23 / 07 / 2024

Astor Transformatör fabrikaları

Astor Transformatör fabrikaları

Astor Transformatör, 125 milyon liralık yatırımı ile yeni fabrikasının inşaatına başladı. Yaklaşık 100 bin metrekare alan üzerine kurulacak fabrikada 500 kV 500 MVA kapasitesine kadar üretim ilk hedef olarak belirlendi.

1937 yılında çimento fabrikaları kamulaştırılmak istenmiş!

1937  yılında çimento fabrikalarının kamulaştırılmasına karar verilmiş fakat bu karar daha sonra iptal edilmiş. İşte ayrıntılar...

O ilde fabrikaların yoğunluğundan arsa kalmadı! Fabrika kurmak isteyen yatırımcılar sırada bekliyor!

Önemli üretim merkezlerinden biri olan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) fabrika yatırımı yapmak isteyen çok sayıda yatırımcı arsa tahsisi bekliyor.

İğneden ipliğe zam geliyor! Zam gelecek ürünler aklınızı başınızdan alacak! İşte o ürünler...

Elektrik zammı fabrikaların üretim maliyetini yükseltti. Başta temel gıda ürünleri olan şeker, un, ekmek, makarna, yağ olmak üzere beyaz eşyadan ayakkabıya, tekstilden temizlik malzemelerine kadar iğneden ipliğe hemen her ürüne zam yağacak. İşte zam gelmesi beklenen ürünler...

Dr. Fatih Işık kimdir? Hangi işletmelerde çalıştı? Astor Enerji’de hangi alanda görev alıyor?

Dr. Fatih Işık, lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimini hangi okulda tamamladı? Çalışma hayatına nerede başladı? Astor Enerji’de ne zaman çalışmaya başladı? Şu an Astor Enerji’de hangi görevi yürütüyor? İşte Dr. Fatih Işık ile ilgili merak edilenler...

Alişan Taştan iş hayatına nerede ve ne zaman başladı? Astor Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Alişan Taştan kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde çalıştı? Astor Enerji’de hangi görevde yer alıyor? İşte Alişan Taştan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Mehmet Demir Astor Enerji’de hangi alanda görev alıyor? Nereden mezun oldu? Mehmet Demir kimdir?

Mehmet Demir, Astor Enerji’de hangi alandan sorumlu genel müdür yardımcısı oldu? Nerelerde ve hangi pozisyonlarda görev aldı? Ne zamandan beri Astor Enerji’de çalışıyor? İşte Mehmet Demir ile ilgili merak edilen her şey...

Özgür Ulupınar yurt dışında hangi üniversitede okudu? Hangi TV kanallarında çalıştı?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Özgür Ulupınar hangi tarihte ve nerede doğdu? Yurt dışında nerede eğitim aldı? Hangi TV kanallarında çalıştı? İşte Özgür Ulupınar ile ilgili merak edilenler...

OSB'lerde kira krizi derinleşiyor: Yeni fabrikaların kurulması imkansız hale gelebilir!

Organize Sanayi Bölgeleri’nde yüzde 100'e yakın yükselen kira ve arsa fiyatları yatırım yapmak isteyen sanayicileri zor duruma düşürüyor. Uzmanlar yeni fabrikaların kurulmasının imkansız hale gelebileceğini söylüyor. 

Fabrikalar çalıştıracak işçi bulamıyor! Kahramanmaraş’ta maaşlar 12 bin TL’ye çıkarılsın çağrısı!

Büyük deprem felaketi, nedeniyle bölgeden göç hızlandı. Aynı zamanda Türkiye’nin en büyük üretim kentlerinden olan Kahramanmaraş’ı terk edenlerin sayısı çığ gibi büyürken, fabrikaların istihdam sorunu yaşamaya başladığı bildirildi.

Yatırımcılar dikkat! Borsa İstanbul’a bir dev daha adım atıyor!

Yüzbinlerce yeni yatırımcının daha hedefindeki Borsa İstanbul’da, 2023 senesinde de önemli halka arzlar gerçekleşecek.İşte bu halka arzları yeni yılın ilk günlerinde yaşayacak şirketlerden biri de, Astor Enerji.

Rusya gazına bel bağlayan Avrupa, bir bir fabrikaları kapatıyor!

On yıllardır Avrupa endüstrisi, kıtanın fabrikalarını ayakta tutan düşük maliyetli petrol ve doğal gaz tedarik etmek için Rusya'nın enerjisine güvendi. Avrupa Birliği'nin doğal gazının yaklaşık %40'ını sağlıyan Rusya gazı kesme tehditi içinde. İşte detaylar..

Kırıkkale'de son dakika arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. işte detaylar...

Kırıkkale Belediyesi'nden arsa fırsatı! İhalesi 3 Ağustos'ta! Sakın kaçırmayın!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 51 milyon 966 bin TL olarak belirlendi.

Astor Transformatör fabrikaları Haberi

Astor Transformatör fabrikaları

Astor Transformatör, 125 milyon liralık yatırımı ile yeni fabrikasının inşaatına başladı. Yaklaşık 100 bin metrekare alan üzerine kurulacak fabrikada 500 kV 500 MVA kapasitesine kadar üretim ilk hedef olarak belirlendi. 


57 ülkeye transformatör ihraç eden firma başta Irak olmak üzere birçok Ortadoğu ülkesinin transformatör ihtiyacını karşılamayı hedefliyor. Astor, yurt içinde de TELAŞ'm ve TEİAŞ ile işbirliği içindeki özel firmaların ihtiyacını yerli üretimle karşılayacak. Fabrikanın 2017 yılının ilk yarısı bitmeden üretime başlaması bekleniyor. Astor Genel Müdürü Enver Geçgel, "Biz Astor olarak başarımızı Ar-Ge çalışmaları ile kendimizi sürekli geliştirmemize, üretim kapasitesini arttırmamıza ve sadece yurt içinde değil yurtdışında da konumlandırmamıza borçluyuz. Bu nedenle şirket kültürümüze uygun şekilde büyüme ve gelişmeye ara vermeden devam ediyoruz" dedi. 


Ankara'da kurulu mevcut fabrikalarının 2012 yılında hizmete girmesine...