaz çevresi ve Bağdat Caddesi gibi merkezlerde ve İstanbul'un güzde semtlerinde butik projeler geliştiren Keten inşaat, iki yıl içinde toplam 300 milyon dolar yatırıma imza atacak...

Keten İnşaat Anadolu yakasında yeni projelere başlıyor!

Nişantaşı, Beşiktaş, Cihangir, Etiler ve civar semtlerde gerçekleştirdiği projeler ile kentsel dönüşümün ve butik projelerin markası haline gelen Keten inşaat A.Ş.'nin patronu Ferhat Keten Anadolu yakasında projelere başlıyor.

astay inşaat etiler belediye sitesi yıkımı Haberi

astay inşaat etiler belediye sitesi yıkımı

Astay İnşaat’ın sitedeki 36 daireden 28’ini almasıyla başlayan mobbing tartışmaları önceki gün zorla tahliyeyle tırmandı, dün siteye dozerin girip yıkıma başlamasıyla zirve yaptı. Dün belediye ekipleri eşliğinde siteye giren dozer, blokları yıkmaya başladı. Aynı gün sitedeki binaların geçen yıl riskli yapı ilan edilmesine “usulüne uygun karot alınmadı, analiz yapılmadı” itirazında bulunan site sakinlerinden Zekiye Sarı adına Nazan Küçükkeleş’in Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na dava açtığı mahkemeye yürütmeyi durdurma başvurusu yapıldı. 


YIKIM GÜNÜ MAHKEME ACİL KARAR ALDI

Davacı avukatı Erdinç Karagüllü tarafından yapılan başvuru üzerine mahkemenin verdiği yütürmeyi durdurma kararında şöyle denildi: “Davacı vekili tarafından 06.02.2015 tarihinde sunulan dilekçe ve eklerinin incelenmesinden, dava konusu taşınmazın keşif tarihine kadar tahliye edilip yıkılacağı ve hukuksal uyuşmazlığın çözümü için gerekli, taşınmazın mahallen tetkikinin yapılmasının bu durum...