12 / 05 / 2024

aşti nereye taşındı

aşti nereye taşındı

ATO’nun nisan ayı toplantısına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “AŞTİ’yi Mamak’a taşıyacağız. Ulus’taki binaları yıkıp, Ankara’nın en büyük meydanını yapacağız. Bir tek Atatürk heykeli kalacak” dedi.

Hatay'da ağır hasarlı binaların yıkımında 1 milyon metreküpe yakın enkaz taşındı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'da şimdiye kadar yaklaşık 1 milyon metreküp enkaz yerleşim yerlerinden taşındı.

Ev sahibinin baltayla kapılarını kırdığı kiracı başka eve taşındı!

İstanbul Bayrampaşa'da ev sahibinin kapısını kırdığı Suriye uyruklu kiracılar yeni bir eve taşındı.

Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı Bellevue Residence’a taşındı!

10 Ekim 2021 tarihinde Arzu-Ömer Sabancı’nın yalısında evlenen Nazlı Kayı-Hacı Sabancı çifti Bellevue Residence’a taşındı...

Kiralar arttı, ev arayanlar farklı semtlere taşındı!

Emlakjet, Eylül 2021 emlak verilerini açıkladı. Açıklanan verilere göre, artan kiralar nedeniyle ev arayanlar farklı semtlere taşındı.

Eşyaları eve sığmayan Rachel Araz, yeni evine taşındı!

Sosyal medya fenomeni Rachel Araz’a gelen hediyeler evine sığmadı. Evi ağzına kadar dolan ünlü isim, yeni evine taşındı.

Yapı Kredi Koray GYO'nun şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 4. maddesi uyarınca şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı. 

Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağa yeni evlerine taşındı!

Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar ve iş insanı Kaan Demirağ, tam kapanma öncesinde yeni evlerine taşındı. Aslışah Alkoçlar yeni evini takipçileriyle paylaştı.

Can Yaman sevgilisi ile İtalya'da yeni evine taşındı!

Bir süredir  İtalya'nın ünlü spor spikerlerinden Diletta Leotta ile aşk yaşayan yakışıklı oyuncu Can Yaman sevgilisi ile birlikte İtalya'da yeni evine taşındı.

Cosma Shiva Hagen, 47 metrekarelik yeni evine taşındı!

Alman oyuncu Cosma Shiva Hagen, Hamburg'da yeni bir eve taşındı. Minimalize yaşamı tercih ettiğini açıklayan Hagen'in yeni evi 47 metrekare büyüklüğünde. 

Arda Turan ailesiyle beraber Beykoz'daki villasına taşındı!

Arda Turan geçtiğimiz sene Beykoz Çubuklu Vadi'de 5 milyon dolara villa satın almıştı. Villayı baştan aşağı yenileyen Turan, geçtiğimiz ay ailesiyle beraber villasına taşındı. 

2020'de 80 ülkeden 20 bini aşkın Yahudi İsrail’e taşındı!

2020’de salgına rağmen 80 ülkeden 20 bini aşkın Yahudi İsrail’e taşındı. İsrail yeni gelenlere vatandaşlık verip, Doğu Kudüs ve Batı Şeria’da Filistin topraklarında yapılan evlere yerleştiriyor.

Deniz Akalın, Levanto'daki 140 milyon dolarlık malikanesine taşındı!

Juve'de kulüp başkanı Andrea Agnelli'nin Türk aşkı Deniz Akalın için önlem aldığı iddia edildi. Akalın, Levanto bölgesinde bulunan ve denizin kıyısında herkesten uzakta olan aile yadigarı malikanesine taşındı.

Merkez Bankası'ndan ilk ekip İstanbul’a taşındı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) mega kent İstanbul’a taşınma sürecini başlattı. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’ndan (TMSF) kiralanan Ümraniye’de yer alan binaya ilk ekip taşındı.

aşti nereye taşındı Haberi

aşti nereye taşındı

Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclisi nisan ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katıldığı toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ATO, ASO, TOBB ile işbirliğinin yeni dönemde de birebir devam edeceğini açıkladı. Bu yıl üçüncüsü yapılacak Ankara Alışveriş Festivali hazırlıklarına da değinen, geçen yıl ATO’da dedikodular olduğunu ve bu dedikoduların bu sene olması halinde yardımda bulunmayacağını belirtti. Gökçek şunları söyledi:


PROJEYİ BİR AN ÖNCE BAŞLATIN

“Siz teklifinizi ortaya koyun. Ben meclise sunacağım. Siz ne kadar veriyorsanız biz de aynı katkıyı sunarız. Yalnız geçen sefer çok dedikodu oldu. Yine dedikodulara meydan verecekseniz yardım yapmam. Bir heyet kurun, içinde daha önce itiraz eden üyeler de olsun, harcamaları birlikte yapsınlar ki dedikodusu olmasın. Başka türlü dedikoduları engellemek mümkün değil. Rencide oluyor ve...