06 / 05 / 2024

Yatırımcılar dikkat! Borsa İstanbul’a bir dev daha adım atıyor!

Yatırımcılar dikkat! Borsa İstanbul’a bir dev daha adım atıyor!

Yüzbinlerce yeni yatırımcının daha hedefindeki Borsa İstanbul’da, 2023 senesinde de önemli halka arzlar gerçekleşecek.İşte bu halka arzları yeni yılın ilk günlerinde yaşayacak şirketlerden biri de, Astor Enerji.



Geçtiğimiz sene 1 milyonu aşkın yeni yatırımcı ve 40 halka arzın yaşandığı Borsa İstanbul’un cazibesi her geçen gün daha fazla artıyor.

Ekonomi gazetesinden Barış Erkaya’nın haberine göre, Astor, 2022/09 dönemi finansal verileriyle halka arz sirkülerine SPK onayını almayı başardı.

Yatırımcılar dikkat! Borsa İstanbul’a bir dev daha adım atıyor!

Erkaya, “Seçici alımlar yılı” kabul edilen 2023’ün ilk halka arzlarından olacak Astor’un performansının aynı zamanda yatırımcıların 2023 borsa beklentileri konusunda da önemli gösterge olarak kabul edildiğini söyledi.

Erkaya’nın bildirdiğine göre, dağıtım ve güç transformatörü üreticisi Astor, hisse başına 12.5 TL ile halka arza çıkıyor.

Erkaya’nın bildirdiğine göre, Türkiye ve dünyada 72 ülkede faaliyet gösteren şirket, demir-çelik, çimento, cam, kağıt gibi endüstriyel kuruluşlara, hastane, AVM, okullar gibi kamu veya özel sektör kuruluşlarına yağlı tip transformatör, kuru tip dağıtım transformatörü, güç transformatörü, özel tip transformatör, endüstriyel tip transformatör, orta ve yüksek gerilim anahtarlama ürünleri, beton ve sac köşk olmak üzere trafo merkezleri üretip satışını gerçekleştiriyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön