05 / 08 / 2024

aşti arazisi

aşti arazisi

Ankara Şehirler Arası Otobüs Terminalinin başka bir alana taşınacağı iddiasına ilişkin sorunlar, Ankara Milletvekili Levent Gök tarafından meclis gündemine taşındı. Gök, sorularını Başbakan Davutoğlu'na sordu..

Ekrem İmamoğlu: Tarkan'ın imar talebi her vatandaş gibi değerlendirilir!

Ünlü şarkıcı Tarkan'ın Bayrampaşa'daki arazisi için istediği imar izni hakkında açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bilgim yok, ben de basından okudum. Varsa her vatandaş gibi talebi değerlendirilir, bakılır" dedi...

Tarkan'ın Bayrampaşa'daki arazisine imar izni yok!

İBB Meclisi’nin 2020 Ocak 2'nci toplantısında komisyonların hazırladığı raporlar karara bağlandı. Raporlar arasında Tarkan’ın arazisinin imar dosyası da bulunuyordu.Tarkan Bayrampaşa Cevatpaşa'daki arazisi için istediği imar iznini bir kez daha alamadı...

Ekrem İmamoğlu sıkıştıkça kamu arazisi mi sattı?

CHP’nin İBB Başkan adayı İmamoğlu'nun Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu dönemde bütçe açığını kapatmak için belediyeye ait arsa ve binaları 79 milyon 195 TL'ye sattığı iddia edildi...

Aymira Apart Otel Turizm İşletmeciliği Ticaret Ltd.Şti. Nupelda Taksim Şubesi açıldı!

Aymira Apart Otel Turizm İşletmeciliği Ticaret Ltd.Şti. Nupelda Taksim Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Emirgan Sütiş Bahreyn şubesi açıldı!

Mimar Sami Savatlı'nın Emirgan Sütiş'in Orta Doğu pazarı için hazırladığı ilk konsept restoran The Avenues Mall'da açıldı.

Urcu Turizm Akaryakıt İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Arnavutköy Şubesi açıldı!

Urcu Turizm Akaryakıt İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Arnavutköy Şubesi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Dmg Döğer İnşaat Çelik İmalat Montaj Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Dmg Döğer İnşaat Çelik İmalat Montaj Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kırerkoç Seyahat Turizm Organizasyonu Tekstil Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Kırerkoç Seyahat Turizm Organizasyonu Tekstil Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 40 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Msd Av.Taş.Vinç İş.Geri Dön.Demir Çel.Yak.Oto Mad.En.Teks.Gıda Tur. O.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti.İst.Şb. açıldı!

Msd Av.Taş.Vinç İş.Geri Dön.Demir Çel.Yak.Oto Mad.En.Teks.Gıda Tur. O.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti.İst.Şb. bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Piyalepaşa'da basın toplantısının günü değişti!

Polat Holding imzası taşıyan Piyalepaşa İstanbul'da basın toplantısının günü değişti. 25 Ekim 2018 günü olarak belirtilen lansman tarihi 24 Ekim 2018 gününe çekildi. 

3. Havalimanı’nın açılış tarihi değişti mi?

İstanbul’un yeni havalimanında çalışmalarda sona yaklaşılırken yeni havalimanında açılış tarihinin değiştiği iddia ediliyor. 

Oasis Geri Dönüşüm Tekstil Hırdavat Mobilya Otomotiv Yedek Parça Ve Aksesuarları San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Oasis Geri Dönüşüm Tekstil Hırdavat Mobilya Otomotiv Yedek Parça Ve Aksesuarları San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Uğurluay tarafından kuruldu. 

Donat Turizm İşletme Taşımacılık Ve Otomotiv Tic.Ltd.Şti Ayasofya Donat Apart Ve Suıtes İstanbul Şubesi açıldı!

Donat Turizm İşletme Taşımacılık Ve Otomotiv Tic.Ltd.Şti Ayasofya Donat Apart Ve Suıtes İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

aşti arazisi Haberi

aşti arazisi


Ankara Şehirler Arası Otobüs Terminalinin başka bir alana taşınacağı iddiasına ilişkin sorunlar, Ankara Milletvekili Levent Gök tarafından meclis gündemine taşındı.


Başta AŞTİ arazisinde konsept proje hazırlığı yapıldığı iddiasının doğru olup olmadığını soran Gök, bu soruların Başbakan Davutoğlu tarafından cevaplandırılmasını talep etti.


Gök önergesinde "Bundan 30 yıl önce hizmete açılan ve Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Ankara Şehirler Arası Otobüs Terminali'nin başka bir alana taşınmazının gündeme gelmesiyle birlikte otogar alanı (AŞTİ) yerine, 4,5 emsalle büyük bir konsept proje hazırlığının sürdürülmekte olduğu ifade edilmektedir." dedi.


Gök'ün bu bağlamdaki soruları 


1. AŞTİ'nin taşınmasıyla birlikte alana ilişkin 4,5 emsalle, 1 milyon 500 bin metrekare toplam inşaat alanı olan, konsept proje hazırlığı yapıldığı iddiası doğru mudur?


2. Bu hazırlıklar kapsamında yurtdışında bulunan 4 ofisten konsept tasarım istendiği, 6...